Moderator: Krokodil Behko
bas nedostajeHeidi wrote:Tigris
Mala_Mu wrote:Rum,Zeleni, Rethna, Veca, Biba i ja .
I ja sam bio totalno zabrinut sve do nedavno kad sam ga sreo u jednoj sumi u Svedskoj pri lovu. Pokazalo se da je sezonski radnik. Dodje na 2-3 mjeseca da pobere sumske plodove za tu industriju pa se vrati kuci i tako stalno.greeneyes wrote:SumLjiv mi je Bla, vavik se ovako izgubi na duži period.
Omiljeni su mi i svi oni koj znaju jako dobro lagiti..ma mislim kreativno smišljati i bocati :perezubeMelek wrote:I ja sam bio totalno zabrinut sve do nedavno kad sam ga sreo u jednoj sumi u Svedskoj pri lovu. Pokazalo se da je sezonski radnik. Dodje na 2-3 mjeseca da pobere sumske plodove za tu industriju pa se vrati kuci i tako stalno.greeneyes wrote:SumLjiv mi je Bla, vavik se ovako izgubi na duži period.
Melek wrote:I ja sam bio totalno zabrinut sve do nedavno kad sam ga sreo u jednoj sumi u Svedskoj pri lovu. Pokazalo se da je sezonski radnik. Dodje na 2-3 mjeseca da pobere sumske plodove za tu industriju pa se vrati kuci i tako stalno.greeneyes wrote:SumLjiv mi je Bla, vavik se ovako izgubi na duži period.
Treba da znas za salu da bi znala za istuBiba wrote:Omiljeni su mi i svi oni koj znaju jako dobro lagiti..ma mislim kreativno smišljati i bocati :perezubeMelek wrote:I ja sam bio totalno zabrinut sve do nedavno kad sam ga sreo u jednoj sumi u Svedskoj pri lovu. Pokazalo se da je sezonski radnik. Dodje na 2-3 mjeseca da pobere sumske plodove za tu industriju pa se vrati kuci i tako stalno.greeneyes wrote:SumLjiv mi je Bla, vavik se ovako izgubi na duži period.
Ovo je info iz prve ruke, jel?Da je Bog do da su maline. Ja se plasim da se nije možda oženio pa mu žena ne da primirisati kompjuteruMelek wrote:I ja sam bio totalno zabrinut sve do nedavno kad sam ga sreo u jednoj sumi u Svedskoj pri lovu. Pokazalo se da je sezonski radnik. Dodje na 2-3 mjeseca da pobere sumske plodove za tu industriju pa se vrati kuci i tako stalno.greeneyes wrote:SumLjiv mi je Bla, vavik se ovako izgubi na duži period.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests