Rejla je poslije bajrama 24/7Socrates wrote:Moli se Crveni Administrator da se pojavi na forumu barem jednom u dva dana.
Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
🐽
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Molim da me se posalje u Banovice 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3712 times
- Been thanked: 3621 times
Molim, da me se povede sa Heidi.
Hvala.
Hvala.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Idemo u beskraj 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
kad smo već kod vođenja da i ja iskoristim priliku... ja bih zamolio da me se povede u Njemačku. Grad nije bitan.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
jedan lik iz sarajeva naso stariju trebu iz svicarske puna ko brod uzela mu danas bengu od 30 milja...
🐽
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
pametan. To je kad čovjek zna izabrati.Hannibal Lecter wrote:jedan lik iz sarajeva naso stariju trebu iz svicarske puna ko brod uzela mu danas bengu od 30 milja...
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9772 times
- Been thanked: 16419 times
Trebao bi i meni jedanHeidi wrote:Molim da me se posalje u Banovice

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7709 times
- Been thanked: 18171 times
Oooo Socrates. Dobro nam dosao 
Gdje je moja karma?
Veco javi koji ces status.
Poruke koje vam je Rum prenosio od mene su cista izmisljotina. Ne vjerujte mu nista.

Gdje je moja karma?
Poruke koje vam je Rum prenosio od mene su cista izmisljotina. Ne vjerujte mu nista.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9772 times
- Been thanked: 16419 times
Hanni, mustuluk 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23162 times
- Been thanked: 6095 times
Maja wrote:Oooo Socrates. Dobro nam dosao
Gdje je moja karma?
...nisam ja niciji inventar!!! ...jos uvijek slobodna!

@-to napisi! .................................valjda netko skonta!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
Kliknem na "tvoji postovi" i pokaže mi neke teme na kojima sam pisao prije mjesec, a onih od juče nema
Npr sad sam srculence pitao nešto za meditaciju i sutra ću vjerovatno zaboraviti na to ..i ne mogu onda da pohvatam
nikakvu nit na forumu.
Ako ima neka opcija, slobodno uđite na moj profil (daću vam i pasword) i naštimajte mi to
Kliknem na "tvoji postovi" i pokaže mi neke teme na kojima sam pisao prije mjesec, a onih od juče nema
Npr sad sam srculence pitao nešto za meditaciju i sutra ću vjerovatno zaboraviti na to ..i ne mogu onda da pohvatam
nikakvu nit na forumu.
Ako ima neka opcija, slobodno uđite na moj profil (daću vam i pasword) i naštimajte mi to
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Nema te opcije, ali mo'š vidjeti svoje postove na drugi način. Nemoj ulaziti na svoj profil/postavke i ići na ono "tvoji postovi", nego ideš npr. na aktivne teme, nadješ tamo zadnji post Čarobnjaka na nekoj od tema i klikneš na njega i onda udješ na Čarobnjakov profil bukvalno ko neki anonimus. I onda ideš na ono "pronadji postove korisnika". Ili ukratko rečeno gledaš svoj profil kao što bi gledao bilo čiji.carobnjak N wrote:Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
nikakvu nit na forumu.

Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9442 times
- Been thanked: 11196 times
- Status: Online
Nema potrebe, da se ide na aktivne teme.greeneyes wrote:Nema te opcije, ali mo'š vidjeti svoje postove na drugi način. Nemoj ulaziti na svoj profil/postavke i ići na ono "tvoji postovi", nego ideš npr. na aktivne teme, nadješ tamo zadnji post Čarobnjaka na nekoj od tema i klikneš na njega i onda udješ na Čarobnjakov profil bukvalno ko neki anonimus. I onda ideš na ono "pronadji postove korisnika". Ili ukratko rečeno gledaš svoj profil kao što bi gledao bilo čiji.carobnjak N wrote:Ja stvarno ili ne kontam kako ili te opcije da vidiš kad te neko qwota ili odgovori na post , nema?!
nikakvu nit na forumu.
Čim se uloguje, nek klikne na svoj rođeni nick, bilo gdje, a sigurno će ga u jednom kliku naći, na dnu početne.
Kad otvori svoj profil, klikne tu gdje si rekao

I izlistaju se SVI postovi koje je napisao na forumu, počevši od zadnjeg, pa dalje u prošlost. Isto tako i ako se zanima za postove nekog drugog korisnika.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Moze jedno pitanje - kome je potrebna ovakva retorika na forumu? Kome je potrebna ekstremna ksenofobija i miris fasizma tu (odnosi se na boldani dio)? Pazite, ovo nije eksces (mada se normalnoj osobi eksces ovakve vrste ne moze niti desiti) - radi se o sistematskom vrijedjanju svih koji se ne slazu s njim - u sta spada 98% forumasa.dr trolanja laganini wrote:..a ti si govno od covika..drogirano govno..smrdis kad prodjes kroz hr..etoga ocemo li se vridjat filozofe..
Slicnu stvar je uradio nedavno u diskusiji sa mnom. Mrtav-hladan je napisao da je BiH 'regrutni centar za ekstremiste', a kada sam mu rekla da podastre dokaze - krenuo je u licno (iliti osobno) vrijedjanje (hvala za cenzuru uvrede K. Behko). Radi se o kontinuumu kada je ova osoba u pitanju - mijenjaju se forumasi koje provocira/vrijedja/ponizava na nacionalnoj osnovi/gnusno vrijedja kao u datom primjeru, mijenjaju se i teme. Jedino sto se ne mijenja je njegova degutantna potreba da pljuje sve oko sebe.
I nije sad bitno sto ZNAM da bi osoba ovakvog mentalnog sklopa samo iskrivila lice u pokusaj osmijeha da ga bilo ko od nas sretne u stvarnom zivotu (vjerovatno bi svoju verbalnu dijareju imao drskosti proglasiti i humorom), samo mi nije jasna njegova uloga na forumu.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- dr laganini
- Inventar foruma
..ko tebe išta pita..zakačila si se za moj post ako već želiš ispast pametna pročitaj cilu konvezaciju..ako oćeš ako nežćeš jebemise..Lavlje_srce wrote:Moze jedno pitanje - kome je potrebna ovakva retorika na forumu? Kome je potrebna ekstremna ksenofobija i miris fasizma tu (odnosi se na boldani dio)? Pazite, ovo nije eksces (mada se normalnoj osobi eksces ovakve vrste ne moze niti desiti) - radi se o sistematskom vrijedjanju svih koji se ne slazu s njim - u sta spada 98% forumasa.dr trolanja laganini wrote:..a ti si govno od covika..drogirano govno..smrdis kad prodjes kroz hr..etoga ocemo li se vridjat filozofe..
Slicnu stvar je uradio nedavno u diskusiji sa mnom. Mrtav-hladan je napisao da je BiH 'regrutni centar za ekstremiste', a kada sam mu rekla da podastre dokaze - krenuo je u licno (iliti osobno) vrijedjanje. I to je kontinuum kada je ova osoba u pitanju - mijenjaju se forumasi koje provocira/vrijedja/ponizava na nacionalnoj osnovi/gnusno vrijedja kao u datom primjeru, mijenjaju se i teme. Jedino sto se ne mijenja je njegova degutantna potreba da pljuje sve oko sebe.
I nije sad bitno sto ZNAM da bi osoba ovakvog mentalnog sklopa samo iskrivila lice u pokusaj osmijeha da ga bilo ko od nas sretne u stvarnom zivotu (vjerovatno bi svoju verbalnu dijareju imao drskosti proglasiti i humorom), samo mi nije jasna njegova uloga na forumu.

- dr laganini
- Inventar foruma
..i ako misliš da me je briga za ban i za to mi se jebe..
zadovoljna drugarice..

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Nije ti ovo bircuz sa kariranim stoljnjacima - tvoje bolesne konstrukcije nece proci ni u vecini takvih (osim ukoliko si ti vlasnik i dolaze ti tri lokalna alkosa da slusaju tvoju kombinaciju nekulture, neukusa i otvorene verbalne agresije). Nismo ti mi krivi sto ti se vise ne dize. Maltretiraj kod svoje kuce, vec sam ti preporucila.
Ono, ako smijes.
Ono, ako smijes.
Memento Mori