..nista od ovoga kluba--
....

ko kaževila wrote:Eto sad,,,ni dan ne mogu biti fina i simpaticna
vila wrote:Kazni mecarobnjak N wrote:evo je , na sabahu se uspalila
igramo se 50 nijansivila wrote:Totalno pogresna recenica
Imperija uzvraca udarac ?
ne padam ja na rekla kazale priče, ja se u svemu sam moram uvjeritivila wrote:Tako,,,nista im ne vjerujkomunist wrote:ko kaževila wrote:Eto sad,,,ni dan ne mogu biti fina i simpaticnato samo neki zli jezici
jok , samo maštavila wrote:Zar nam treba prirucnik ?carobnjak N wrote:igramo se 50 nijansivila wrote:Totalno pogresna recenica
Imperija uzvraca udarac ?
A i ti si poš'o lajkati mušklarce..nema, gotovo je ovo, predstava je gotova, spuštaj zavjese.Hannibal Lecter wrote:Dedzal ce doci jednog dana i ubijedit nas da drugi svijet ne postoji i da trebamo zivjeti samo za ovaj svijet. Ubijedit ce nas da je ovaj svijet stvoren za uzivanje i da je zlo dobro. Mislim da je taj dan dosao
Jos petak danas. Pozurite da odklanjate farzove!greeneyes wrote:A i ti si poš'o lajkati mušklarce..nema, gotovo je ovo, predstava je gotova, spuštaj zavjese.Hannibal Lecter wrote:Dedzal ce doci jednog dana i ubijedit nas da drugi svijet ne postoji i da trebamo zivjeti samo za ovaj svijet. Ubijedit ce nas da je ovaj svijet stvoren za uzivanje i da je zlo dobro. Mislim da je taj dan dosao
Pričala mi Mađarica na vikendici o tomekomunist wrote:ne padam ja na rekla kazale priče, ja se u svemu sam moram uvjeritivila wrote:Tako,,,nista im ne vjerujkomunist wrote:ko kaževila wrote:Eto sad,,,ni dan ne mogu biti fina i simpaticnato samo neki zli jezici
"Haja la salah - Dođite na namazHannibal Lecter wrote:Jos petak danas. Pozurite da odklanjate farzove!greeneyes wrote:A i ti si poš'o lajkati mušklarce..nema, gotovo je ovo, predstava je gotova, spuštaj zavjese.Hannibal Lecter wrote:Dedzal ce doci jednog dana i ubijedit nas da drugi svijet ne postoji i da trebamo zivjeti samo za ovaj svijet. Ubijedit ce nas da je ovaj svijet stvoren za uzivanje i da je zlo dobro. Mislim da je taj dan dosao
Što bi se reklo....gasi internet, motaj kablovegreeneyes wrote: 11 Dec 2015, 15:55A i ti si poš'o lajkati mušklarce..nema, gotovo je ovo, predstava je gotova, spuštaj zavjese.Hannibal Lecter wrote:Dedzal ce doci jednog dana i ubijedit nas da drugi svijet ne postoji i da trebamo zivjeti samo za ovaj svijet. Ubijedit ce nas da je ovaj svijet stvoren za uzivanje i da je zlo dobro. Mislim da je taj dan dosao![]()
Oš da 't objasnim?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests