fatmaFatma wrote:Rum,Pašaga,Storm....sve muškinje....šta ću kad su mi omiljeni

Moderator: Krokodil Behko
fatmaFatma wrote:Rum,Pašaga,Storm....sve muškinje....šta ću kad su mi omiljeni
baš si nekiPasaga wrote:gospođa Brams wrote:eh da i mene netko spomene, hvala, hvalalaganini wrote:brams i salsa face koje dižu nivo foruma
...stariji je to cojk...
...stariji znaju i slagat.....
Pasaga wrote:Fatma... ...uz novu frizuru.....bezbeli.....
Mala_Mu wrote:Moram reci da se dosta toga promjenilo, neke sam dodala na listu neke izbacilanapisem drugi put ko su ti
Ako te mala doda na "foes" znaci da si omanuo u zivotuSalahuddin wrote:Haj' priznaj Mala da si me imala na listi "foes". Necu ti nista.Mala_Mu wrote:Moram reci da se dosta toga promjenilo, neke sam dodala na listu neke izbacilanapisem drugi put ko su ti
Vidim sto neces pripremio se da pucas.Salahuddin wrote:Haj' priznaj Mala da si me imala na listi "foes". Necu ti nista.Mala_Mu wrote:Moram reci da se dosta toga promjenilo, neke sam dodala na listu neke izbacilanapisem drugi put ko su ti
Kako li samo dodje do tog zakljuckarethna wrote:Ako te mala doda na "foes" znaci da si omanuo u zivotuSalahuddin wrote:Haj' priznaj Mala da si me imala na listi "foes". Necu ti nista.Mala_Mu wrote:Moram reci da se dosta toga promjenilo, neke sam dodala na listu neke izbacilanapisem drugi put ko su ti
Julia-Klara wrote:storm, vila, SalsaMala_Mu, greeneyes, harlekin
i ovaj novajlija String
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest