Zastidjela sam se svog posta...

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3408 times
Been thanked: 6305 times
Status: Offline

Re: Zastidjela sam se svog posta...

Post by Matan » 11 Feb 2024, 18:06

Zanki wrote: 11 Feb 2024, 17:58 Kolko tie godina bezE
:123
Ne kontam te..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44620 times
Been thanked: 7964 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 11 Feb 2024, 18:25

Ocam neki dan skonto kolko je zivot zajeban, moras radit do smrti a vi se prije dvaes godina sa tim pomirili 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

bez
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 232 times
Been thanked: 647 times

Post by bez » 11 Feb 2024, 19:07

nije lijepo dame pitati za godine ali ajde da ti nesto ispricam pa pokusaj pogoditi
prvi put sam shvatio da me masovno lazu je bilo u prvom razredu na prijemu u pionire, obecali su maramu i kapu a bila je samo marama, svuda su pricali o bratstvu i jedinstvu a u cetvrtom razredu traze da se nacionalno izjasnimo i kad ja kazem da sam neopredjeljen (to sam promijenio, na zadnjem popisu sam se izjasnio kao govno) uciteljica vice ali,ali a pola razreda vice kako pa ti si nas. ekskurzija 8 razred dubrovnik, smjesteni smo skupa sa ekskurzijom iz skopja (ovdje bih te molio da mi pokusas objasniti jer mi je bilo nevjerovatno) bili su strahovito prijateljski nastrojeni sto je bilo u strasnom kontrastu sa njihovom mrznjom prema siptarima koju su izrazavali na svakom koraku. u srednjoj znam da sam odbio biti clan sso a ostalo vtijeme se uglavnom pilo ili otkrivalo da sport nije puno razlicit od politike,(ovo ti je kljucni momenat) zvezda nakon 13 uzastopnih pobjeda dolazi na bilino polje i nakon sto su dali torbu para gube utakmicu 3:0 posto su iz uprave celika zaklucili da je jeftinije uvesti omladinsku postavu
(moja raja, vise niko nije nikad zaigrao) nego dati pare igracima. mislio sam jebes fudbal a onda nakon osvojene medalje u streljastvu stave me da sudim i traze da pogresno ocitavam mete (sav taj amaterizam se dobro placao) vise se nikad nisam pojavio. znaci posljedica srednje je da vise ne gledam nikakva takmicenja

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 25193 times
Been thanked: 28917 times

Post by Zanki » 11 Feb 2024, 19:52

bez wrote: 11 Feb 2024, 19:07
nije lijepo dame pitati za godine ali ajde da ti nesto ispricam pa pokusaj pogoditi
prvi put sam shvatio da me masovno lazu je bilo u prvom razredu na prijemu u pionire, obecali su maramu i kapu a bila je samo marama, svuda su pricali o bratstvu i jedinstvu a u cetvrtom razredu traze da se nacionalno izjasnimo i kad ja kazem da sam neopredjeljen (to sam promijenio, na zadnjem popisu sam se izjasnio kao govno) uciteljica vice ali,ali a pola razreda vice kako pa ti si nas. ekskurzija 8 razred dubrovnik, smjesteni smo skupa sa ekskurzijom iz skopja (ovdje bih te molio da mi pokusas objasniti jer mi je bilo nevjerovatno) bili su strahovito prijateljski nastrojeni sto je bilo u strasnom kontrastu sa njihovom mrznjom prema siptarima koju su izrazavali na svakom koraku. u srednjoj znam da sam odbio biti clan sso a ostalo vtijeme se uglavnom pilo ili otkrivalo da sport nije puno razlicit od politike,(ovo ti je kljucni momenat) zvezda nakon 13 uzastopnih pobjeda dolazi na bilino polje i nakon sto su dali torbu para gube utakmicu 3:0 posto su iz uprave celika zaklucili da je jeftinije uvesti omladinsku postavu
(moja raja, vise niko nije nikad zaigrao) nego dati pare igracima. mislio sam jebes fudbal a onda nakon osvojene medalje u streljastvu stave me da sudim i traze da pogresno ocitavam mete (sav taj amaterizam se dobro placao) vise se nikad nisam pojavio. znaci posljedica srednje je da vise ne gledam nikakva takmicenja
Neman objašnjenja u vezi te navodne mržnje, eto i sam si se razuvjerio.

Pa bome ključni momenat je dao približni odgovor, niti ne insistiram na točan, poštovanje barba bez :hoi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7255 times
Been thanked: 16810 times

Post by Maja » 23 Jul 2024, 22:16

:grana
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13025 times
Been thanked: 21148 times

Post by Fuddo » 23 Jul 2024, 22:20

Tacno nisi normalna.
Dozvolite da se obratimo

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”