Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Morgen wrote: 06 Sep 2023, 09:10
Mene jedna zenska pravo napala kad sam rekla da merlina ne mogu ocima gledati (ali volim slusati)
Fanatici jbt
nisam nikakav fanatik, ali smatram da ga nasi ljudi neopravdano i previse hejtaju.
mora se jednostavno priznati da je ostao zanimljiv sa svojim pjesmama, uvijek kad nesto novo izbaci, kvalitetno je i nikad ne znas sta te ocekuje.
Mene jedna zenska pravo napala kad sam rekla da merlina ne mogu ocima gledati (ali volim slusati)
Fanatici jbt
nisam nikakav fanatik, ali smatram da ga nasi ljudi neopravdano i previse hejtaju.
mora se jednostavno priznati da je ostao zanimljiv sa svojim pjesmama, uvijek kad nesto novo izbaci, kvalitetno je i nikad ne znas sta te ocekuje.
Fanatici jbt
O ukusima se ne raspravlja
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Ja sam ga ko cura upoznala ranih 90tih i tad sam vec stvorila sliku o njemu, nisam ni sanjala da ce postati popularan.
Ne volim muziku, glas, njega. Tacno imam nagon na povracanje.
I onda pandemija. Koliko se covek izblamirao da je to neopisivo.
Ja sam ga ko cura upoznala ranih 90tih i tad sam vec stvorila sliku o njemu, nisam ni sanjala da ce postati popularan.
Kreten.
isto onaj attila hildmann, koji je tokom pandemije pokazao da ima svoje on
Kreten.
isto onaj attila hildmann, koji je tokom pandemije pokazao da ima svoje on
Auuuu ne pominji Atillu
Zbog njega ne snes javno reci da si vegan
Pratila sam ga od pocetka pandemije, odmah sam znala da je Verschwörungstheoretiker vom feinsten.
Najbolje bila „merkel afera“
Clanak od POSTILLON a hildmann i naidoo objavili kao ozbiljni izvor