Ne znam sto sam mislio da je utorak danas
Moderator: VIP
Ko kad me volissherman_ll wrote: 12 Dec 2020, 08:48Uzalio sam vise nego bily za mnom...pa ovako je pa onako je ma sigurno je on to ovako kad je ono onako, garant je on to tako... i eto sve takosherman_ll wrote: 12 Dec 2020, 08:46
Malkice sam se zabrinuo, desava se tebi da zaspis za volanom...
dobro jeFuddo wrote: 12 Dec 2020, 09:11 I fala na informaciji da je subota![]()
Ne znam sto sam mislio da je utorak danas
ImaHurija wrote: 12 Dec 2020, 09:40 Fuddo imaš li kakvu dzamiju u blizini mjesta stanovanja ,pitam ozbiljno,povezujemo Petak da Džumom
Ima bona sve ko u Bosni, placamo hodzarinu i toHurija wrote: 12 Dec 2020, 09:50 Jako je bitno da ih ima radi vjerskih običaja,ko je rad da ih ispunjava![]()
Tako je i Shermanov jaran, hodza, otisoa u vozaceFuddo wrote: 12 Dec 2020, 09:55Ima bona sve ko u Bosni, placamo hodzarinu i toHurija wrote: 12 Dec 2020, 09:50 Jako je bitno da ih ima radi vjerskih običaja,ko je rad da ih ispunjava![]()
Hodza nam doso iz Bosne, dobije vizu na taj fazon
Dobar momak, posten, nije naporan.
Sam mescini ce on otic kamion vozit, tako mi veli zadnji put kad sam ga vidio, kaze mala mu plata![]()
A ja ne znam kako oni to sve, moj jaran vodi te citabe i teke tamo, vazda povecava clanarinu, al izgleda opet fali paragreeneyes wrote: 12 Dec 2020, 09:56Tako je i Shermanov jaran, hodza, otisoa u vozaceFuddo wrote: 12 Dec 2020, 09:55
Ima bona sve ko u Bosni, placamo hodzarinu i to
Hodza nam doso iz Bosne, dobije vizu na taj fazon
Dobar momak, posten, nije naporan.
Sam mescini ce on otic kamion vozit, tako mi veli zadnji put kad sam ga vidio, kaze mala mu plata![]()
![]()
Ko ce im znat,
greeneyes wrote: 12 Dec 2020, 10:31 Tako mi kopali mezar jednoj zeni. I sad znate kako to ide-zenski mezar treba biti u dubinu do prsa. A us'o Dzemko, dvometras, da on mjeri. Ma izlazi ba napolje, daj kakvog cikicu od metarsedamdeset unutra![]()
Samo lezi. Kad ogladnis ustaces
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 28 guests