Fuddo wrote: 18 Oct 2024, 22:00 Sta sam reko
Meni su od prvog dana bili sumnjivi, evo sad i potvrde
Sve pohapsit!

Moderator: Krokodil Behko
Fuddo wrote: 18 Oct 2024, 22:00 Sta sam reko
Meni su od prvog dana bili sumnjivi, evo sad i potvrde
Sve pohapsit!
Na klixu se niko normalan ne upušta u rasprave o politici.
Niko normalan ne komentariše na portalima, ne samo klixu, nego općenito ... Drago mi je da si došao tobe ...Masamune wrote: 12 Sep 2024, 13:44 Ev, ovaj komentar ne može da prođe na portalu zbog govora mržnje.
"Kako ide predaleko? Tebi je ok da neko sutra za igrače npr. Nigerije kad dođu na Bilino Polje kaže da svi oni izgledaju isto? Jarane, to je realno katastrofa. Isto tako, Južna Amerika je vrlo poznata po otvorenom rasizmu prema drugim rasama, tako da ne čudi ni ovakav stav Bentancura."
Ovo je zadnji put da išta više pišem na tom usranom portalu. Gurnite ga sebi u guzicu.
Sdp, nip i koaliciju nemre pet harpova spasitMasamune wrote: 13 Nov 2024, 11:53 OHRNDARILAsePACUCNA
prije 40 minuta
JEL ISTINA DA JE AMERICKA AMBASADA NARUCILA HAARP UDAR NA JABLANICU DA ZAUSTAVI PRIVREDU? JEL ISTINA NIKSICU DA SU TVOJI HAVERI KUPILI 30 KAMIONA I DA ZBOG TOGA NECES NI POPRAVITI PRUGU? PRATIMO! USPUT SVAKA TI CAST KAKO SI ZEZNO PENZIONERE HAHA PUNO IM JE I TO 50 KM! DA IM SVANE DAN
Ma ovi botovi su bolesni. Imaš trojkaške botove, a imaš i dva tipa onih drugih i to su:ElTriconi wrote: 13 Nov 2024, 12:46Sdp, nip i koaliciju nemre pet harpova spasitMasamune wrote: 13 Nov 2024, 11:53 OHRNDARILAsePACUCNA
prije 40 minuta
JEL ISTINA DA JE AMERICKA AMBASADA NARUCILA HAARP UDAR NA JABLANICU DA ZAUSTAVI PRIVREDU? JEL ISTINA NIKSICU DA SU TVOJI HAVERI KUPILI 30 KAMIONA I DA ZBOG TOGA NECES NI POPRAVITI PRUGU? PRATIMO! USPUT SVAKA TI CAST KAKO SI ZEZNO PENZIONERE HAHA PUNO IM JE I TO 50 KM! DA IM SVANE DAN![]()
I to ubjedljivo najgori.Koraci_u_noci wrote: 13 Nov 2024, 12:57 Sto ne mijenja cinjenicu da nam je premijer najgori do sad, totalna neznalica i ublehas, nesto kao Scholz u Njemackoj. Sam sto je ono Njemacka
on je i djubre, djubre odvratno, nesposobno...Masamune wrote: 13 Nov 2024, 13:35I to ubjedljivo najgori.Koraci_u_noci wrote: 13 Nov 2024, 12:57 Sto ne mijenja cinjenicu da nam je premijer najgori do sad, totalna neznalica i ublehas, nesto kao Scholz u Njemackoj. Sam sto je ono Njemacka
Pajdo sad su me jedva nagovorili da glasam za par vamo poznanika za vjece, i nagovorise ocam. Glaso sam za sdpMasamune wrote: 13 Nov 2024, 13:35I to ubjedljivo najgori.Koraci_u_noci wrote: 13 Nov 2024, 12:57 Sto ne mijenja cinjenicu da nam je premijer najgori do sad, totalna neznalica i ublehas, nesto kao Scholz u Njemackoj. Sam sto je ono Njemacka
Možemo mi svašta pričati za Fadila. Jest mu i presuđeno, ali je za Nerku gigant.
Jazakogaces glasat ako nes za nekog koga poznajes, pajel
Ljudi, pa je li to normalno u jednoj drzavi???Nice wrote: 13 Nov 2024, 17:21 Pruga, a i sve ostalo.... čitam jutros opet neka firma dobrovoljno čisti zemlju, nigdje nikakve pomoći, a o nečemu većem da se ne priča
Odgovorno tvrdim da su sposobni da sebe proguraju
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest