"Jedna od napadnutih djevojaka čak i radi za organizaciju koja pomaže migrantima da imaju osnovne potrepštine poput hrane, vode i higijenskih proizvoda. Jedna djevojka je 'zaradila' rez na vratu jer je upotrijebio nož kojim joj je iscijepao i odječu", kazao nam je građanin koji se javio našoj redakciji.
Dodao je da su migranti, nakon što su opljačkali jednu od djevojaka pobjegli u pravcu Kovačića.
"Od tada im se gubi svaki trag, a djevojkama je tu noć pomoć pružio momak koji se vozio biciklom. Otuđena je torba i u njoj lični dokumenti i novac. Shodno navedenim događajima, djevojke su preživjele neviđen teror i plaše se izaći vani", kazao je.
BiH pred najezdom hiljada migranata
Moderator: Krokodil Behko
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
- Status: Offline
Re: BiH pred najezdom hiljada migranata
Karma je čudo, hoćeš pomagat' kriminalce, eto ti ih. Sad će oni hodat' slobodno, a ti ćeš sjedit' u kući i tako i treba da bude.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Ja bi njima.kupio sprejeve one.Čarobni wrote: 02 Aug 2020, 23:44 Karma je čudo, hoćeš pomagat' kriminalce, eto ti ih. Sad će oni hodat' slobodno, a ti ćeš sjedit' u kući i tako i treba da bude.
"Jedna od napadnutih djevojaka čak i radi za organizaciju koja pomaže migrantima da imaju osnovne potrepštine poput hrane, vode i higijenskih proizvoda. Jedna djevojka je 'zaradila' rez na vratu jer je upotrijebio nož kojim joj je iscijepao i odječu", kazao nam je građanin koji se javio našoj redakciji.
Dodao je da su migranti, nakon što su opljačkali jednu od djevojaka pobjegli u pravcu Kovačića.
"Od tada im se gubi svaki trag, a djevojkama je tu noć pomoć pružio momak koji se vozio biciklom. Otuđena je torba i u njoj lični dokumenti i novac. Shodno navedenim događajima, djevojke su preživjele neviđen teror i plaše se izaći vani", kazao je.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
"Poznajem nekoga u Njemackoj ko je primio mladog Sirijca, a onda mi je poslije cetiri dana kazao: ‘Najbolja stvar koju su Njemci izmislili je holokaust"
~Karl Lagerfeld
~Karl Lagerfeld
Glup sam!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA AUSTRIJE PORUČIO: Ilegalne migrante u BiH vratiti u zemlje porijekla

Austrijski ministar unutrašnjih poslova Karl Nehammer, član vladajuće Narodne stranke (ÖVP), pozvao je da se osmisle programi za povratak, kako je rekao, ilegalnih migranata u Bosni i Hercegovini i Srbiji u zemlje porijekla.
Nehammer je u intervjuu za agenciju APA poručio da oni koji ne mogu ostati u evropskim zemljama trebaju biti vraćeni. Tvrdi da je u Bosni i Hercegovini devet do deset hiljada "ilegalnih migranata", piše austrijski Kosmo.
Prema njegovim riječima, Evropska unija već planira određene programe po tom pitanju i ukazao je da će Austrija dati svoj doprinos. Tvrdi i da već postoji bilateralna saradnja sa Bosnom i Hercegovinom u vezi ilegalnih migranata.
Naveo je da će tokom ovog mjeseca na granici Austrije s Mađarskom i Slovenijom početi testna kontrola bespilotnim letjelicama. To smatra nužnim za zaštitu granica EU, piše Klix.
Nehammer će uskoro otputovati u Grčku kako bi uvidio kakvo je stanje s migrantima i izbjeglicama u ovom dijelu Evrope.
(SB)
- Čarobni
- Inventar foruma

Čovjek koji direktno blokira proces deportacije migranata iz BiH je Šefik Džaferović, a po naređenju Bakira Izetbegovića, zbog čega nijedan ministar sigurnosti ne može da provede plan deportacije, a da ne spominjem njihova ogromna stada ovaca koja još uvijek žive u ubjeđenju da je ova gomila, ubica, narkomana, pljačkaša i ostalih kriminalaca, željnih njemačke socijale, uporediva sa našim izbjeglicama i sa nama samima, ali, ni po koju cijenu, jednog takvog ne bi smjestili u vlastitu kuću, zbog čega im priča i jeste šuplja.
Sve dok kapa lova, BiH će primit' 10 miliona migranata, a sve uz podršku "dobrih"(da ne kažem glupih) Bošnjana.
Ako se ovako nastavi, za 3 godine Evropa komotno može reći: "Federacija je Džalalabad, sve je to isto u 5 deka, rezervat za migrante."
Sve dok kapa lova, BiH će primit' 10 miliona migranata, a sve uz podršku "dobrih"(da ne kažem glupih) Bošnjana.
Ako se ovako nastavi, za 3 godine Evropa komotno može reći: "Federacija je Džalalabad, sve je to isto u 5 deka, rezervat za migrante."
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Dabome. Njima ide u prilog u izbornoj godini haos i problemi sa migrantima, i nezadovoljstvo građana zbog toga ...Čarobni wrote: 03 Aug 2020, 12:20 Čovjek koji direktno blokira proces deportacije migranata iz BiH je Šefik Džaferović, a po naređenju Bakira Izetbegovića, zbog čega nijedan ministar sigurnosti ne može da provede plan deportacije, a da ne spominjem njihova ogromna stada ovaca koja još uvijek žive u ubjeđenju da je ova gomila, ubica, narkomana, pljačkaša i ostalih kriminalaca, željnih njemačke socijale, uporediva sa našim izbjeglicama i sa nama samima, ali, ni po koju cijenu, jednog takvog ne bi smjestili u vlastitu kuću, zbog čega im priča i jeste šuplja.
- Čarobni
- Inventar foruma

Svaka markica i svaki glas je bitan.Chloe wrote: 03 Aug 2020, 13:40Dabome. Njima ide u prilog u izbornoj godini haos i problemi sa migrantima, i nezadovoljstvo građana zbog toga ...Čarobni wrote: 03 Aug 2020, 12:20 Čovjek koji direktno blokira proces deportacije migranata iz BiH je Šefik Džaferović, a po naređenju Bakira Izetbegovića, zbog čega nijedan ministar sigurnosti ne može da provede plan deportacije, a da ne spominjem njihova ogromna stada ovaca koja još uvijek žive u ubjeđenju da je ova gomila, ubica, narkomana, pljačkaša i ostalih kriminalaca, željnih njemačke socijale, uporediva sa našim izbjeglicama i sa nama samima, ali, ni po koju cijenu, jednog takvog ne bi smjestili u vlastitu kuću, zbog čega im priča i jeste šuplja.
Ako se ovako nastavi, za 3 godine Evropa komotno može reći: "Federacija je Džalalabad, sve je to isto u 5 deka, rezervat za migrante."![]()
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kme, kme Bakir, kme, kme, SDA, kme, kme
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Chloe
- Žena za sva vremena

Pa da, pare stižu i migranti za njih glasaju.
- Čarobni
- Inventar foruma

Klošari su uhapšeni.
Kao i hiljade drugih, ne dolaze iz zemalja zahvaćenim ratom, došli su da kradu i pljačkaju i imaju podršku našeg naroda
#welcomerefugees
Kao i hiljade drugih, ne dolaze iz zemalja zahvaćenim ratom, došli su da kradu i pljačkaju i imaju podršku našeg naroda
#welcomerefugees
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa zar hin ne brani Sefik. Od kud sad da su uhapseni?
- Čarobni
- Inventar foruma

A sada, bilo bi dobro naš narod, koji i dalje, bez problema, puši priču o jadnom migrantu koji je pretučen zbog čokoladice, podsjetimo na one koje je naš narod prekrižio u svojoj borbi za ove silne kriminalce koji nam se vrte po ulicama, pale kuće i pljačkaju građane i sa kojima se identifikuje riječima "i mi smo bili izbjeglice", ovo su izbjeglice kojima smo najpotrebniji, a zaboravili smo ih, na dušu nam:
- insomnia
- Rđav kurac

A tu smo dakle. Assadovac
- Chloe
- Žena za sva vremena

Eh da, Sarajevo žali za onom idiličnom situacijom prije pojave migranata, bezbjedonosna situacija bila na zavidnom nivou. Bila su to lijepa vremena....Čarobni wrote: 03 Aug 2020, 19:18 Klošari su uhapšeni.
#welcomerefugees
- Čarobni
- Inventar foruma

Situacija prije dolaska migranata nije bila idilična, međutim, sa njihovim dolaskom, značajno se pogoršala.Chloe wrote: 03 Aug 2020, 21:33Eh da, Sarajevo žali za onom idiličnom situacijom prije pojave migranata, bezbjedonosna situacija bila na zavidnom nivou. Bila su to lijepa vremena....Čarobni wrote: 03 Aug 2020, 19:18 Klošari su uhapšeni.
#welcomerefugees![]()
Onaj nivo sigurnosti, kakav god da je bio, je nivo kojeg sada nemamo i, iz ovog ugla, ga možemo smatrati zavidnim.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Cure nosajte suzavce 
Zamislite moj mentaliteti još južnije i južnije.
Zamislite moj mentaliteti još južnije i južnije.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Chloe
- Žena za sva vremena

Sa migrantima je isto kao i sa koronom. Svi umiru od korone, malte ne druge bolesti nestale.Čarobni wrote: 04 Aug 2020, 00:44Situacija prije dolaska migranata nije bila idilična, međutim, sa njihovim dolaskom, značajno se pogoršala.Chloe wrote: 03 Aug 2020, 21:33
Eh da, Sarajevo žali za onom idiličnom situacijom prije pojave migranata, bezbjedonosna situacija bila na zavidnom nivou. Bila su to lijepa vremena....![]()
Onaj nivo sigurnosti, kakav god da je bio, je nivo kojeg sada nemamo i, iz ovog ugla, ga možemo smatrati zavidnim.
Isto tako je sa stanjem javnog reda i mira, te kriminaliteta,
lokalne kabadahije, narkomani, džeparoši, kriminalci su nestali imamo samo migrante koji nam ugrožavaju sigurnost.
Nego, de mi reci, bi l' radio za pare, tj. pisao ovako kako pišeš?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Chloe wrote: 04 Aug 2020, 07:43Sa migrantima je isto kao i sa koronom. Svi umiru od korone, malte ne druge bolesti nestale.Čarobni wrote: 04 Aug 2020, 00:44
Situacija prije dolaska migranata nije bila idilična, međutim, sa njihovim dolaskom, značajno se pogoršala.
lokalne kabadahije, narkomani, džeparoši, kriminalci su nestali imamo samo migrante koji nam ugrožavaju sigurnost.
Nego, de mi reci, bi l' radio za pare, tj. pisao ovako kako pišeš?![]()
Evo, ja ću ti za pare, pisati šta hoćeš i dam ti podatke, kako da mi plaćaš. Osim protiv naše Armije, u tom slučaju, daj ti meni svoje podatke, da te nađem ...
- Chloe
- Žena za sva vremena

Aaaaa, da ja pišem protiv naše Armije ... ama sad sam ljuta na tebe ....Krokodil Behko wrote: 04 Aug 2020, 08:46Chloe wrote: 04 Aug 2020, 07:43
Sa migrantima je isto kao i sa koronom. Svi umiru od korone, malte ne druge bolesti nestale.
Evo, ja ću ti za pare, pisati šta hoćeš i dam ti podatke, kako da mi plaćaš. Osim protiv naše Armije, u tom slučaju, daj ti meni svoje podatke, da te nađem ...
Ma ne plaćam ja, plaćaju drugi .... Zanima me koliko ....
- Čarobni
- Inventar foruma

Kako misliš nestali?Chloe wrote: 04 Aug 2020, 07:43Sa migrantima je isto kao i sa koronom. Svi umiru od korone, malte ne druge bolesti nestale.Čarobni wrote: 04 Aug 2020, 00:44
Situacija prije dolaska migranata nije bila idilična, međutim, sa njihovim dolaskom, značajno se pogoršala.
Jel' ti poznata situacija na terenu?