E pa u cemu je onda problem ? Koliko znam stranka koja je bila etnicko-vjerski orjentisana je pomela na izborima 90ih - zasto onda upozoravas one koji su "lijevo" na tom polju ? Upozori radije te iste da prestanu krast,mecat vjeru u sta stignu,brukat pred svijetom itd umjesto da jacaju mjesta i regije dje su pro bih stranke u vecini- valjda to treba da upozoravas a ne komunjare koji su jednako glasali za nezavisnu BiH zato ne da ne kazem sta.Naseef Mushroom wrote: 21 Apr 2021, 16:40Ne ali trebaju biti oprezni i nikada zaboraviti da je 1992. se onom Bošnjaku koji je bio ateista se isto dogodilo kao onom Bošnjaku koji je bio hafiz.MorningStar wrote: 21 Apr 2021, 16:26
Zvuci poznata onoj "vlah za stolom ili vlah u vreci isto misle"![]()
Mislis da ljudi kojim vjera ne igra ulogu u zivotu a ipak vole BiH biraju da im vjera ne igra ulogu jer misle da ce se tako dodvoriti onim koji mrze bih ili neki narod u njoj ?
Kada tako neko postavi komentar "A tebi vlah za stolom isto kao vlah u vreći?" ne upadati u zamke i zamucati "Ali ne, nije isto za stolom i i u vreći, meni je važno kakav je ko čovjek bla bla bla", to je na Srbima da se pravdaju i ukinu stereotipe ako smatraju da je stereotip. Nije na narodu koji je preživio sve najgore šta se može doživiti od Srba da ih pravda i čisti.
Inzko je postavio ultimatum da se Srbi ograde od zločinaca i dokažu da nisu takvi, odgovor je bio " Sta hoće taj Inzko? Mi želimo da su oni dio nas".
Manjak religije nema nikakve veze sa dodvoravanjem već grljenje Draška po Baščarsiji i kmečanje zbog teksta na ploči na Vijećnici.
To ako cekas da se netko pravda neces docekat - pa onda tako mozemo da cekamo 1000 godina.
Ovaj dio oko religije i draska te ploca nemam pojma sta si htio reci , nerazumljivo je.