e tu si u pravu,oni su najgori od svih..jos kazu Srebrenika nema do Travnika

kad pomislim da sam i ja jedan od njih odma mi dodje lose i zapjevam nesto od Mirsade i jarana

Moderators: Urednik foruma, VIP
e tu si u pravu,oni su najgori od svih..jos kazu Srebrenika nema do Travnika
A dubrave?
Masamune wrote: 08 Aug 2025, 08:27 A dobro Srebrenik je poseban i jedan je od najstarijih gradova u BiH, pa ta posebnost dolazi od toga.
Ali da su puni sebe i misle da su najbolji to je tačno, a daleko su od toga![]()
Veceras iza aksama..sacekaj jos po sata da se dobro smraci.
Ne kurčite se elektranom, prekidači su kod drugih ljudi. Vi se ne pitate, vašeje da gutate smog.ironman wrote: 08 Aug 2025, 11:57Veceras iza aksama..sacekaj jos po sata da se dobro smraci.
Laganim potezom ruke pritisni prekidac na zidu i ugasi svjetlo te sve izvore svjetla u kuci ili stanu ,tv,laptop i sl.
Onda uzmi svijecu i upali.
Ostani tako 15 min.
Sad opet upali svjetlo.
Pas vidit da postoji![]()
Tjesi seLaser wrote: 08 Aug 2025, 19:02Ne kurčite se elektranom, prekidači su kod drugih ljudi. Vi se ne pitate, vašeje da gutate smog.ironman wrote: 08 Aug 2025, 11:57
Veceras iza aksama..sacekaj jos po sata da se dobro smraci.
Laganim potezom ruke pritisni prekidac na zidu i ugasi svjetlo te sve izvore svjetla u kuci ili stanu ,tv,laptop i sl.
Onda uzmi svijecu i upali.
Ostani tako 15 min.
Sad opet upali svjetlo.
Pas vidit da postoji![]()
![]()
Nije kralj bio u Moluhama ni Miladijama a ni u Tojšićima ili Malinama nego u Gornjem SrebrenikuMasamune wrote: 08 Aug 2025, 08:27 A dobro Srebrenik je poseban i jedan je od najstarijih gradova u BiH, pa ta posebnost dolazi od toga.
Ali da su puni sebe i misle da su najbolji to je tačno, a daleko su od toga![]()
Nisi ti od nas.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests