Jeste li dobar vozač?
Moderator: Krokodil Behko
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4680 times
- Been thanked: 6249 times
- Status: Offline
Re: Jeste li dobar vozač?
Prosječno mislim..iako sam malo smotana uvezi parkiranja s većim autima..
Vožnja autom me ne entuziazmira nešto previše.
Vožnja autom me ne entuziazmira nešto previše.
Svijest ima sidrište.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 15964 times
Jesam ja pozeljela vozit, zadnjih 10, 15 dana samo po gradu
Nigdje dalje nisam isla.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2210 times
- Been thanked: 5164 times
Treba se teleportovati, jebes voznju
Fuck you a friendly note to start the day
Iskren sam prema sebi; po gradovima koje dobro poznajem, magistrslom i autoputem nedam lahko pardona. Al kad udjem u grad koji slabo ili nikako poznajem tu sam truba...nula bodova...to mi je bas mahana.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
u vrijeme kada nije bilo navigacije...REMB wrote: 15 Jul 2020, 13:41 Iskren sam prema sebi; po gradovima koje dobro poznajem, magistrslom i autoputem nedam lahko pardona. Al kad udjem u grad koji slabo ili nikako poznajem tu sam truba...nula bodova...to mi je bas mahana.
Budimpešta i ja odprilike znam gdje treba da se izdvojim da potrefim za izlaz na Peć. Ali u momentu ispred mene bio kamion i kasno vidjeh znak za isključenje....
Potrošio rezervoar goriva vozajuć se po Pešti, svratim na neku benzinsku (BP British Petrol) kontajući da znaju engleski, ne da ne znaju engleski već ni njemački ni engleski ni noge ni ruke ne pomažu...
Kupim naku kartu na toj benzinskoj, gledam gledam gledam, yebo majku nema na njoj autoputa nikako...
vidim u dnu štampano 1986....
Nije im od familije ništa ostalo....
sjoo
srklet me i sad ufati...
"ignorance is bliss"
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Hajde da nešto naučimo još na ovoj temi, čovjek je to fino objasnio, nikakva nauka, dva poteza na volanu:spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:18
Ja mislim da bih znala da mi onaj moj daOn inace cim je kakva guzva hoce da vozi, a ja ne dam
Na magistrali se ne uci vozit
![]()
Djaba video ja to dok sama uzivo ne probam necu nauciti. Ja koliko sam smotana bila u pocetku nisam mogla nikako skontati kako volan okretati da idem u zeljenom smjeru u rikvercČarobni wrote: 15 Jul 2020, 22:18Hajde da nešto naučimo još na ovoj temi, čovjek je to fino objasnio, nikakva nauka, dva poteza na volanu:spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:18
Ja mislim da bih znala da mi onaj moj daOn inace cim je kakva guzva hoce da vozi, a ja ne dam
![]()

Sad znam

- Čarobni
- Inventar foruma
Navodno je one NCAP testove proš'o jako dobro, iako ni meni nije jasno.Salko_dvominutaš wrote: 15 Jul 2020, 09:10 i ja ne znam kako bilo ko može vozit ono govno od smarta...
mene panika uzela kada sam se okreno nazad i vidio, pa ništa...
safra me strefila (jer sam imao udes gdje me je lik pokupio vozio cca 80 a ja stajao da pređu pješaci)
ocm glupljeg auta na planeti nema...
Ali, ovo sigurno ne bi preživio ni kurban u gepeku:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Čarobni
- Inventar foruma
Parking pored ceste, iza zgrade skupštine, prema Vilsonovom, nije prometno iza podne i nećeš smetat' nikome.Blink♡Once wrote: 15 Jul 2020, 22:22 Djaba video ja to dok sama uzivo ne probam necu nauciti. Ja koliko sam smotana bila u pocetku nisam mogla nikako skontati kako volan okretati da idem u zeljenom smjeru u rikverc![]()
Sad znam![]()
![]()
Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Ono što ja ne volim je brdo, mada nemam problema s tim, i ok sam sa ručnom, ali me uhvati panika ako je put loš i uzak, uz to što je brdovit, npr. oni sokaci čaršijski...

Ne mislim da sam ekstra vozač, ali kakvih ima, dobra sam
Pogotovo što sam imala enorman strah od vožnje i jedva se nakanila polagati...
Auto sam odmah kupila, i prvi dan dobila vozačku i odmah sjela sama za volan
Ono što ja ne volim je brdo, mada nemam problema s tim, i ok sam sa ručnom, ali me uhvati panika ako je put loš i uzak, uz to što je brdovit, npr. oni sokaci čaršijski...

Auto sam odmah kupila, i prvi dan dobila vozačku i odmah sjela sama za volan

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9155 times
- Been thanked: 10862 times
- Status: Online
Umihana wrote: 15 Jul 2020, 22:51 Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Pa jes, moš ući u auto tako, ali zato ne možeš s autom izaći, ako ti se zalijepi.
Šta je problem s brdom?
Drugom možeš ići uz svako brdo. Ako staneš, dizelom može i bez ručne, to je osnovno i polaže se već na poligonu, ili je bar tako nekad bilo.
Eh pa zato uvijek gledam je li slobodno prvo ili zadnje mjesto u nizu, pa ostavim sebi lijepo prostora ispred ili izaKrokodil Behko wrote: 16 Jul 2020, 01:09Umihana wrote: 15 Jul 2020, 22:51 Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Pa jes, moš ući u auto tako, ali zato ne možeš s autom izaći, ako ti se zalijepi.
Šta je problem s brdom?
Drugom možeš ići uz svako brdo. Ako staneš, dizelom može i bez ručne, to je osnovno i polaže se već na poligonu, ili je bar tako nekad bilo.

A brdo, objasnila sam, ne volim, fakat ne znam zašto

I da, mislim da mi je veća mahana to što sporo motam

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- spacebound
- Urednik foruma
Znam ja u teoriji, mogu ispricat kako se radi, ali nisam nikad ni pokusala s ovim autom, s golfom 5 jesam.Čarobni wrote: 15 Jul 2020, 22:18Hajde da nešto naučimo još na ovoj temi, čovjek je to fino objasnio, nikakva nauka, dva poteza na volanu:spacebound wrote: 15 Jul 2020, 08:18
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma
Cojk u mene s benzincem u brdu krece bez rucneKrokodil Behko wrote: 16 Jul 2020, 01:09Umihana wrote: 15 Jul 2020, 22:51 Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Šta je problem s brdom?

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46192 times
- Been thanked: 8263 times
- Status: Online
Kako ga ja uparkiram, po des centi na obe strane lufta. Mene ne intetrsuje sto neko ne moze uc, udjem u ocrtanoUmihana wrote: 15 Jul 2020, 22:51 Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Auto sam odmah kupila, i prvi dan dobila vozačku i odmah sjela sama za volan![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Aha sta ima drugom uz svako brdo, voli bi te vidjet uz Bakin Sokak, Tuzlansku, Kasima Hadzica.....Krokodil Behko wrote: 16 Jul 2020, 01:09Umihana wrote: 15 Jul 2020, 22:51 Meni parkiranje nije problem, paralelno čak preferiram pred zgradom jer mi onda ne mogu zalijepiti svoja vrata u moja, niti parkirati mi se tako blizu da ne mogu ući u auto...
Šta je problem s brdom?
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Kao svaki iskusan vozac, samo osjecaj za kvacilom i ti ces moc.spacebound wrote: 16 Jul 2020, 05:50Cojk u mene s benzincem u brdu krece bez rucneKrokodil Behko wrote: 16 Jul 2020, 01:09
Šta je problem s brdom?
Drugom možeš ići uz svako brdo. Ako staneš, dizelom može i bez ručne, to je osnovno i polaže se već na poligonu, ili je bar tako nekad bilo.Jesam spomenula da ga mrzim
![]()
Ja rucnun dizem sam kad se parkiram
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Eh majstori krenite iz po' brda sa motorom ... stanes, zakocis desnom rukom rucnu kocnicu, oslonis se na desnu nogu pa presaltas u prvu lijevom nogom dok drzis kvacilo lijevom rukom, prebacis teziste na lijevu nogu pa desnom pritisnes zadnju kocnicu a pustis rucnu jer su gas i rucna na istoj ruci, tako balansiras na lijevoj nozi pa kad hoces da krenes das gas i otpustis kvacilo i kocnicu i molis se da onaj ispred tebe ne zakoci inace opet cijela procedura.Beni_dvosekundas wrote: 16 Jul 2020, 07:59Kao svaki iskusan vozac, samo osjecaj za kvacilom i ti ces moc.spacebound wrote: 16 Jul 2020, 05:50
Cojk u mene s benzincem u brdu krece bez rucneJesam spomenula da ga mrzim
![]()
Ja rucnun dizem sam kad se parkiram

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9654 times
A de, naucit cu i to jednog dana, neka me do tad na skuteruOdraz wrote: 16 Jul 2020, 08:44Eh majstori krenite iz po' brda sa motorom ... stanes, zakocis desnom rukom rucnu kocnicu, oslonis se na desnu nogu pa presaltas u prvu lijevom nogom dok drzis kvacilo lijevom rukom, prebacis teziste na lijevu nogu pa desnom pritisnes zadnju kocnicu a pustis rucnu jer su gas i rucna na istoj ruci, tako balansiras na lijevoj nozi pa kad hoces da krenes das gas i otpustis kvacilo i kocnicu i molis se da onaj ispred tebe ne zakoci inace opet cijela procedura.Beni_dvosekundas wrote: 16 Jul 2020, 07:59
Kao svaki iskusan vozac, samo osjecaj za kvacilom i ti ces moc.
Ja rucnun dizem sam kad se parkiram![]()

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Kaze meni jedan taksista, vi motoristi morate imati mnogo brze reflekse od nas vozaca pa sigurno i auto bolje vozite. Reko dobro si to skont'o. Kud se znam autom provuci ono hladno bez ikakvog uzbudjenja ... da nema vrata sa strane sigurno bih i auto ovako vozio kroz krivinu ...