Eto, ja nisam ni znala da imaju prodavnice po zatvorima. Kontam kuhaju im obroke o drzavnom trosku i to je to.
Cudi me pa Bingo nije otvorio svoju prodavnicu tu
Moderator: Krokodil Behko

Ma kakav on. Pa njega pustili.

Ma jok, zna on dobro ko je batko.

Malo je jebeno sto je ovo u stocnom sarajevu. Upravnik nekakav vlah. Tako je onomad i iz Spuza nestoU Istočnom Sarajevu svoju kaznu, pored predvodnika zločinačkih organizacija iz Sarajeva i drugih bh. gradova poput Zijada Turkovića i Đorđa Ždrale, služe i Veselin Vlahović, Nikola Marić, Milenko Lakić, Haris Čaušević, Ibro Ćufurović, Mevlid Jašarević, Edin Džeko i brojni drugi.

Zatvor u Istočnom Sarajevu je reprezentativna slika Bosne i Hercegovine. Jedna grupa zatvorenika okuplja se oko Zijada Turkovića, druga oko Đorđa Ždrale, treća oko ratnika koji su bili u Siriji, četvrta oko pripadnika VRS-a, peta oko pripadnika HVO-a i šesta oko pripadnika ARBiH.

Kakav sad Edin Dzeko?insomnia wrote: 30 Jan 2021, 22:44Malo je jebeno sto je ovo u stocnom sarajevu. Upravnik nekakav vlah. Tako je onomad i iz Spuza nestoU Istočnom Sarajevu svoju kaznu, pored predvodnika zločinačkih organizacija iz Sarajeva i drugih bh. gradova poput Zijada Turkovića i Đorđa Ždrale, služe i Veselin Vlahović, Nikola Marić, Milenko Lakić, Haris Čaušević, Ibro Ćufurović, Mevlid Jašarević, Edin Džeko i brojni drugi.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ko u seriji Ozinsomnia wrote: 30 Jan 2021, 22:45Zatvor u Istočnom Sarajevu je reprezentativna slika Bosne i Hercegovine. Jedna grupa zatvorenika okuplja se oko Zijada Turkovića, druga oko Đorđa Ždrale, treća oko ratnika koji su bili u Siriji, četvrta oko pripadnika VRS-a, peta oko pripadnika HVO-a i šesta oko pripadnika ARBiH.

Ma bez daljnjeg ali zika je kriminalac, klasicna prica ko sa filma. Pobij sve sto bi moglo tebe ubiti... Ono govno bije od novorodjenceta do dede. U tom smislu mislim nisu mi za iste kazne nikako. Batku bi oci kopo cackalicom...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests