Meni se sviđa što brineš za mene

Moderator: VIP
Meni se sviđa što brineš za mene
Slaba na mene, jel
Ma nije tako samo medju hajvanima, nego evo i sa insanima.ElTriconi wrote: 10 Jun 2020, 19:26Kad oni ameri ganjaju telad po onijem arenama i facaju ih kanafama to je umjetnost, nacionalni ponos. Kad onom biku muda pretisnu pa ga jasu isto.Fuddo wrote: 10 Jun 2020, 19:09 Al fakat, sto neki misle da je nama frula i opanak uvreda, ponizenje?
Ja u Bosni najvise volim otic na koridu, a gledo sam u zivotu metalike, jutuove, i sta ja znam kakve sve ne drogerase.
Muuuuuuuuuuu
I ono dodje, kao, pih zaostala bosanska seljacino
Ko da mene boli k.... sta ce mi tamo neka pokondirena tikvetina rec...
Bezveze
Kad ovi nasi puste dva bika jednog na drugog to je krah civilizacije, divljastvo, mucenje zivotinja i sta sve ne. A niko ne tjera bikove nista, samo mu sapne vlasnik u uho eno oni ti jebo majku i leti bik na drugog bika da ga podbode.![]()
E pa dostu, u Gračanici spavaj, diši punim plućima u onoj lijepoj čaršijici..Salko_dvominutaš wrote: 10 Jun 2020, 18:51Nadjoh i neke konake sa slikamaspacebound wrote: 10 Jun 2020, 18:49
E ne znam, moguce posto je razvijen seoski turizam da domacini nude prenociste, ali ja ne bih kod njih prespavala.
Al priroda za10
Jel bilo gore kakvih ratnih dejstava mine i to?
Mislim daleko mi je da ne spavamo negdje...
pa digni oci, samo malo uz temu goreDigla_da_kreci wrote: 12 Jun 2020, 23:38 Sta ti bolan vazda meljes ko prazan mlin![]()
de metni forumase boljetije![]()
jasam pun
ne reko li ja dace nas neko opisat kao iste.Zizi505 wrote: 12 Jun 2020, 23:52 Bagra - kolekcionar ženskih srca
Fufe - kolekcionar ženskih srca
Fuddo - kolekcionar ženskih srca
Znas li sta je vodenica za kahvu mlin?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests