Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
..ako uspijem da zapamtim san to je u par recenica --ovdje romani
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4214 times
- Been thanked: 4402 times
- Status: Offline
Ja se retko setim kraja...Sanjala sam da sam se usred noći zadesila s bebcem u naručju na ulici, dobro poznat kraj iz detinjstva... S jedne strane ulice su kuće a s druge se prostire park-šuma. U jednom trenutku se gase sva ulična svetla i mi ostajemo u mraku, ne vidi se ni prst pred okom, samo se u daljini čuju koraci i muški glasovi, koji postaju sve jasniji, sve su bliže a mene obuzima neki strah. I mali postaje uznemiren, počinje da plače i odjednom se čuje da neko trči ka nama a ja ukopana ne mogu s mesta da se pomerim, neki bezveze osećaj bespomoćnosti...ubrzo nakon toga sam se probudila.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Jako rijetko sanjam, hvala Bogu.
A sinoc sanjam da me kidnapovao neki privlacan tip koji mi maksimalno ugadja.
Kao, nekako znam da je on zesci psihopata i iako s njim provodim taj dan uglavnom obilazeci mjesta gdje ja zelim, ja znam da sam ustvari kidnapovana ali mu ne stavljam na znanje da znam.
Vrhunac bjese kad se spontano nadjosmo pred svadbenim skupom, pred kraj vjerskog vjencanja. Ne znam ni gdje je to, samo znam da je jako daleko od moje sredine. U masi te svecane atmosfere iznenadih se i obradovah kad ugledah strinu i amidzu, i oni mene. Strina me s osmijehom, izdaleka, rukom doziva da pridjemo, sto i ucinismo. Maksimalno sam dotjerana i samouvjerena, i on frajer i po, gentlmen, pa vecina zvanica pogled preusmjeri na nas te tako mladencima nenamjerno ukradosmo paznju na njihov dan.
Strina i amidza presretni, prezadovoljni "mojim izborom partnera", a ja ne smijem da se odam (nastao bi takav haos da bi bilo mrtvih, znam), pomalo se nadajuci da ce po necemu skontat' da nesto nije u redu i da ce poduzeti nesto, kad se udaljimo. Prisli smo samo pozdraviti ih, da se upoznaju s "mojim izabranikom", pitati ih za zdravlje i to je to. Ne znam kako ali znam da sam znala da mi nema zadrzavanja.
Kasnije se nadjosmo u predivnom ogromnom dvoristu, ogradjenom visokim cempresima. Trava zelenija no igdje drugo. Tek ponegdje zbun ruza. Iznenadi me miris s rostilja i tek tad ugledah neobicno lijep, zidani rostilj.
mozda sam se tad i probudila, ne znam dalje ...
A sinoc sanjam da me kidnapovao neki privlacan tip koji mi maksimalno ugadja.
Kao, nekako znam da je on zesci psihopata i iako s njim provodim taj dan uglavnom obilazeci mjesta gdje ja zelim, ja znam da sam ustvari kidnapovana ali mu ne stavljam na znanje da znam.
Vrhunac bjese kad se spontano nadjosmo pred svadbenim skupom, pred kraj vjerskog vjencanja. Ne znam ni gdje je to, samo znam da je jako daleko od moje sredine. U masi te svecane atmosfere iznenadih se i obradovah kad ugledah strinu i amidzu, i oni mene. Strina me s osmijehom, izdaleka, rukom doziva da pridjemo, sto i ucinismo. Maksimalno sam dotjerana i samouvjerena, i on frajer i po, gentlmen, pa vecina zvanica pogled preusmjeri na nas te tako mladencima nenamjerno ukradosmo paznju na njihov dan.
Strina i amidza presretni, prezadovoljni "mojim izborom partnera", a ja ne smijem da se odam (nastao bi takav haos da bi bilo mrtvih, znam), pomalo se nadajuci da ce po necemu skontat' da nesto nije u redu i da ce poduzeti nesto, kad se udaljimo. Prisli smo samo pozdraviti ih, da se upoznaju s "mojim izabranikom", pitati ih za zdravlje i to je to. Ne znam kako ali znam da sam znala da mi nema zadrzavanja.
Kasnije se nadjosmo u predivnom ogromnom dvoristu, ogradjenom visokim cempresima. Trava zelenija no igdje drugo. Tek ponegdje zbun ruza. Iznenadi me miris s rostilja i tek tad ugledah neobicno lijep, zidani rostilj.
mozda sam se tad i probudila, ne znam dalje ...
E sad necu ni kako ja hocu
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8214 times
- Been thanked: 19318 times
Sinoć pred spavanje prala kosu i normalno češljala se i sanjam kako se češljam a iz kose ispadaju kokice 
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3198 times
Sanjao sam svog profesora koji mi je pradavao praktičnu nastavu, i ja kao hoću da se zaposlim u BIH, našo neki poslić sebi, i sad on dolazi meni kući, i kaže hoćeš li raditi u Hrvatskoj, sin mi tamo pa treba radnika. I sad ja se kao moram odlučiti šta ću. I pristao sam na taj posao, ali se dalje ne sjećam, budim se.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sanj'o nesto sto ne bih volio da vidim. Ali nikako 
Sent from my D5103 using Tapatalk
Sent from my D5103 using Tapatalk
Samo sabura
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Krokodila ali ne Behku nego pravog.Brčka se u vodici ispod terase moje komšinice 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Hoce li taj odgovor, momcegreeneyes wrote:Sanj'o nesto sto ne bih volio da vidim. Ali nikako
E sad necu ni kako ja hocu
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Pored svega još sam imala i tužan san koji neću prepričati, isplakala sam k'o malo dijete ...
... još sam pod dojmom.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1663 times
- Been thanked: 1497 times
a jes tebi problem zaplakatiChloe wrote:Pored svega još sam imala i tužan san koji neću prepričati, isplakala sam k'o malo dijete ...... još sam pod dojmom.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ja sanjo da je cura objavila sliku na fb sa nekim celavim starijim nabildanim likom i probudim se ucim sehadet da se smirim ocm provjerim za svaki slucaj fb nema nista. al ja cu nju prebit za svaki slucaj
🐽
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
zloćko tokmak wrote:a jes tebi problem zaplakatiChloe wrote:Pored svega još sam imala i tužan san koji neću prepričati, isplakala sam k'o malo dijete ...... još sam pod dojmom.
![]()
... ali neka, kad se sjetim perioda bez suza, k'o kamen kad sam bila,
lomilo me sa svih strana, voljela bih plakati a ono ni traga suzama ... 'vako je lakše Boga mi ...
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1663 times
- Been thanked: 1497 times
pripazi ti u svakom slučaju,možda ti san nešto želi poručiti...
ima toga često,da žene padaju na body bildere,još ako imaju tetovirano tijelo...
samo što je prednost nas drugih da imamo veće kite,jer su kod njih male pa to kompenziraju bildanjem...
ima toga često,da žene padaju na body bildere,još ako imaju tetovirano tijelo...
samo što je prednost nas drugih da imamo veće kite,jer su kod njih male pa to kompenziraju bildanjem...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.