Moderator: VIP
Rume haj napusi se qite,smrade jedan
Rume, davno sam otvorila ovu zanimljivost, ali ostala sam mrtva hladna, slabo ti je ovo...
Uprkos sarkazmu znala sam da se tamo iza krije dobra dušicaMister No wrote:Uvijek na strani potlačenih u ugnjetavanihMaja wrote:Šta si ti? Njen glasnogovornik?
Ideji je dao sebe, a mi ostale se moramo zadovoljiti poklončićima
Mora neko bit i uz nju, šta ste navalila na curu združenim snagama
Ma naravno, amore, pa nema potrebe za nasilnim preuzimanjem ministarstva finansija kad je ono već tvojenovčanik će biti kod mene i kad mu šta treba ima da pita
Idejo hanumo iz blizine Grmeča.Ideja wrote:Uprkos sarkazmu znala sam da se tamo iza krije dobra dušicaMister No wrote:Uvijek na strani potlačenih u ugnjetavanihMaja wrote:Šta si ti? Njen glasnogovornik?
Ideji je dao sebe, a mi ostale se moramo zadovoljiti poklončićima
Mora neko bit i uz nju, šta ste navalila na curu združenim snagama![]()
Znaš ti Mistere dobro da meni nije lako. Svi smo slutili a sad smo i sigurni da su žene Granina slaba tačka. Sve je to ok ali ne morate vi sa njim živit. To što su mu žene slaba strana nekako ćemo i riješiti () ali pare, pare... Ja sam "kućevna" žena a vidi koja raspikuća je on. Bome, nek zna, novčanik će biti kod mene i kad mu šta treba ima da pita. Nešto vako
On:Treba mi sto maraka.
Ja: Šta će ti?![]()
On: Da kupim poklon gejshi i silence.
Ja:![]()
![]()
![]()
Koliko cigle ili blokova smo mogli kupiti za te pare što se rasipa na poklone? Dobro, nije baš puno ali zrno po zrno - pogača, kamen po kamen - kuća. Nećemo valjda ko Kusturica krasti kamenje po Hercegovini? Koliko stiropora smo mogli kupiti... pa treba valjda i te kuće u Hercegovini obložiti da mi ne bude ledeno zimi.
Meni je ćaća vazda govorio da se manem raspikuća a ja baš na takvog nabasala. Eh, jadna li sam i ja.
Joj, kad ga stavim preda se pa vrisnem: "Slušaj vamo!" Ma biće manji od makovog zrna![]()
Mudri Mistere, imaš li neki savjet? Za mene , ne za njega.
Uvijek se može nešto smisliti.niska grana wrote:Pa dobro sad, nećemo sitničariti....naravno da ne očekujem, ali uvijek se u vlastite džepove mimo njene kontrole može prošvercovati nešto sitno, neki dodaci, štajaznam; gorivo, topli obrok....
et da vidimo i taj filmniska grana wrote:ali uvijek se u vlastite džepove mimo njene kontrole može prošvercovati nešto sitno, neki dodaci, štajaznam; gorivo, topli obrok....
pola kućeMister No wrote:Prema mojim slobodnim procjenama na druge forumašice Grana veličanstveni je spičio bar tri hiljke, sto će reć da si za te pare mogla nabaviti bar 3500 komada bloka.
Odlična kuća se može napraviti sa 7000 kom bloka pa po mom skromnom sudu zaključujem da je profućko pola kuće, uključujući i špajz.
Users browsing this forum: Rum and 7 guests