maknula me sa ignora

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Trebalabmi pekara ttm.Hannibal wrote: 04 Dec 2021, 23:16 ja bgm to radim bosnjacki
ko mene kamenom ja njega hljebom
svakom bi to preporucijo
isti sam ti brt ☹Šabović Adis wrote: 04 Dec 2021, 23:46Trebalabmi pekara ttm.Hannibal wrote: 04 Dec 2021, 23:16 ja bgm to radim bosnjacki
ko mene kamenom ja njega hljebom
svakom bi to preporucijo![]()
Zato ja njiha prvi zakamenjam pa nek oni od švrcera brašno nabavljaju bmk ttm.
Fuddo wrote: 04 Dec 2021, 23:47 Njoj je dovoljno da kazes, boo!
Ona se dva dana nece ugasit
Tacno neki issue ima
A ti si njen drveni advokat, zakuhator i obicni lazov i seronja.Fuddo wrote: 04 Dec 2021, 23:25 Ne znam sto si vecu uzela na zub, zena ne prica sa hasibom, ide joj na zivce, tek kad je ova zvecarka bas zaskoci ona joj vrati.
Ma nemoj.animals wrote: 04 Dec 2021, 23:31Ja samo reagujem na nepravdu..MunDzi wrote: 04 Dec 2021, 23:26
A nije ni tebi mane.
Kad on pocne da zakuhava obicno si prvi da dodas soli.
A kad tebe neko zajebava, sagoris i pregoris u sekundi. Tad se ostali zabavljaju na tvoj racun kao sto su se zabavljali i dok su te mezetili.
i onda dan poslije ko da se nista nije desilo..
nisam ni ja cvijece, i ja grijesim i znam uvrijediti..
ne namjerno, ali se desi..
Pa dobro..
Meni se forum ne gadi.Veca wrote: 05 Dec 2021, 00:07 ...meni je se forum ogadio zbog tebe, ti ces meni zabraniti da lajkam necije postove, da se smijem, komuniciram kako sam uvijek...der, preispitaj se ili neka te odvedu na ispitivanje! ...od mene mozes dobiti samo hasov po tim labrnjama!
yjJ2QD.gif
MunDzi wrote: 05 Dec 2021, 00:14Meni se forum ne gadi.Veca wrote: 05 Dec 2021, 00:07 ...meni je se forum ogadio zbog tebe, ti ces meni zabraniti da lajkam necije postove, da se smijem, komuniciram kako sam uvijek...der, preispitaj se ili neka te odvedu na ispitivanje! ...od mene mozes dobiti samo hasov po tim labrnjama!
yjJ2QD.gif
Ali gadis mi se ti, kao i Fudo.
A sta da ti kazem za lopatu.
To je kod tebe izgleda profesionalna deformacija.
S njom si izgleda i penziju zaradila, nije cudo sto si joj toliko privrzena.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest