Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 13 Jun 2021, 10:22
Stvarno ovo malkice poetski zvuci,
Oliver i Rifeta.
Kao neki naucno fantasticni erotski bestseller
Multikulturni sex ispod vodopada.
Treba film snimit
U jajcu, na mostu, juce
Sacir i tamara
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Oliver i Rifeta.
Treba film snimit
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Oliver i Rifeta.
Treba film snimit
Anestzijaaa wrote: 14 Jun 2021, 17:33
Ja sam iz mjesovitog braka. U Petak mi sestra preminula od karcinoma na dzenazi hodza bio.Jedni vole Titu u porodici i Stulica jedni ovaj vakat i nema svadba.Bitno je volit.
Meni su na sprovod dedi i babi dolazili muslimani i molili se na svoj način pred pokojnikom. Nisam ih uopće pitao vole li Titu ni koju glazbu slušaju i prate li nogomet, nebitno je
Meni su bili manijaci,BBB i grobari na kraju se svi pozdravili u tome je bit tu nema podjela.
Meni su na sprovod dedi i babi dolazili muslimani i molili se na svoj način pred pokojnikom. Nisam ih uopće pitao vole li Titu ni koju glazbu slušaju i prate li nogomet, nebitno je
Meni su bili manijaci,BBB i grobari na kraju se svi pozdravili u tome je bit tu nema podjela.
Bilo bi normalno da nema podjela, ali se dijelimo pa dijelimo
Anestzijaaa wrote: 14 Jun 2021, 17:33
Ja sam iz mjesovitog braka. U Petak mi sestra preminula od karcinoma na dzenazi hodza bio.Jedni vole Titu u porodici i Stulica jedni ovaj vakat i nema svadba.Bitno je volit.
Kao prvo moje saučešće.
Pa i na dženazama na kojima sam prisustovao bilo je svakakvih tipa ljudi ali oni koji si bili muslimani (pa makar na papiru) su bar imali dovoljno poštovanja i učili su fatihu i klanjali dženazu pa makar da nisu nista znali i ponavljali za hodžom pokrete ili imitirali osobe na dženazi koji pravilno to rade.
Koliko znam Bošnjaka koji tvrde da poštuju druge a kada treba u određenim situacijama pokazati postovanje prema svom oni to ne rade.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.