Mislim da svaki insan koji vidi ovako nesto ne pomislja uopce na vjeru, nego na pokolj koji se desava na pravdi Boga, i pred nama svima. Onaj koji nema u sebi da makar osjeti bol za tako necim, naravno da ne moze ni da razumije. Da li si u toj grupi, stvarno me ne zanima. So ako s enadjes, tvoj problemlaganini wrote:misliš od sto komentara sto istih...ma to veze s muslimanskom vjeroispovist...da se razumimo nemam stav jer nisam dovoljno educiran o zadnjem sukobu i na pada mi na pamet stat na jednu stranu po nekim osobnim simpatijama...
Mustafa ef. Cerić
Re: Cerić: Bošnjaci moraju dići glas protiv nasilja u Palest
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
čudno kako imaš osijećaj za pravdu za neke stvari a neke tipa golog otoka ili bleiburga si cijepljena...možda ovo nema veze s temom ali čisto paralele radi.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
De ziv bio nadji gdje sam napisala nesto slicno, citat pleaselaganini wrote:čudno kako imaš osijećaj za pravdu za neke stvari a neke tipa golog otoka ili bleiburga si cijepljena...možda ovo nema veze s temom ali čisto paralele radi..
D.I.L.L.I.G.A.F.
Salahuddin wrote:Znaci, vise je Storm musliman, nego ce to ijedan siit ikada biti.![]()
![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
Jer je obrezanstorm wrote:Salahuddin wrote:Znaci, vise je Storm musliman, nego ce to ijedan siit ikada biti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Salahuddine, dobar si čovjek al ne izvaljuj tolko o šiitima. Iran se konkretno prema nama podnio više prijateljski nego bilo koja sunitska država za vrijeme ovog rata. Da ne bi iranskog brašna pocrkali bi od gladi
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
ti nisi dovoljno educiran ni o čemu......nemas blage veze sta je iftar,ne znas da ima ime benjamin,itditd,ja kad bi bila tako nepismena barem bi malo proguglala......čisto da se ne prosipam...laganini wrote:misliš od sto komentara sto istih...ma to veze s muslimanskom vjeroispovist...da se razumimo nemam stav jer nisam dovoljno educiran o zadnjem sukobu i na pada mi na pamet stat na jednu stranu po nekim osobnim simpatijama...
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Mer'aba muslimestorm wrote:Salahuddin wrote:Znaci, vise je Storm musliman, nego ce to ijedan siit ikada biti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo sabura
Ma ja ne vidim ništa loše u njima. Ipak su ljudi iz našeg učenja-sunitskog veću historijsku štetu po islam napravili, a sive eminencije u BH ubacuju kojekakve slike šiitskih SEKTI i stavljaju ih kao slike običnih šiita kako bi ih pretstavili loše u našim očima. Slično tome pretstavljaju nas po Iranu kako bi se razjedinio muslimanski narod.
..eto sve si rekla...Jagoda wrote:De ziv bio nadji gdje sam napisala nesto slicno, citat pleaselaganini wrote:čudno kako imaš osijećaj za pravdu za neke stvari a neke tipa golog otoka ili bleiburga si cijepljena...možda ovo nema veze s temom ali čisto paralele radi..Msm. za Bleiburg. Goli Otok je trebalo da bude: Goli OtoCI. Ima gamadi pun klinac koja nije mogla stat na jedan.
..zato sam na bosanskom forumu možda i teta zaga pomogne...Zagorka wrote:ti nisi dovoljno educiran ni o čemu......nemas blage veze sta je iftar,ne znas da ima ime benjamin,itditd,ja kad bi bila tako nepismena barem bi malo proguglala......čisto da se ne prosipam...laganini wrote:misliš od sto komentara sto istih...ma to veze s muslimanskom vjeroispovist...da se razumimo nemam stav jer nisam dovoljno educiran o zadnjem sukobu i na pada mi na pamet stat na jednu stranu po nekim osobnim simpatijama...
... na kraju sad vjerojatno nema nevinih strana, ali u principu se zna tko je koga krenuo tlačiti i terorizirati, kome je zemlja oduzeta itd... ljudi poslije brkaju uzroke i posljedice.... savršeno je jasno na čiju se stranu postaviti, ostalo su filozofiranja.... ako je tu sto istih komentara, onda je i sto normalnih ljudi....
pa ne pričamo o pranju veša, pa se tebi sviđa staviti omekšivać prije a meni kasnije, pa nam se mišljenja razilaze
pa ne pričamo o pranju veša, pa se tebi sviđa staviti omekšivać prije a meni kasnije, pa nam se mišljenja razilaze
neki oće reć da je izrael sveta zemlja
arafat je davno triba uzet komad zemlje i riješit probleme...
ono je svakako sveta zemlja.... ali ne samo židovima....
pa otprilike..samo je jedan faktor nepobitan lobi židova je neuništiv i teško da će oni odstupit i milimetra..a o nacionalnom naboju da i ne govorim volili ih ili ne respect za te stvari ..rezime palestinci nemaju nikakve šanse...
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
otprilike si u pravu...židovski lobi je jak...američku vanjsku politiku i kreiraju oni...laganini wrote:pa otprilike..samo je jedan faktor nepobitan lobi židova je neuništiv i teško da će oni odstupit i milimetra..a o nacionalnom naboju da i ne govorim volili ih ili ne respect za te stvari ..rezime palestinci nemaju nikakve šanse...
ali ne slažem se da Palestinci nemaju šanse....predugo se drže da bi popustili i ne trebaju popustiti.
zašto bi?
danas cijeli svijet gleda teror koji traje od 48-e i može se nazvati genocidom nad palestinskim narodom i svi šute...samo da ih netko ne bi nazvao antisemitima...riječ koja zastrašuje....mora im se priznati dobro su utržili holokaust(ma koliko grubo zvučalo)
i onda još imaš financijsku pozadinu priče..i eto
S.Arabija je šta? islamski svijet ili?
ma bježi...zato Palestina
igraju li i oni nekad prljavo...igraju ali neka su
Ima i taj religijski element u svoj toj priči, zbog koga je sva frka...ovi vjeruju da je to njihova "obećana zemlja" i tu racionalnosti i popuštanju drugima nema mjesta.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
@vilo... Prljavo
Koji rat i borba za preživljavanje i opstanak je čist...
Dobro rečeno... Baš su u pravoj židovskoj maniri utrzili holokaust... Ma kako to ružno zvučalo... Ako nije njima problem to činiti nije ni meni javno izreći
Koji rat i borba za preživljavanje i opstanak je čist...
Dobro rečeno... Baš su u pravoj židovskoj maniri utrzili holokaust... Ma kako to ružno zvučalo... Ako nije njima problem to činiti nije ni meni javno izreći
mene ipak fascinira njihov naboj i organizacija države...u svim segmentima.. 
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
pa baš se i ne mogu složiti....religijski moment je samo dobro opravdanje i pokriće...to je baš borba za teritorijLebowski wrote:Ima i taj religijski element u svoj toj priči, zbog koga je sva frka...ovi vjeruju da je to njihova "obećana zemlja" i tu racionalnosti i popuštanju drugima nema mjesta.
prije šestodnevnog rata najžešći protivnici nasilnog uzimanje teritorija bili su upravo ortodoksni židovi...jer po obećanju iz Tore samo Bog može izvesti povratak na svetu zamlju.....ali eto...nakon uspješne akcije i oni su promjenili mišljenje...sila Boga ne moli??
ma jednom sam razgovara sa židovom i sarajeva i on i je reka da na jedan poziv iz izraela triba ić i pušku u ruku...