Katja wrote:Calla, nisi Ciklamu upisala.
ni James Bond ti nije ravan

ciklama izvini,,i na tebe mislim,,i na spanca i njega sam cini mi se u muskoj ekipi promasila

Moderator: Krokodil Behko
Katja wrote:Calla, nisi Ciklamu upisala.
Aaaa...sta sam rekla.Julia-Klara wrote:forumasice vala sve do jedne ... ali bih voljela prespavati kod Lavlje u istoj sobi, jer se po noci i sa ugasenim svjetlima naljepse price pricaju (molim forumase da se okane prljavis misli)
...misliš u stilu da nam nema mista..u istoj sobi..ne mogu se okanit..Julia-Klara wrote:forumasice vala sve do jedne ... ali bih voljela prespavati kod Lavlje u istoj sobi, jer se po noci i sa ugasenim svjetlima naljepse price pricaju (molim forumase da se okane prljavis misli)
...ovdje bih jos izdvojila Peglicu,Dacinu i callu
forumasine znam ... ne bih da misle da je kafa "kafa"
, tako da ne smijem nikog imenovat ...
osim hojle, njega bih bas-bas voljela upoznati
Trepavica wrote:E, Calla budu li te krila nosila blizu moje carsije...Bienvenue ! Zadovoljstvo bi mi bilo upoznati te...!
Lanci wrote:Callu i sann nest posebno
Lebowski wrote:Bilo bi lijepo sjesti na sijelu forumaša, družiti se zajedno, popiti ako ima lijepo društvo a može i bez toga, zezati se, bilo bi zanimljivo. Onako, nemam nekih želja za upoznavanjem, niti sam kad imao negdje drugo. Ako bi se slučajno upoznali ili radi neke usluge OK a onako maksuz upoznavati - jok. To bi bilo skoro sve.
Pa eto i dalje stojim iza svoje izjave..Na listu da dodamCalla wrote:Trepavica wrote:E, Calla budu li te krila nosila blizu moje carsije...Bienvenue ! Zadovoljstvo bi mi bilo upoznati te...!
eee moze,,
ja obozavam upoznavati i siriti prijateljstva po cjelom svjetu
A to je za ono - razlog ti vec poznat...dacina_curica wrote:Trepka opet me ruzis.
Neku nacionalno opterećenu Hrvaticu, da se pobijem s njomvila wrote:mrki62 wrote:Sve one, koji nisu nacionalno opterećeni![]()
upropasti mi dan
ne brini...neće tebi kaurka ništaKrokodil Behko wrote:Neku nacionalno opterećenu Hrvaticu, da se pobijem s njomvila wrote:mrki62 wrote:Sve one, koji nisu nacionalno opterećeni![]()
upropasti mi dan