Ili islamizacija ili srbokratizacija nema sreće, Tito vam je dao lufta sa ukidanjem zara i feredze, sad valja osvetiti 50 godina ateistički vladavine, Šerijata naravno.Zagorka wrote: 18 Jul 2018, 14:40Socrates wrote: 18 Jul 2018, 01:45Ne znam kakve veze ima zakon u Saudijskoj Arabiji sa citavom temom. Svejedno, ja sam I tu saudijsku glupost osudio.Zagorka wrote: 18 Jul 2018, 00:15 Samo da vas podsjetim da u Arabiji od jedne svjetske prvakinje ne da traže da nosi maramu, nego ne pristaju da nosi maramu nego zahtijevaju da nosi hidžab + abaju što veze s moralom ni pameću nema, valjda se dovoljno pokriti.
Ko vele, naša zemlja, naša pravila. E pa lijepo, onda i naša plaža, naša pravila.
I Arapima i ovima što ih kopiraju iz raznoraznih razloga, od toga da im arap kupuje stan pa na dalje, najmanje vjerskih razloga.
Sutra njima da se dopusti vlast, oni bi tjerali s plaže razodjevene.
Ko ste to vi, cija je plaza?![]()
Plaza ne pripada nekim kupacima malo vise, a nekim malo manje. Ako ne postoji zakon koji zabranjuje nosenje burkinija na plazi, Bog Dragi ne moze da otjera osobu u burkiniju sa plaze. Moze policajac, ali je prekrsio svoja ovlastenja. MUP ovog kantona se je vec oglasio da ispitivaju incident.
Ovo "sutra njima da se dopusti vlast" pazljivo upotrijebljavati. Ko su to oni?
Naime, takvo, ili slicno rezonovanje, je razlog za pocinjanje mnogih ratova, pa je tako bilo i u nasim.Izrazava strah, a strah je uzrok agresije, cesto prema neduznim ljudima.
Koristiti kondicional na ovaj nacin moze biti korisno nekad, ali ne uvijek.
Ima veze na više načina. Prvo zato jer su velika većina pokrivenih žena trenutno priležnice arapa iz razloga što su tako zaradile stan.
One će ti reće da su im supruge, ali on zapravo imaju svoje supruge u Arabiji.
One su sponze, a to su njihovi ljubavnici i sve je kamuflirano jednom fatihom dok se istovremeno pljuje po svemu što je drugačije, uključujići i "griješnice" na plaži pa ne znam koji će moj s njima onda.
Drugo svaka njihova priča je iz njihovih usta. Kad kažu moje mišljenje je, zapravo misle na njegovo.
Treće svi oni koji će na ovoj temi glasat za navodne slobode, te će iste uskratiti na drugoj temi drugoj ženi.
Jer, jedna ima pravo nosit dugo a druga nema kratko.
E pa kad mi ne znamo uvažit svakoga, niti ima uopće teoretske šanse da se to desi u narednih 20 godina, najbolje da svakom sve zabranimo.
Jedino će tako niz godine ljudi možda skontati koliko su slobode bitne.
Jer ako ti muteveliji dopustiš slobodu, on će je tebi ukinuti. To nije priča šbbkbb kako si ti sebi protumačio, nego realno stanje slike ovdje.
Ja uopće ni ne očekujem da ti ni izbliza shvatiš ozbiljnost situacije ovdje, štetu paradžemata, involviranje sektaša u sve sfere pa i političko-upravljačke i posljedice koje to nosi, a tek će se vidjeti.
Ni ti, ni niko iz kanade, amerike, australije, švicarske itdisl ne možete razumjeti zašto je bitno odreagovati dok sve nije otišlo niz vodu, niste tu i samo sklapate neke slike kroz ono što pročitate, a da dođete živjeti samo jednu godinu tu i pri tom imate priliku slušati ljude iz raznih sekti (i pokriveni ovdje jedni druge mrze) naježila bi vam se koža od svega što čujete i doživite i bilo bi vam jasno kako stvari koje vam od tamo djeluju bezopasno, zapravo nisu.
Pod mi, mislim na mi- bosanci i hercegovci, oni sto su ovi zemlju branili od raznih osvajača kroz ratove pa će je sve su prilike, izgubiti u miru.
Ako si shvatio, dobro, ako nisi ne znam šta bih ti dalje objasnila.
Trebao bi biti tu da potpuno shvatiš ali nije dovoljno da samo budeš nego i dobro opažaš, jer imaš i ovdje stanovnika ko da ih je neko padobranom ubacio. Dibidus.
Bosanci i Hercegovci ne postoji imaš samo Bošnjake Srbe i Hrvate i tri glavne religije i njihove običaje na ovim prostorima.
Nemam ništa protiv arapske kolonizacije, iako je strana bolja je od one koju ti i slični propagirate.
Demokratije će se uništiti postepeno, polahko.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)