Melgirl wrote:Nemojte se ložit, nema ništa od tih sličica. Upravo mi je gazdarica napisala da se pikica ne može vidit, a to onda znači da nema ni pišulinaca. recesija...![]()
oooohhh

Moderators: spacebound, Duminjo
Melgirl wrote:Nemojte se ložit, nema ništa od tih sličica. Upravo mi je gazdarica napisala da se pikica ne može vidit, a to onda znači da nema ni pišulinaca. recesija...![]()
Treba ipak nešto improvizovati, monoge firme se udružuju - spajaju i onda bi najbolje bilo pikicu slikat u fazi spajanja sa pišulancem - to nije zabranjenoMelgirl wrote:Nemojte se ložit, nema ništa od tih sličica. Upravo mi je gazdarica napisala da se pikica ne može vidit, a to onda znači da nema ni pišulinaca. recesija...![]()
to ne mozemo sa sigurnoscu reciMORENA wrote:al su prirodne!madam Bovary wrote:ove sto je tutn stavio nisu lijepe nimalo
haha cuj nisu lijepe ccc , bas su prelijepe kao i Janinemadam Bovary wrote:ove sto je tutn stavio nisu lijepe nimalo
p.s.a ni zenska
pogledaj jos jedanput ovaj crni dekolte desno....to je sisa kad se skine duzine vojne carape,padne na koljeno,otegli se silikoni i mediji je zato prozivaju,ali dobro ti izgleda volis otegnutetutnplock wrote:haha cuj nisu lijepe ccc , bas su prelijepe kao i Janinemadam Bovary wrote:ove sto je tutn stavio nisu lijepe nimalo
p.s.a ni zenska