I niko nista time nece posticiBlink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:02 Odoh leci. Realno bi me trebalo za ono sto sam napisala banovati sad ne znam na koliko ali bi trebalo ako cemo biti korektni.
Laku noc
Moderator: VIP

I niko nista time nece posticiBlink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:02 Odoh leci. Realno bi me trebalo za ono sto sam napisala banovati sad ne znam na koliko ali bi trebalo ako cemo biti korektni.

Ja sam te zamislio golog. Slucajno majkemigreeneyes wrote: 30 Oct 2020, 01:03 Da se ja ne salim na svoj i na svaciji racun pa hajA ono puna tema mojih slika na ovako se zamisljam i svw gora od gore
Ali haj, nema veze, odoh spavati
![]()

A zasto bi te banovali..Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:02 Odoh leci. Realno bi me trebalo za ono sto sam napisala banovati sad ne znam na koliko ali bi trebalo ako cemo biti korektni.
Ja ba neko te isprovocira ti mu opsujes i onda ti vamo vices ne treba psovat i ocekivati da te neko miluje, ko je tu lud?, ja skoro pa i ne komuniciram s tim ljudima koji me zamisljaju. Ti znas greena i u stvarnom zivotu, vjerujem i da ste super jarani i da vjerovatno imate neke svoje sale pa i tako znate da ako eto ti njega zamislis sa malom cunom da se on nece ljutiti.Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:00Sve letim..
Svi smo mi odrasli i robovi smo vlastitih rijeci. Ne možemo nekoga sovat a očekivati da nas miluje..
Opusti se, uživaj i zahvali se sto ljudi misle na tebe. Znas, neko tamo u zenici, francuskoj ili Americi sjedi, pije kafu i pomisli na tebe.. Fino je to bona.
Zamislio sam i ja nedavno greena sa malom ćunom, coek se samo nasmijo.. Niko nikoga ne zamislja iz mrznje ili nekog pogrdnog ismijavanja. Zezamo se svi na svaciji racun, tako i na tvoj a mozes i ti na naš.

Ne govorim o tebigreeneyes wrote: 30 Oct 2020, 01:09 Koje crno ismijavanje, lesteyebo, pa ja sam prvi rekao da nisi obrve uopce trebala dirati jer su sasvim oki sad na fb-u naletim na tu sliku gdje su obrve u prvom planu i sjetim se tebe i sta sad, trebam u dzehennet radi toga?

A jel ti mislis da ti nikoga ne isprovociras i da nikoga ne iznerviras?Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:07Ja ba neko te isprovocira ti mu opsujes i onda ti vamo vices ne treba psovat i ocekivati da te neko miluje, ko je tu lud?, ja skoro pa i ne komuniciram s tim ljudima koji me zamisljaju. Ti znas greena i u stvarnom zivotu, vjerujem i da ste super jarani i da vjerovatno imate neke svoje sale pa i tako znate da ako eto ti njega zamislis sa malom cunom da se on nece ljutiti.Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:00
Sve letim..
Svi smo mi odrasli i robovi smo vlastitih rijeci. Ne možemo nekoga sovat a očekivati da nas miluje..
Opusti se, uživaj i zahvali se sto ljudi misle na tebe. Znas, neko tamo u zenici, francuskoj ili Americi sjedi, pije kafu i pomisli na tebe.. Fino je to bona.
Zamislio sam i ja nedavno greena sa malom ćunom, coek se samo nasmijo.. Niko nikoga ne zamislja iz mrznje ili nekog pogrdnog ismijavanja. Zezamo se svi na svaciji racun, tako i na tvoj a mozes i ti na naš.
A ono kako su me ona dvojica zamislila jeste bilo radi ismijavanja

Kad? Gdje? Ne provociram nikad namjerno za razliku od nekih.Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:10A jel ti mislis da ti nikoga ne isprovociras i da nikoga ne iznerviras?Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:07
Ja ba neko te isprovocira ti mu opsujes i onda ti vamo vices ne treba psovat i ocekivati da te neko miluje, ko je tu lud?, ja skoro pa i ne komuniciram s tim ljudima koji me zamisljaju. Ti znas greena i u stvarnom zivotu, vjerujem i da ste super jarani i da vjerovatno imate neke svoje sale pa i tako znate da ako eto ti njega zamislis sa malom cunom da se on nece ljutiti.
A ono kako su me ona dvojica zamislila jeste bilo radi ismijavanja

Namjerno ili nenamjerno.. Mislis li da svojim pisanjem nikoga ne iznerviras ili ne povuces za jezik?Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:11Kad? Gdje? Ne provociram nikad namjerno za razliku od nekih.Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:10
A jel ti mislis da ti nikoga ne isprovociras i da nikoga ne iznerviras?
Sta sad pokusavas postici?Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:12Namjerno ili nenamjerno.. Mislis li da svojim pisanjem nikoga ne iznerviras ili ne povuces za jezik?

Aham.greeneyes wrote: 30 Oct 2020, 01:10 A Mundzi jedva docekala da me napadne. Krivo joj sto kupujem golfa trojku![]()

Vrati se par postova nazad pa vidi realno. Bockas ti, bockaju tebe, bockam ja, bockaju i mene.. I treba svako svakoga da bocka neka smo svi isti..Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:15Sta sad pokusavas postici?Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:12
Namjerno ili nenamjerno.. Mislis li da svojim pisanjem nikoga ne iznerviras ili ne povuces za jezik?
Budimo sad realni ja slabo sta i pisem pa i nema kad da nekog namjerno ili nenamjerno isprovociram.

Ja sam zastitnik slabiji..Duminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:25 Zanimljivo kako i animals i MunDzi sada brane Once a cijeli dan pisu Kontra na temi o francuskoj.
Dogovorite se malo
Gdje bockam? Kvotaj te postove gdje mislis da bockam da vidim i ja samaDuminjo wrote: 30 Oct 2020, 01:23Vrati se par postova nazad pa vidi realno. Bockas ti, bockaju tebe, bockam ja, bockaju i mene.. I treba svako svakoga da bocka neka smo svi isti..Blink♡Once wrote: 30 Oct 2020, 01:15
Sta sad pokusavas postici?
Budimo sad realni ja slabo sta i pisem pa i nema kad da nekog namjerno ili nenamjerno isprovociram.
Zbog najobicnije zajebancije da se neko banuje, nema smisla.
Hajmo spavat
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests