Jučer se “igrali” mali i ja napolju i napunili balone vodom…Danci wrote: 16 Jan 2024, 16:43Joj ,šta je tebi, hladnjak je oko 4 celzijevih stupnjeva,ovo je neka komora u pitanju lele ...Dori![]()
Vidi danas…

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jučer se “igrali” mali i ja napolju i napunili balone vodom…Danci wrote: 16 Jan 2024, 16:43Joj ,šta je tebi, hladnjak je oko 4 celzijevih stupnjeva,ovo je neka komora u pitanju lele ...Dori![]()

Vidi ti ovo, ne mogu vjerovatiii

Grudvanje, e moj ti, jedan udarac je koban ...bježi
Pa meni je zabavno….Komsijama i kolegama nijeDanci wrote: 16 Jan 2024, 17:08
Vama je sigurno to normalno, sigurno i zabavno ..sad razmišljamkako vi uživate u tim čarolijama .. ili ne ..pomozi i daj odgovor , ostaješ tamo ili da dođemo po tebe
![]()

To ona jebena zima kad je bilo -20..Dori wrote: 16 Jan 2024, 19:07Pa meni je zabavno….Komsijama i kolegama nijeDanci wrote: 16 Jan 2024, 17:08
Vama je sigurno to normalno, sigurno i zabavno ..sad razmišljamkako vi uživate u tim čarolijama .. ili ne ..pomozi i daj odgovor , ostaješ tamo ili da dođemo po tebe
![]()
![]()
Svi tersaju, jedino ja nalazim neke aktivnosti svaki dan.
Neki dan pogledam kroz prozor, sunce, snijeg….Ama kao onaj kalendar “Januar”.
Ali da se razmumijemo, volim ja sunce puno vise.
Jednostavno iskoristiš najbolje ono sto ti se da. Ovo mi je daleko draže od kiše, vjetra i poledice….
Kad se sjetim Sarajeva…Mislim 1999…Hej snijega….Spuštali se sa snowboardom niz krov na poslu![]()
Najbolja zima ikad!

Tako je Dori,kada želimo to i možemo osjetiti nešto lijepo ,imamo u sebi sve što nam je potrebno da budemo sretni i zadovoljni bilo gdje da smo..Dori wrote: 16 Jan 2024, 19:07Pa meni je zabavno….Komsijama i kolegama nijeDanci wrote: 16 Jan 2024, 17:08
![]()
![]()
Svi tersaju, jedino ja nalazim neke aktivnosti svaki dan.
Neki dan pogledam kroz prozor, sunce, snijeg….Ama kao onaj kalendar “Januar”.
Ali da se razmumijemo, volim ja sunce puno vise.
Jednostavno iskoristiš najbolje ono sto ti se da. Ovo mi je daleko draže od kiše, vjetra i poledice….
Kad se sjetim Sarajeva…Mislim 1999…Hej snijega….Spuštali se sa snowboardom niz krov na poslu![]()
Najbolja zima ikad!