dže vam je?
Imam
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
dže vam je?
Imamo u privatnom vlasništvu ..

Gripu treba preležati par dana, al' svi mi na nogamo je nosimo pa se i bolest otegne i mi se preiscrpimo.
ma odležo sam gripu, al sam nevoljan nako, još sabahile primim info neki za neki auto da u nedostatku nečeg nemre bit proizveden.Chloe wrote: 30 Jan 2019, 09:26Gripu treba preležati par dana, al' svi mi na nogamo je nosimo pa se i bolest otegne i mi se preiscrpimo.
Pojačaj unos vitamina i minerala... Brz oporavak ti želim.![]()

Ahaamm, proći će već ..mad_max_ba wrote: 30 Jan 2019, 09:32ma odležo sam gripu, al sam nevoljan nako, još sabahile primim info neki za neki auto da u nedostatku nečeg nemre bit proizveden.Chloe wrote: 30 Jan 2019, 09:26
Gripu treba preležati par dana, al' svi mi na nogamo je nosimo pa se i bolest otegne i mi se preiscrpimo.
Pojačaj unos vitamina i minerala... Brz oporavak ti želim.![]()
jbg...
ma da je Bogdo maj/juni znam ja šta bi me poravilo.....Chloe wrote: 30 Jan 2019, 09:38Ahaamm, proći će već ..mad_max_ba wrote: 30 Jan 2019, 09:32
ma odležo sam gripu, al sam nevoljan nako, još sabahile primim info neki za neki auto da u nedostatku nečeg nemre bit proizveden.
jbg...![]()
Heeej, haaajde bolan nađi pjemsu koja ti popravlja raspoloženje i "popravi se " ...![]()
ejs, dok čeking, kontroling, bording možeš stići automČupava wrote: 30 Jan 2019, 09:13Imamo u privatnom vlasništvu ..damir5 wrote: 30 Jan 2019, 09:09
dže vam je?jest da je pola Semberije prirodno prilagođeno slijetanju dvokrilaca ne pomaže vam to puno. Ovi moderni avioni su prilično zahtjevni glede opreme i infrastrukture
Imam![]()
necemo sad javno o privatnim stvarima...
Napravite avioliniju Beograd - Tuzla
Tuzla-Banja Luka
Sarajevo- Tuzla
![]()

damir5 wrote: 30 Jan 2019, 09:47
ejs, dok čeking, kontroling, bording možeš stići automzašto se peglati po aerodromima
i opet kad stigneš ganjaj rent a car, taksi ili gradski prevoz. ovako imaš auto
![]()
damir5 wrote: 30 Jan 2019, 09:47ejs, dok čeking, kontroling, bording možeš stići automČupava wrote: 30 Jan 2019, 09:13
Imamo u privatnom vlasništvu ..
necemo sad javno o privatnim stvarima...
Napravite avioliniju Beograd - Tuzla
Tuzla-Banja Luka
Sarajevo- Tuzla
![]()
zašto se peglati po aerodromima
![]()
opet imamo bolje puteve nego vi aerodromeČupava wrote: 30 Jan 2019, 10:15damir5 wrote: 30 Jan 2019, 09:47
ejs, dok čeking, kontroling, bording možeš stići automzašto se peglati po aerodromima
![]()
Ma ja imamo doduse puteve dobre...od traktora, pa do pjesaka na cestama...
![]()