Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Samo majka priroda. Kae mazanje kravljom balegom mora da pomogne
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Isplivasmo izgleda
U Kantonu Sarajevo 14 novozaraženih koronom, za dva dana vakcinisano 1.140 osoba
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
do sljedeceg valaKrokodil Behko wrote: 12 May 2021, 17:40 Isplivasmo izgleda
U Kantonu Sarajevo 14 novozaraženih koronom, za dva dana vakcinisano 1.140 osoba
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Upala pluca i gripa.insomnia wrote: 10 May 2021, 23:23 U Britaniji narod dusom da’no. Gripa i prehlada vratile se na velika vrata i pobile vise ljudi nego Covid u zadnjoj hefti
https://t.co/w8tNHhZdyf?amp=1
A i nije ovo bas za zezanciju.
Evo meni nista. Grlobolja, kasalj.
Al zato muz, prvo par dana temperatura, zakovan za krevet, grozan kasalj, nista jesti nije mogao.
Ali otkad se pridigao, stalno ga nesto boli, svaki dan drugo, te zglobovi, te misici, te glavobolja, hladan k'o led, evo sjedi u trenerci i carapama, a taj cijelu zimu hoda u majicama kratkih rukava. Te osjeca neku unutrasnju drhtavicu.
Eno pokusao pokosit dvoriste, ostavio, ne moze, nema snage.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
kakva mu je krvna slika?spacebound wrote: 12 May 2021, 17:57Upala pluca i gripa.insomnia wrote: 10 May 2021, 23:23 U Britaniji narod dusom da’no. Gripa i prehlada vratile se na velika vrata i pobile vise ljudi nego Covid u zadnjoj hefti
https://t.co/w8tNHhZdyf?amp=1
Al zato muz, prvo par dana temperatura, zakovan za krevet, grozan kasalj, nista jesti nije mogao.
Ali otkad se pridigao, stalno ga nesto boli, svaki dan drugo, te zglobovi, te misici, te glavobolja, hladan k'o led, evo sjedi u trenerci i carapama, a taj cijelu zimu hoda u majicama kratkih rukava. Te osjeca neku unutrasnju drhtavicu.
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- spacebound
- Urednik foruma

Uradit ce nalaze kad izadjemo iz izolacije. Doktor mu cak ni stetoskopom nije pluca poslusao, o RTG da ne pricamo. Covjek ga saslusao, napisao recepte i rekao da iduci dan dodje na testiranje. Testiran, rekli s testiranja kuci, zvali u 3 sata i rekli da je pozitivan, da moramo bit u karantinu, zapisali adresu i maticne brojeve i to i bi.vrhbosnica wrote: 12 May 2021, 18:05kakva mu je krvna slika?spacebound wrote: 12 May 2021, 17:57
Upala pluca i gripa.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
allahselametspacebound wrote: 12 May 2021, 18:11Uradit ce nalaze kad izadjemo iz izolacije. Doktor mu cak ni stetoskopom nije pluca poslusao, o RTG da ne pricamo. Covjek ga saslusao, napisao recepte i rekao da iduci dan dodje na testiranje. Testiran, rekli s testiranja kuci, zvali u 3 sata i rekli da je pozitivan, da moramo bit u karantinu, zapisali adresu i maticne brojeve i to i bi.
moji su 3x testirali krv tokom izolacije, i jednom kada su tek otisli na korona test..
ja sam odmah to, i rekli savrsena krv, i poslali me kuci u izolaciju..poslije nekad sam radila rtg pluca, onako, sebe radi, da vidim jel sve ok
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
Boze budala, meni na kontrolnom pregledu rece doktorica da nema potreba vaditi krv ponovo jer je krvna slika super, kad sam otisao ipak je htjela da vadi za svaki slucajspacebound wrote: 12 May 2021, 18:11Uradit ce nalaze kad izadjemo iz izolacije. Doktor mu cak ni stetoskopom nije pluca poslusao, o RTG da ne pricamo. Covjek ga saslusao, napisao recepte i rekao da iduci dan dodje na testiranje. Testiran, rekli s testiranja kuci, zvali u 3 sata i rekli da je pozitivan, da moramo bit u karantinu, zapisali adresu i maticne brojeve i to i bi.
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma

Da Bog sacuvavrhbosnica wrote: 12 May 2021, 18:20allahselametspacebound wrote: 12 May 2021, 18:11
Uradit ce nalaze kad izadjemo iz izolacije. Doktor mu cak ni stetoskopom nije pluca poslusao, o RTG da ne pricamo. Covjek ga saslusao, napisao recepte i rekao da iduci dan dodje na testiranje. Testiran, rekli s testiranja kuci, zvali u 3 sata i rekli da je pozitivan, da moramo bit u karantinu, zapisali adresu i maticne brojeve i to i bi.
moji su 3x testirali krv tokom izolacije, i jednom kada su tek otisli na korona test..
ja sam odmah to, i rekli savrsena krv, i poslali me kuci u izolaciju..poslije nekad sam radila rtg pluca, onako, sebe radi, da vidim jel sve ok
Za vikend mi rodica pise, covjela nisu htjeli primit u hitnoj, a ima temp. 40 i nisu je mogli skinuti
- spacebound
- Urednik foruma

Jasta su nego, zamisli ti da ti dodje pacijent koji se zali na kasalj, temperaturu i bolove u grudima i ti doktor ne uzmes *ebeni stetoskop da poslusasGomez wrote: 12 May 2021, 18:28Boze budala, meni na kontrolnom pregledu rece doktorica da nema potreba vaditi krv ponovo jer je krvna slika super, kad sam otisao ipak je htjela da vadi za svaki slucajspacebound wrote: 12 May 2021, 18:11
Uradit ce nalaze kad izadjemo iz izolacije. Doktor mu cak ni stetoskopom nije pluca poslusao, o RTG da ne pricamo. Covjek ga saslusao, napisao recepte i rekao da iduci dan dodje na testiranje. Testiran, rekli s testiranja kuci, zvali u 3 sata i rekli da je pozitivan, da moramo bit u karantinu, zapisali adresu i maticne brojeve i to i bi.
Odradit ce sve privatno kad zavrsi izolacija.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
nek ode ako treba privatno.krv je vazna, sve kaze.. milion parametara tu imaspacebound wrote: 12 May 2021, 18:29Da Bog sacuvavrhbosnica wrote: 12 May 2021, 18:20
allahselamet
ja sam odmah to, i rekli savrsena krv, i poslali me kuci u izolaciju..poslije nekad sam radila rtg pluca, onako, sebe radi, da vidim jel sve okSve je to ludo. Dok je muz cekao pregled dodje neka zena, kaze poslali je iz hitne. Operisana i dobila temperaturu i pritisak joj visok. Ovi je poslali u covid ambulantu
Za vikend mi rodica pise, covjela nisu htjeli primit u hitnoj, a ima temp. 40 i nisu je mogli skinuti![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Obaveznovrhbosnica wrote: 12 May 2021, 18:43nek ode ako treba privatno.krv je vazna, sve kaze.. milion parametara tu imaspacebound wrote: 12 May 2021, 18:29
Da Bog sacuvaSve je to ludo. Dok je muz cekao pregled dodje neka zena, kaze poslali je iz hitne. Operisana i dobila temperaturu i pritisak joj visok. Ovi je poslali u covid ambulantu
Za vikend mi rodica pise, covjela nisu htjeli primit u hitnoj, a ima temp. 40 i nisu je mogli skinuti![]()
- Tasmanijski tigar
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 16 times
Ako ikako možete gledajte da izbjegnete antibiotike.
Danas platio čovjeka da nosi uzorak stolice iz jedne bolnice u FBiH u drugu bolnicu u RS.
Nalaz pozitivan. Uglavnom mama je totalno iscrpljena, ne može 10 koraka. Doktor kaže da su pluća čista. Ali je problem konstantan proljev.
Danas malo otpuštena kući.
Ova bakterija koliko sam skontao može se dobiti od antibiotika ili se zaraziti, uglavnom u bolnici.
https://www.beo-lab.rs/analiza/clostrid ... ile-toxin/
Danas platio čovjeka da nosi uzorak stolice iz jedne bolnice u FBiH u drugu bolnicu u RS.
Nalaz pozitivan. Uglavnom mama je totalno iscrpljena, ne može 10 koraka. Doktor kaže da su pluća čista. Ali je problem konstantan proljev.
Danas malo otpuštena kući.
Ova bakterija koliko sam skontao može se dobiti od antibiotika ili se zaraziti, uglavnom u bolnici.
https://www.beo-lab.rs/analiza/clostrid ... ile-toxin/
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
spacebound wrote: 12 May 2021, 17:57
Upala pluca i gripa.
nek ne pocinje prerano s prijasnjim aktivnostima
a vjerovatno i sami znate, culi ste kojekakve price
o ljudima sto su mislili da su ozdravili kao, kad ono...
prico sam vec o jaranu koji je htio zeni pomoc da umuti
pire krompir (rucno) pa jedva opet prodiso a doktorka mu
zeni na telefon se proderala "nek legne neg legne" i da samo
odmara. sad je super al je moro primirit danima jos. a lik, al
fakat ko bik, ne mos ga pomjerit treniro rukomet i jos kojesta...
cuvajte se. nema ni djidji midji reci mu isto nije sad sto sam ja
ljubomoran, to na stranu, vec za vase... oo... oooo... opce dobro
pusa i drugarski pozdrav
- bagra
- Forum [Bot]
de posalji mi taj snimak pluca da ja vidim
jel sve uredno
amaterski se vec neko vrijeme bavim tim.
ne znam jesam li ti vec prico o tome
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Evo cek da nadjem.imam ga negdjebagra wrote: 13 May 2021, 08:57de posalji mi taj snimak pluca da ja vidim
jel sve uredno![]()
amaterski se vec neko vrijeme bavim tim.
ne znam jesam li ti vec prico o tome
- bagra
- Forum [Bot]
pozuri samo
neam ja cijeli dan
i druge me pacijentice cekaju
ma cista su ba tvoja pluca
kad je srce i pluca su
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Eto ga...da i ja nekad boobs okacim na forumbagra wrote: 13 May 2021, 09:00pozuri samo![]()
neam ja cijeli dan
i druge me pacijentice cekaju
![]()
![]()
ma cista su ba tvoja pluca
kad je srce i pluca su![]()

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- spacebound
- Urednik foruma

Znamo i covjeka koji je mislio da je ozdravio, pa na respiratoru zavrsiobagra wrote: 13 May 2021, 08:50spacebound wrote: 12 May 2021, 17:57
Upala pluca i gripa.
Eno pokusao pokosit dvoriste, ostavio, ne moze, nema snage.![]()
nek ne pocinje prerano s prijasnjim aktivnostima
a vjerovatno i sami znate, culi ste kojekakve price
o ljudima sto su mislili da su ozdravili kao, kad ono...
prico sam vec o jaranu koji je htio zeni pomoc da umuti
pire krompir (rucno) pa jedva opet prodiso a doktorka mu
zeni na telefon se proderala "nek legne neg legne" i da samo
odmara. sad je super al je moro primirit danima jos. a lik, al
fakat ko bik, ne mos ga pomjerit treniro rukomet i jos kojesta...
cuvajte se. nema ni djidji midji reci mu isto nije sad sto sam ja![]()
ljubomoran, to na stranu, vec za vase... oo... oooo... opce dobro
pusa i drugarski pozdrav![]()
![]()