Epstein files

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 296 times
Been thanked: 196 times
Status: Offline

Re: Epstein files

Post by rocko » 10 Feb 2026, 23:15

uvijek_kontra wrote: 10 Feb 2026, 22:51
rocko wrote: 10 Feb 2026, 15:50
Sto , jer smo to mi dronovi pa svi mislimo isto? Mada Sam vise u trash removal business Ono lijepa I cista Moja prerija.

Ili hoces da te pregledam? Nije mi jasno pitanje
Ne, ne mislite svi isto vec bi od jednog doktora ocekivala malo mudrosti, inteligencije i pameti. Reci da video nije bio rasizam je ignorantski i glupo, da ne kazem smjesno.

Aprila 2014 se desilo nesto slicno, dok je Dani Alves izvodio korner, neko mu je bacio bananu. Zamisli, vjerovatno je taj neko mislio da on kao sportista treba vitamina, bas u tom momentu, usred utakmice. E tako vi objasnjavate izpade vaseg preCednika. Ali ste se malo zaHebali jer ce vas pojest isto kao sto je Alves pojeo tu bananu i izveo korner kao da se nista desilo nije. I vas ce tako izbrisati kao da nikad postojali niste. :kafa
rocko wrote: 10 Feb 2026, 15:50 Ili hoces da te pregledam? Nije mi jasno pitanje
Izgleda da si po tom pitanju i ti isti kao i oni. Fuj.
Usput Malo I'ma rasista ko sto ti je prosjecni Bosanac Koji je iloe vremena proveo na pocetku muhadjirluka u USA medju njima.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 10 Feb 2026, 23:23

edo_79 wrote: 10 Feb 2026, 23:14
rocko wrote: 10 Feb 2026, 16:12 Bolje podrzavat Velikog Trumpa nego njegovo opoziciju I onda SE cude sto je sva demokratska partija ljetovala PO epstionvom otoku kad su im ovakvi biraci
Jes jes ... Trumpa i njegov SS ICE .... nohaš li pasoš sa sobom i u ćenifu :D. :D. :D. :D. :D.
Kakv ba SS ICE rade ljudi svoj posao uredno Eno I Minnesota saradjue vidis Kako ih pohapsi State of Minnesota policija.

Jel to stvarno vijerujes u te gluposti da SE Hoda sa pasosima?

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 8132 times
Been thanked: 7279 times

Post by uvijek_kontra » 10 Feb 2026, 23:24

Ovo je bilo 2017, 2026 vidimo sta se desava.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 🪷

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 10 Feb 2026, 23:32

uvijek_kontra wrote: 10 Feb 2026, 23:24 Ovo je bilo 2017, 2026 vidimo sta se desava.
Ti znas da je Epsitn bio demokrata I da je bio opsjednut Velikim Trumpom, a znao je da na njemu NEMA prljavstine znaci tvorza na drugu ruku da je bila Hilary izabrana bio bi slobodan covjek.

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 4090 times
Been thanked: 1700 times

Post by Quds » 11 Feb 2026, 04:48

Krokodil Behko wrote: 06 Feb 2026, 10:22
Zizi wrote: 05 Feb 2026, 22:21

Nancy Pelosi?

Ne vjerujem.
Da ona ima neke veze s tom, već bi nas lično mali bijeli otac obavijestio o tome, bađ kao što su apostrofirali Clintonove slike.
Sultan Ahmed bin Sulayem.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10231 times
Been thanked: 12118 times

Post by Krokodil Behko » 11 Feb 2026, 07:48

Quds wrote: 11 Feb 2026, 04:48
Krokodil Behko wrote: 06 Feb 2026, 10:22

Ne vjerujem.
Da ona ima neke veze s tom, već bi nas lično mali bijeli otac obavijestio o tome, bađ kao što su apostrofirali Clintonove slike.
Sultan Ahmed bin Sulayem.

Nikakvo čudo.
Emiracanski cetnici u sprezi s Mosadom.
A ne noze im niko ništa, jer su se odlično ulizali Trumpu i njegovim lunaticima

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 491 times
Been thanked: 1495 times

Post by edo_79 » 11 Feb 2026, 09:06

rocko wrote: 10 Feb 2026, 23:23
edo_79 wrote: 10 Feb 2026, 23:14

Jes jes ... Trumpa i njegov SS ICE .... nohaš li pasoš sa sobom i u ćenifu :D. :D. :D. :D. :D.
Kakv ba SS ICE rade ljudi svoj posao uredno Eno I Minnesota saradjue vidis Kako ih pohapsi State of Minnesota policija.

Ako ti vijeruješ Trunpu više nego svojim očima to je tvoja stvar .... koliko ono bi za ICE signing bonus 50k dolara i još milja i po po glavi uhapšenog ... pa oni će mater svoju hapsiti za keš ... pri tome ni obuke, ni provjere ... ništa.... hoš maltretirat narod za pare ... hoćeš? ... MA DOBRO NAM DOŠLI ....

:plavi :plavi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Feb 2026, 11:03

edo_79 wrote: 11 Feb 2026, 09:06
rocko wrote: 10 Feb 2026, 23:23

Ako ti vijeruješ Trunpu više nego svojim očima to je tvoja stvar .... koliko ono bi za ICE signing bonus 50k dolara i još milja i po po glavi uhapšenog ... pa oni će mater svoju hapsiti za keš ... pri tome ni obuke, ni provjere ... ništa.... hoš maltretirat narod za pare ... hoćeš? ... MA DOBRO NAM DOŠLI ....

:plavi :plavi
To je normalno svagdje I'ma bonus sto se tice ostataka gluposti moj ljudino Jos nisu dobili bonus, jer su tek 1000 zaposlii od 100 hiljada kandidata, I ti idu u turama na obuke Jos nisu poceli raditi obuku imaju samo je za ice ero odbacea nastava spanskog jezika , provjere su jebene zato je toliko odbacenih .za par saobracajnih kazni se odbacuje. Pusti propagandu.
Hsi agenti idalje imaju isti obuku kao zadnjih 25 godina
Za CBP I border patrol se nista nije promijenilo Bajden I'm je davao 20 hiljada. Bonusa inflacija j... ga pa je sad 50k znam tebi 50k zvuci ko cifra .

Sto se I obuke tice vrati se par strana unazad postavio Sam uradak.

Nikoga ne maltretiraju to u Minneapolis je namjerno kreirana situacija od gradskog I drzavni rukovodstva jer je pokradeno 9 milijardi dollara, pa distrakcija u ostatku USA normalno kupe ilegalce .

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 11 Feb 2026, 15:19

Od kad se u Epsteil fajlovima pojavilo i ime Casey Wasserman, muzicari masovno napustaju agenciju i distanciraju se od njega. :D :apl Chappel Roan, Wednesday, Beach Bunny..

Za one koji ne znaju, on je americki poslovni covjek i jedan od najutjecajnijih menadzera u sportu i zabavnoj industriji.

Wasseman je ujedno i glavni za Olimpijske igre u LA, 2028. No, nece dugo. :hihi

Pa kad ih nece kazniti zakonom, nek ih kazne ljudi sa kojima rade. :aplauzz

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 12 Feb 2026, 01:14

uvijek_kontra wrote: 11 Feb 2026, 15:19 Od kad se u Epsteil fajlovima pojavilo i ime Casey Wasserman, muzicari masovno napustaju agenciju i distanciraju se od njega. :D :apl Chappel Roan, Wednesday, Beach Bunny..

Za one koji ne znaju, on je americki poslovni covjek i jedan od najutjecajnijih menadzera u sportu i zabavnoj industriji.

Wasseman je ujedno i glavni za Olimpijske igre u LA, 2028. No, nece dugo. :hihi

Pa kad ih nece kazniti zakonom, nek ih kazne ljudi sa kojima rade. :aplauzz
A sve nam je to lijepo govorio prije 10-15 godina buduci guverner Kalifornije Mel Gibson

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 27245 times
Been thanked: 27814 times

Post by ironman » 12 Feb 2026, 09:34

Pozvana da odgovara na pitanja o epstejn fileovima ona donijela fotke uhapsenih kriminalaca.
Kako li ce sve ovo zavrsit..msm ova govna ce popadat tu nema dileme samo ej pitanje hocel iko imat muda da ovo istjera do kraja na cistac.
dream of spring...

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 10:23

Ako treba prijevod, napisacu.
Elon se cudi i osudjuje, a svasta je radio s njim.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 10:26

Sulfuric acid, koji je Epstein narucivao u enornim kolicinama se koristi za unistavanje ljudskog tijela tj. rastapanje.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 10:33

Tokom saslušanja pred Odborom za pravosuđe Predstavničkog doma SAD-a, gdje je državna tužiteljica (Attorney General) Pam Bondi svjedočila o dokumentima vezanim za Jeffreyja Epsteina:

Ključni dio razmjene između Teda Lieua i Pam Bondi

Pitanje Teda Lieua:
Lieu je pitao da li su bile prisutne maloljetne djevojke na zabavama kojima je prisustvovao Donald Trump zajedno s Jeffreyjem Epsteinom.

Odgovor Pam Bondi:
Bondi je odgovorila da „ne postoje dokazi da je Donald Trump počinio krivično djelo.“

(Znaci bile su.)

Lieujeva reakcija:
Lieu je potom rekao da vjeruje da je Bondi dala netačnu izjavu pod zakletvom i rekao:
„Vjerujem da ste upravo lagali pod zakletvom i sve je to snimljeno.“

Bondina reakcija:
Bondi je oštro reagovala rekavši:
„Nemojte me nikada optuživati za zločin!“

Hoce li je kazniti, ili nece, ostaje da vidimo. :oo Ovo je i za aretacije, ali ko mene pita.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 13:00

Nastavljamo.. :hihi

“Ti propali gubitnički advokate!” Pam Bondi baca LJUTITI napad bijesa nakon što je predstavnik Jerry Nadler suočio s njom zbog puštanja Epsteinovih pomagača na slobodu!

Glavna tužiteljica Pam Bondi pozvana je jutros pred Odbor za pravosuđe Doma predstavnika da odgovara za orkestriranje prikrivanja Epsteinovih dokumenata i zaštitu moćnih pedofila čiji su identiteti skriveni u njima… i kada je suočena s činjenicama, eksplodirala je u otvoreno Trumpovskom ispadu krivice.

Nadler je odmah prešao na stvar i jasno dao do znanja da neće trpjeti njeno izbjegavanje odgovora.

NADLER: “Koliko Epsteinovih saučesnika ste optužili? Koliko počinitelja uopće istražujete?”

BONDI: Prvo ste to pokazali. Smatram da je—

NADLER: Koliko ste ih optužili?

BONDI: ljutito Izvinite! Odgovorit ću na pitanje.

NADLER: Odgovorite na moje pitanje.

BONDI: Ne, odgovorit ću na pitanje onako kako ja želim odgovoriti.

NADLER: Ne, odgovorit ćete na pitanje onako kako sam ga ja postavio.

BONDI: Predsjedavajući Jordane, neću spuštati nivo sa ovim ljudima, ali ću odgovoriti na pitanje.

NADLER: Koliko ste ih optužili?

BONDI: Mislim da je vrlo zanimljivo. Mislim da je vrlo zanimljivo da on priča o tome da su ih optužili— Predsjednik je rekao da su ga optužili dva puta—

JAMIE RASKIN, UMJEŠAVAJUĆI SE: Gospodine predsjedavajući, molim vas, zaustavite sat i vratite mu vrijeme.

BONDI: Oh, u redu. Evo nas s ovom teatarskom predstavom!

RASKIN: Možete je pustiti da odugovlaci cijeli dan, ali ne na našem satu. Ne na našem vremenu. I rekao sam vam to, glavna tužiteljice, prije nego što ste počeli.

BONDI: NE GOVORITE MI NIŠTA, TI PROPALI, GUBITNIČKI—ni čak ni advokate.

NADLER: U redu. Moje vrijeme. Odgovor na moje pitanje, koliko Epsteinovih saučesnika je optužila, je nula.

Bondi i ostatak Trumpovog tima nemaju objašnjenje ni opravdanje za ono što su učinili i što i dalje rade u korist moćnih pedofila — tako da im ostaje samo blefiranje, zastrašivanje i ispadi bijesa.

Kakva sramotna predstava od strane najvišeg državnog službenika za provedbu zakona. Mora biti smijenjena što je prije moguće i dovedena pred pravdu — zajedno sa svakim pedofilom kojeg štiti.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 13:39

Jedan od svjedoka koji nikad nije bio priveden da da iskaz. U kratkim crtama, vozio je Trumpa i cuo razgovor izmedju njega i Epsteina. Pricali su o jednoj djevojci koja je bila silovana i to na takav gnusan nacin da je ovaj htio zaustavit automobil i obracunat se s Trumpom. Tu istu djevojku nasli su kasnije sa "otvorenom" glavom i policajci rekli da nema sanse da je bio suicid.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 14:58

"Nek svaka zrtva koju je BONDI odbila da primi na razgovor digne ruku."

Ne znam sta cekaju vise, pozatvarat sve.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 19:22

Mislim da je odsvirala svoje.

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1388 times
Been thanked: 4605 times

Post by Laser » 12 Feb 2026, 21:11

A jest se Kontrica zadala, svaka čast, iskopaj nam koliko god možeš. :ok
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra » 12 Feb 2026, 21:14

Laser wrote: 12 Feb 2026, 21:11 A jest se Kontrica zadala, svaka čast, iskopaj nam koliko god možeš. :ok
Ne mogu si pomoci, obozavam pratiti takva desavanja iako je sad morbidna i teska tema... nadam se da si ozbiljan jer hocu. :D.

Post Reply

Return to “Svijet”