Smrdo prosuo kaladont na nju, nista rekao nije, ja u brzini, hop i zavrsi mi na kosi. Prala, ispirala, evo ko ustirkana sad

I Boze, sto imam lijepe oci, trebam ih cesce sminkat dok sam jos mlada i lijepa

Moderator: VIP
Pusti fufija, on je bizi, gonja zene po carsiji...Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 22:08Naravno da ne planiram. Ne planiram ni psovati, za to me moras bas, bas izbaciti iz cipela.Fufe wrote: 20 Sep 2020, 22:04Ne znam planiraš li vozit? To je problem.
Planiraj da ćeš se ispsovat ko nikad u životu
Ali ćeš imati štošta za vidjeti.
Hevta je malo ako bi išla u detaljan obilazak.
Bicu tamo 10-tak dana aBd.
Napisi mi sta moram vidjeti, bio je neki restoran iznad grada, sad se ne mogu sjetiti je li fotku stavila @vrhbosnica ili ti.
Sad znas kako se osjecaju oni sa onije emisija dje mu iz kuce iznese tonu ipo smeca, pola albe mora aktivirat da se prevuce u nekom razumnom rokugreeneyes wrote: 21 Sep 2020, 19:23 A jest ruzno i sulavo, braco mila.. Zabadave ih onoliko dugo uzgajao
Mores li uc u sobu da ne polomis nogu?greeneyes wrote: 21 Sep 2020, 19:28 Ja sigurno imam taj neki, mozda neimenovani, poremecaj jer nikad nista ne brisem
almir90 wrote: 21 Sep 2020, 20:48 Odlučio sam da proširim krug žena, nije loše imati više opcija na raspolaganju.
Tako da sam riješio da ću poslati nekoliko stotina zahtjeva na FB minimalno, i kontaktirati što ih je moguće više.
Za ovih nekoliko dana uspio sam poslati preko 60 zahtjeva, prvi dan mi je FB stavio blok na spam, pa sam kasnije morao malo laganije da idem.
Paralelno koristim i IG.