Moderator: VIP
Tako je i kukaju male plateZagorka wrote:Za ove sto su na poslu kao,a na forumu,fatite se posla,kako vas je Tito naucio rajzovati![]()
Sve im malo,na sve se zaleRum wrote:Tako je i kukaju male plateZagorka wrote:Za ove sto su na poslu kao,a na forumu,fatite se posla,kako vas je Tito naucio rajzovati![]()
ja tacno ne znam kako te nije sramota,necu se druziti sa tobom i gotovo....Luna. wrote:popusite oboje
da on ne voli nesto sto pocinje sa p vise neg istaZagorka wrote:ja tacno ne znam kako te nije sramota,necu se druziti sa tobom i gotovo....Luna. wrote:popusite obojei onom tvom kad kazem da si izgovorila rijec na P odmah ce ti razvod dati
golden oklagy already?Heidi wrote:paketic radosti i sreceje na putu k ponosnoj vlasnici....
![]()
![]()
Hana84 wrote:Za Tigris:
Procitah onako na brzaka da sam ti ostavila dojam nevaljale osobe. Pa ovako...sto se tice mog komenara tebi, ili bolje reci o tebi...bila si prevrsila stvarno na svakoj temi s nekim cudnim podhebavanjem, cinilo mi se da tako kvaris svaku temu, pa sam ostavila komentar " da si bas dosadna ".
O necijoj dobroti ili pokvarenosti ne mogu cijeniti , niti zelim, svi su ljudi dobri...samo...samo u neke se ponekad uvece nesto lose. Jer da ljudi nisu dobri ne bi bilo ovolike ljubavi, opcenito na ovom Svijetu.
Ako sam te uvrijedila, ja ti se zbilja od srca izvinjavam, mozda sam jednostavno moj komentar poslala kao odnos starije osobe prema mladjoj.( Imam dojam da si dosta mladja od mene)
ho´s se pobitTigris wrote:Hana84 wrote:Za Tigris:
Procitah onako na brzaka da sam ti ostavila dojam nevaljale osobe. Pa ovako...sto se tice mog komenara tebi, ili bolje reci o tebi...bila si prevrsila stvarno na svakoj temi s nekim cudnim podhebavanjem, cinilo mi se da tako kvaris svaku temu, pa sam ostavila komentar " da si bas dosadna ".
O necijoj dobroti ili pokvarenosti ne mogu cijeniti , niti zelim, svi su ljudi dobri...samo...samo u neke se ponekad uvece nesto lose. Jer da ljudi nisu dobri ne bi bilo ovolike ljubavi, opcenito na ovom Svijetu.
Ako sam te uvrijedila, ja ti se zbilja od srca izvinjavam, mozda sam jednostavno moj komentar poslala kao odnos starije osobe prema mladjoj.( Imam dojam da si dosta mladja od mene)
Zar mislis da sam ono maji zaoprave napisala ?ma dajjjjjjjjjjjjjjj
samo mi je sinulo kroz glavu i iskoristila sam to kao zahebanciju
![]()
za svoja losa djela sam bila propisno kaznjena![]()
cek cek..............sad kad vratim film ............luna je bila podapisala tvoj komentar da sam dosadna![]()
hm...![]()
salim se
translate pleaseKrokodil Behko wrote:A jeko on?
Šta se pravite ludi?
Pitam ko je taj garavi o kojem trabunjaš?Zagorka wrote:translate pleaseKrokodil Behko wrote:A jeko on?
Šta se pravite ludi?
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests