Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Hannibal » 10 Sep 2016, 21:19

Socrates wrote:Moli se Crveni Administrator da se pojavi na forumu barem jednom u dva dana. :p
Rejla je poslije bajrama 24/7
🐽

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 11 Sep 2016, 00:26

Molim da me se posalje u Banovice :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 3712 times
Been thanked: 3621 times

Post by uvijek_kontra » 11 Sep 2016, 00:32

Molim, da me se povede sa Heidi.

Hvala.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 11 Sep 2016, 00:32

Idemo u beskraj :ples
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 11 Sep 2016, 00:33

kad smo već kod vođenja da i ja iskoristim priliku... ja bih zamolio da me se povede u Njemačku. Grad nije bitan.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 11 Sep 2016, 00:37

jedan lik iz sarajeva naso stariju trebu iz svicarske puna ko brod uzela mu danas bengu od 30 milja...
🐽

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac » 11 Sep 2016, 00:39

Hannibal Lecter wrote:jedan lik iz sarajeva naso stariju trebu iz svicarske puna ko brod uzela mu danas bengu od 30 milja...
pametan. To je kad čovjek zna izabrati.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9772 times
Been thanked: 16419 times

Post by spacebound » 11 Sep 2016, 07:20

Heidi wrote:Molim da me se posalje u Banovice :oo
Trebao bi i meni jedan :o
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 11 Sep 2016, 09:52

Meni nije zanimljivo tamo
🐽

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7709 times
Been thanked: 18171 times

Post by Maja » 11 Sep 2016, 10:43

Oooo Socrates. Dobro nam dosao :ruke
Gdje je moja karma?
Veco javi koji ces status.

Poruke koje vam je Rum prenosio od mene su cista izmisljotina. Ne vjerujte mu nista.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9772 times
Been thanked: 16419 times

Post by spacebound » 11 Sep 2016, 10:45

Hanni, mustuluk :gace
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23162 times
Been thanked: 6095 times

Post by Veca » 11 Sep 2016, 13:06

Maja wrote:Oooo Socrates. Dobro nam dosao :ruke
Gdje je moja karma?
Veco javi koji ces status.

Poruke koje vam je Rum prenosio od mene su cista izmisljotina. Ne vjerujte mu nista.

...nisam ja niciji inventar!!! ...jos uvijek slobodna! :)

@-to napisi! .................................valjda netko skonta! :zubi :plavi ...pa se potrudi! :ha
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 16 Sep 2016, 15:37

Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
Kliknem na "tvoji postovi" i pokaže mi neke teme na kojima sam pisao prije mjesec, a onih od juče nema
Npr sad sam srculence pitao nešto za meditaciju i sutra ću vjerovatno zaboraviti na to ..i ne mogu onda da pohvatam
nikakvu nit na forumu.
Ako ima neka opcija, slobodno uđite na moj profil (daću vam i pasword) i naštimajte mi to
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 16 Sep 2016, 15:40

spacebound wrote:Hanni, mustuluk :gace
Svanulo mi ocm
🐽

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 16 Sep 2016, 15:51

carobnjak N wrote:Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
Kliknem na "tvoji postovi" i pokaže mi neke teme na kojima sam pisao prije mjesec, a onih od juče nema
Npr sad sam srculence pitao nešto za meditaciju i sutra ću vjerovatno zaboraviti na to ..i ne mogu onda da pohvatam
nikakvu nit na forumu.
Ako ima neka opcija, slobodno uđite na moj profil (daću vam i pasword) i naštimajte mi to
Nema te opcije, ali mo'š vidjeti svoje postove na drugi način. Nemoj ulaziti na svoj profil/postavke i ići na ono "tvoji postovi", nego ideš npr. na aktivne teme, nadješ tamo zadnji post Čarobnjaka na nekoj od tema i klikneš na njega i onda udješ na Čarobnjakov profil bukvalno ko neki anonimus. I onda ideš na ono "pronadji postove korisnika". Ili ukratko rečeno gledaš svoj profil kao što bi gledao bilo čiji. :oo
Samo sabura

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9442 times
Been thanked: 11196 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 16 Sep 2016, 18:01

greeneyes wrote:
carobnjak N wrote:Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
nikakvu nit na forumu.
Nema te opcije, ali mo'š vidjeti svoje postove na drugi način. Nemoj ulaziti na svoj profil/postavke i ići na ono "tvoji postovi", nego ideš npr. na aktivne teme, nadješ tamo zadnji post Čarobnjaka na nekoj od tema i klikneš na njega i onda udješ na Čarobnjakov profil bukvalno ko neki anonimus. I onda ideš na ono "pronadji postove korisnika". Ili ukratko rečeno gledaš svoj profil kao što bi gledao bilo čiji. :oo
Nema potrebe, da se ide na aktivne teme.
Čim se uloguje, nek klikne na svoj rođeni nick, bilo gdje, a sigurno će ga u jednom kliku naći, na dnu početne.
Kad otvori svoj profil, klikne tu gdje si rekao

Image

I izlistaju se SVI postovi koje je napisao na forumu, počevši od zadnjeg, pa dalje u prošlost. Isto tako i ako se zanima za postove nekog drugog korisnika.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 16 Sep 2016, 20:48

dr trolanja laganini wrote:..a ti si govno od covika..drogirano govno..smrdis kad prodjes kroz hr..etoga ocemo li se vridjat filozofe..
Moze jedno pitanje - kome je potrebna ovakva retorika na forumu? Kome je potrebna ekstremna ksenofobija i miris fasizma tu (odnosi se na boldani dio)? Pazite, ovo nije eksces (mada se normalnoj osobi eksces ovakve vrste ne moze niti desiti) - radi se o sistematskom vrijedjanju svih koji se ne slazu s njim - u sta spada 98% forumasa.

Slicnu stvar je uradio nedavno u diskusiji sa mnom. Mrtav-hladan je napisao da je BiH 'regrutni centar za ekstremiste', a kada sam mu rekla da podastre dokaze - krenuo je u licno (iliti osobno) vrijedjanje (hvala za cenzuru uvrede K. Behko). Radi se o kontinuumu kada je ova osoba u pitanju - mijenjaju se forumasi koje provocira/vrijedja/ponizava na nacionalnoj osnovi/gnusno vrijedja kao u datom primjeru, mijenjaju se i teme. Jedino sto se ne mijenja je njegova degutantna potreba da pljuje sve oko sebe.

I nije sad bitno sto ZNAM da bi osoba ovakvog mentalnog sklopa samo iskrivila lice u pokusaj osmijeha da ga bilo ko od nas sretne u stvarnom zivotu (vjerovatno bi svoju verbalnu dijareju imao drskosti proglasiti i humorom), samo mi nije jasna njegova uloga na forumu.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 16 Sep 2016, 20:52

Lavlje_srce wrote:
dr trolanja laganini wrote:..a ti si govno od covika..drogirano govno..smrdis kad prodjes kroz hr..etoga ocemo li se vridjat filozofe..
Moze jedno pitanje - kome je potrebna ovakva retorika na forumu? Kome je potrebna ekstremna ksenofobija i miris fasizma tu (odnosi se na boldani dio)? Pazite, ovo nije eksces (mada se normalnoj osobi eksces ovakve vrste ne moze niti desiti) - radi se o sistematskom vrijedjanju svih koji se ne slazu s njim - u sta spada 98% forumasa.

Slicnu stvar je uradio nedavno u diskusiji sa mnom. Mrtav-hladan je napisao da je BiH 'regrutni centar za ekstremiste', a kada sam mu rekla da podastre dokaze - krenuo je u licno (iliti osobno) vrijedjanje. I to je kontinuum kada je ova osoba u pitanju - mijenjaju se forumasi koje provocira/vrijedja/ponizava na nacionalnoj osnovi/gnusno vrijedja kao u datom primjeru, mijenjaju se i teme. Jedino sto se ne mijenja je njegova degutantna potreba da pljuje sve oko sebe.

I nije sad bitno sto ZNAM da bi osoba ovakvog mentalnog sklopa samo iskrivila lice u pokusaj osmijeha da ga bilo ko od nas sretne u stvarnom zivotu (vjerovatno bi svoju verbalnu dijareju imao drskosti proglasiti i humorom), samo mi nije jasna njegova uloga na forumu.
..ko tebe išta pita..zakačila si se za moj post ako već želiš ispast pametna pročitaj cilu konvezaciju..ako oćeš ako nežćeš jebemise.. :pusi

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 16 Sep 2016, 20:53

..i ako misliš da me je briga za ban i za to mi se jebe.. :zubi zadovoljna drugarice..

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 16 Sep 2016, 21:09

Nije ti ovo bircuz sa kariranim stoljnjacima - tvoje bolesne konstrukcije nece proci ni u vecini takvih (osim ukoliko si ti vlasnik i dolaze ti tri lokalna alkosa da slusaju tvoju kombinaciju nekulture, neukusa i otvorene verbalne agresije). Nismo ti mi krivi sto ti se vise ne dize. Maltretiraj kod svoje kuce, vec sam ti preporucila.

Ono, ako smijes.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Locked

Return to “Obavjestenja”