Ja stormu vise ne vjerujem
Rukomet
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Rukomet
neće sudci u finalu natezat..objektivno finale finala je bila naša utakmica s francuzima...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
Ruana
Jeste slazem se.laganini wrote:neće sudci u finalu natezat..objektivno finale finala je bila naša utakmica s francuzima...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Irfan,Serdarušić...?laganini wrote:..zato je i dobro da smo ovo izgubili medalja manje više..održali smo kontinuitet veliki rezultata a opet ketu će smijenit zbog medalje što je dobro..imamo mi dobri trenera..reka si irfan,linci obrvan,možda serdarušić iako bi po meni tribalo dominikovića gurnut ...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Jebote ti skroz puko?laganini wrote:..a ko bi vam odgovara..malo ko..nema te kvalitet...Krokodil Behko wrote:A mi naravno, u baražu dobili Island i to bi bilo to.
Jbt koja nepravda. Hrvatska dobije Island u nogometu a nama u rukometu
Pa LJubuški je u BiH.
..jesi ti to umislio da sam ja iz ljubuškog..he,he,.vruće vruće..ali preko grane..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
ovo danas nije bila prava hrvatska, utakmica loša do bola, i već sam pisao da je manje demotivirana momčad pobijedila...klasika u utakmicama za 3.mjesto...Bonaqua wrote:Opet hrvati popusili?
Ja stormu vise ne vjerujem
a danci
zanimljivo je da smo ih i mi imali na dlanu da ih skršimo sa malo većom razlikom ono već opjevano kad smo sa +2 trebali ići na +5 ( igrač više, napad, penal, 3 zicera) umjesto toga sami smo ih vratili u život....jer se teško nose kad im netko sve potrpa kao francuzi danas....drastično padaju...
Habibti, ya nour el - ain... 
irfan smajlagić, zvonimir noka serdarušić...ako ti je poznato....ako nije zaobiđi rukometne temeKOMESAR wrote:Irfan,Serdarušić...?laganini wrote:..zato je i dobro da smo ovo izgubili medalja manje više..održali smo kontinuitet veliki rezultata a opet ketu će smijenit zbog medalje što je dobro..imamo mi dobri trenera..reka si irfan,linci obrvan,možda serdarušić iako bi po meni tribalo dominikovića gurnut ...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Kakva predstava Francuza u finalu, za udzbenike, a prije svega za naklon
Fransee, Franseee
Fransee, Franseee
Samo sabura

U sjeni događanja u Danskoj, izvučeni su parovi razigravanja za Svjetsko prvenstvo, koje se igra u Kataru 2015. godine
Svjetsko rukometno prvenstvo 2015. igra se u Kataru, a svoje su mjesto već dobili, od europskih zemalja, Španjolska, domaćin smotre 2013. godine i aktualni prvak, te Danska, Francuska i Hrvatska, kao polufinalisti Eura.
Ostale će europske reprezentacije svoje prisustvovanje na smotri u egzotičnom Kataru 2015. godine morati izboriti kroz razigravanje, a u nedjelju je ždrijebom odlučeno kako će izgledati parovi.
Utakmice se igraju 7. odnosno 8.6 te 14. odnosno 15.6, a bolji iz dva dvoboja ide u Katar.
Parovi razigravanja:
Mađarska - Slovenija
Rumunjska - Švedska
Poljska - Njemačka
Grčka - Makedonija
Srbija - Češka
Rusija - Litva
BiH - Island
Austrija - Norveška
Crna Gora - Bjelorusija
Francuzi razbili Dance usred Herninga i uzeli svoje treće europsko zlato

Rukometaši Francuske okitili su se još jednim zlatom s velikog natjecanja. Europsko prvenstvo u Danskoj donijelo im je ukupno treće europsko zlato i ukupno deveto zlato s velikih natjecanja. Iako se očekivala napeta i tvrda utakmica, Francuzi su već u prvom poluvremenu deklasirali Dance i odnijeli još jednu veliku pobjedu i medalju.
Činilo se da je sve podređeno Danskoj i njihovom osvajanju europskog zlata. Međutim, Francuzi su im odlučili poremetiti sve planove. Odličnom igrom u prvom poluvremenu rano su slomili otpor Danaca i praktički već nakon prvog dijela osigurali pobjedu. Ovo je ukupno sedmo zlato za Francusku u eri Claudea Oneste koji je na klupi ove reprezentacije već 13 godina.
Danska je krenula onako kako to Ulrik Wilbek sigurno nije zamislio. Francuzi su im od početka nametnuli svoj stil igre i Thierryja Omeyera na vratima koji je fenomenalno otvorio utakmicu. Sve je ukazivalo da će se za Dance ponoviti finale Svjetskog prvenstva u Španjolskoj kada ih je domaćih deklasirao u svakom aspektu rukometne igre.
Četiri minute i tri gola za Francusku bio je već dobar pokazatelj da Danci ne stoje čvrsto na nogama u ovom finalu. U petoj minuti Mikkel Hansen zabio je prvi gol za Dansku, no i dalje njegova reprezentacija nije dobra izgledala. Francuzi su u svemu bili bolji, a izgubljene lopte samo su još dublje gurale Dansku u ponor. Nicklas Landin teško je mogao skidati „bombe“ koje su pljuštale sa svih strana. Najviše iz kontre, no i iz čistih postavljenih napada.
Statistika
Važnu ulogu u prvom dijelu susreta odigrali su vratari. Omeyer je u prvih 30 minuta skupio osam obrana, dok su Landin i Green zajedno ubilježili samo tri. Do kraja poluvremena Danci su uspjeli podići i svoj postotak šuta koji je na kraju iznosio 55 posto, a sredinom poluvremena bio je sramotnih 20. Francuzi su u tom periodu imali visokih 85 posto, a do kraja su pali samo za osam posto.
U 11. minuti Michael Gigou podigao je prednost na plus pet (4:9), no to je tek bio početak. Tri minute kasnije Rene Toft Hansen dobio je svoje drugo isključenje, a francuski „stroj“ odlično je to iskoristio i samo nastavio mljeti. Na isteku 17. minute Valentin Porte postiže pogodak za 4:13 i najveću prednost Francuske u ovom finalnom susretu. I nakon što su se kompletirali, za Dance ništa nije išlo onako kako su zamislili. Francuzi su u 22. minuti ponovo preko Portea zabili za 7:17 i time potpuno deklasirali Dance u ovom finalu.
Međutim, Danci se počinju lagano buditi i sustizati rezultat. Dvama pogocima Hansa Lindberga smanjuju na 11:19, a nekoliko minuta kasnije Mikkel Hansen još je smanjio na 13:20 u 27. minuti. Obrane u tim trenucima kao da nisu postojale. Golovi su lako padali s jedne i s druge strane, odnosno igralo se pogodak za pogodak. Za Dansku je uglavnom zabijao Hansen koji je bio nezaustavljiv. Ipak, prvi dio susreta završava odličnim cepelinom Francuza koji je u mrežu pospremio Porte.
Francuzi su i u nastavak krenuli onako kako su završili – pogocima. Prvo Daniel Narcisse, a zatim Luc Abalo povećavaju prednost Francuske. Održavali su se na plus osam Francuzi sve do 43. minute kada Henrik Mollgaard zabija za 24:30. U tim je trenucima Danska malo zbila svoju obranu pa su Francuzi teže dolazili do pogodaka i počeli su malo griješiti. Međutim, to je bio samo kratkotrajni pad u njihovoj igri.

Brzo su se Francuzi vratili na plus osam, a nije puno trebalo da prednost ponovo dignu na deset pogodaka. U 50. minuti Narcisse je zabio za 25:35 i već tada, deset minuta prije kraja, Onesta je lagano počeo mijenjati postavu, ali igra nije trpjela. Danci jednostavno nisu imali nikakve šanse jer je igra Francuske funkcionirala perfektno. Do 56. minute Danci su primili ogromnih 39 pogodaka što je zasigurno poražavajuće za obranu Danske koja slovi kao jedna od jačih, no večeras za njih ništa nije funkcioniralo.

Do kraja je uspjela Danska malo smanjiti rezultat, no slaba im je to bila utjeha. Francuzi su već uz klupu bili na nogama i slavlje je za njih krenulo prije no što je sirena označila kraj ovog finalnog susreta. Najefikasniji u redovima Francuske bili su Gigou s deset pogodaka, Porte s devet te Abalo koji je zabio sedam pogodaka. Omeyer je na vratima skupio 12 obrana, a još jednu dodao je Dumoulin koji je priliku dobio na samom kraju. Prvo ime Danske svakako je bio Mikkel Hansen s devet postignutih pogodaka, a idući iza njega je Lindberg koji je na svoj konto upisao šest pogodaka.

Rukometaši Francuske okitili su se još jednim zlatom s velikog natjecanja. Europsko prvenstvo u Danskoj donijelo im je ukupno treće europsko zlato i ukupno deveto zlato s velikih natjecanja. Iako se očekivala napeta i tvrda utakmica, Francuzi su već u prvom poluvremenu deklasirali Dance i odnijeli još jednu veliku pobjedu i medalju.
Činilo se da je sve podređeno Danskoj i njihovom osvajanju europskog zlata. Međutim, Francuzi su im odlučili poremetiti sve planove. Odličnom igrom u prvom poluvremenu rano su slomili otpor Danaca i praktički već nakon prvog dijela osigurali pobjedu. Ovo je ukupno sedmo zlato za Francusku u eri Claudea Oneste koji je na klupi ove reprezentacije već 13 godina.
Danska je krenula onako kako to Ulrik Wilbek sigurno nije zamislio. Francuzi su im od početka nametnuli svoj stil igre i Thierryja Omeyera na vratima koji je fenomenalno otvorio utakmicu. Sve je ukazivalo da će se za Dance ponoviti finale Svjetskog prvenstva u Španjolskoj kada ih je domaćih deklasirao u svakom aspektu rukometne igre.
Četiri minute i tri gola za Francusku bio je već dobar pokazatelj da Danci ne stoje čvrsto na nogama u ovom finalu. U petoj minuti Mikkel Hansen zabio je prvi gol za Dansku, no i dalje njegova reprezentacija nije dobra izgledala. Francuzi su u svemu bili bolji, a izgubljene lopte samo su još dublje gurale Dansku u ponor. Nicklas Landin teško je mogao skidati „bombe“ koje su pljuštale sa svih strana. Najviše iz kontre, no i iz čistih postavljenih napada.
Statistika
Važnu ulogu u prvom dijelu susreta odigrali su vratari. Omeyer je u prvih 30 minuta skupio osam obrana, dok su Landin i Green zajedno ubilježili samo tri. Do kraja poluvremena Danci su uspjeli podići i svoj postotak šuta koji je na kraju iznosio 55 posto, a sredinom poluvremena bio je sramotnih 20. Francuzi su u tom periodu imali visokih 85 posto, a do kraja su pali samo za osam posto.
U 11. minuti Michael Gigou podigao je prednost na plus pet (4:9), no to je tek bio početak. Tri minute kasnije Rene Toft Hansen dobio je svoje drugo isključenje, a francuski „stroj“ odlično je to iskoristio i samo nastavio mljeti. Na isteku 17. minute Valentin Porte postiže pogodak za 4:13 i najveću prednost Francuske u ovom finalnom susretu. I nakon što su se kompletirali, za Dance ništa nije išlo onako kako su zamislili. Francuzi su u 22. minuti ponovo preko Portea zabili za 7:17 i time potpuno deklasirali Dance u ovom finalu.
Međutim, Danci se počinju lagano buditi i sustizati rezultat. Dvama pogocima Hansa Lindberga smanjuju na 11:19, a nekoliko minuta kasnije Mikkel Hansen još je smanjio na 13:20 u 27. minuti. Obrane u tim trenucima kao da nisu postojale. Golovi su lako padali s jedne i s druge strane, odnosno igralo se pogodak za pogodak. Za Dansku je uglavnom zabijao Hansen koji je bio nezaustavljiv. Ipak, prvi dio susreta završava odličnim cepelinom Francuza koji je u mrežu pospremio Porte.
Francuzi su i u nastavak krenuli onako kako su završili – pogocima. Prvo Daniel Narcisse, a zatim Luc Abalo povećavaju prednost Francuske. Održavali su se na plus osam Francuzi sve do 43. minute kada Henrik Mollgaard zabija za 24:30. U tim je trenucima Danska malo zbila svoju obranu pa su Francuzi teže dolazili do pogodaka i počeli su malo griješiti. Međutim, to je bio samo kratkotrajni pad u njihovoj igri.

Brzo su se Francuzi vratili na plus osam, a nije puno trebalo da prednost ponovo dignu na deset pogodaka. U 50. minuti Narcisse je zabio za 25:35 i već tada, deset minuta prije kraja, Onesta je lagano počeo mijenjati postavu, ali igra nije trpjela. Danci jednostavno nisu imali nikakve šanse jer je igra Francuske funkcionirala perfektno. Do 56. minute Danci su primili ogromnih 39 pogodaka što je zasigurno poražavajuće za obranu Danske koja slovi kao jedna od jačih, no večeras za njih ništa nije funkcioniralo.

Do kraja je uspjela Danska malo smanjiti rezultat, no slaba im je to bila utjeha. Francuzi su već uz klupu bili na nogama i slavlje je za njih krenulo prije no što je sirena označila kraj ovog finalnog susreta. Najefikasniji u redovima Francuske bili su Gigou s deset pogodaka, Porte s devet te Abalo koji je zabio sedam pogodaka. Omeyer je na vratima skupio 12 obrana, a još jednu dodao je Dumoulin koji je priliku dobio na samom kraju. Prvo ime Danske svakako je bio Mikkel Hansen s devet postignutih pogodaka, a idući iza njega je Lindberg koji je na svoj konto upisao šest pogodaka.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Pitam samo,vaši ili naši?Ne se ljutiti.Ja sam i za Vujovića navijaostorm wrote:irfan smajlagić, zvonimir noka serdarušić...ako ti je poznato....ako nije zaobiđi rukometne temeKOMESAR wrote:Irfan,Serdarušić...?laganini wrote:..zato je i dobro da smo ovo izgubili medalja manje više..održali smo kontinuitet veliki rezultata a opet ketu će smijenit zbog medalje što je dobro..imamo mi dobri trenera..reka si irfan,linci obrvan,možda serdarušić iako bi po meni tribalo dominikovića gurnut ...
I još nešto:
Dogovorite termin da vam održim predavanje.
Last edited by KOMESAR on 26 Jan 2014, 21:11, edited 2 times in total.
naši...ne ljutim se ja ali na svaku stvar zapinješ...ne zanima me koliko znaš, ni koliko si opterećen s time naši vaši,a očito si jako, jer non stop to nabijaš...ako želiš možemo normalno pričati i diskutirati ako ne odi se liječiti na drugo mjesto....za početak kreni sa normalnom konverzacijom, pa ćemo se lako dogovoriti za predavanjeKOMESAR wrote:Pitam samo,vaši ili naši?Ne se ljutiti.Ja sam i za Vujovića navijaostorm wrote:irfan smajlagić, zvonimir noka serdarušić...ako ti je poznato....ako nije zaobiđi rukometne temeKOMESAR wrote:Irfan,Serdarušić...?laganini wrote:..zato je i dobro da smo ovo izgubili medalja manje više..održali smo kontinuitet veliki rezultata a opet ketu će smijenit zbog medalje što je dobro..imamo mi dobri trenera..reka si irfan,linci obrvan,možda serdarušić iako bi po meni tribalo dominikovića gurnut ...
I još nešto:
Dogovorite termin da vam održim predavanje.
možda te mogu trpiti na drugim forumima na sportu sigurno nečeš stalno te nacionalne fore potezat....jasno
Današnja utakmica za treće mjesto nije bila čemu ali je svakako bila bolje nego polufinale Hrvatska-Danska. Finale dobro za gledati ali bez rezultatske neizvjesnosti.
Francuzi.
Igrali su taman toliko koliko treba da osvoje titulu, rutinski, pokazali daleko najviše u svim segmentima igre.
Kada treba igrati odbranu odigraju je, kada treba zabiti 40 golova u finalu-zabiju, dat gol sa 2 igrača manje-nema problema, odbraniti par napada sa igračem manje, odigrali su i prelijepih akcija.
Savršen spoj je ta reprezentacija. Iskustva imaju i previše, trenera koji je sa njima osvojo apsolutno sve i to više puta, traju 10-ak godina Zvijezde odrade svoj posao pa kad nema Karabatića igra Guigou, Abalo, Narcis..na prvenstvu eksplodira i ovaj Porte. Golmani vrhunski, Omeyer ebe protivnike samom svojom pojavom.
Danci su dobili što su i zaslužili. Gledajući današnji rezultat možda bi za finale bilo bolje da su Hrvati prošli mada je glupo o tme, ŠBBKBB. I oni bi izgubili od Francuza ali možda ne ovako ubjedljivo.
Hrvatska me nije očarala..šta ću. Nije to ista reprezentacija kao prije. Fale tu Lino, Džomba, Balić. Duvnjak jeste dobar, kažu njabolji mada meni nije ni blizu toga al hajd, valjda se gleda neka statistika. Golman nije bio u top formi
Opet prevelika očekivanja i razočarenje, pisao sam o tome na početku prvenstva.
Ni u čemu nisu posebni. Odbrana nije najbolja, nemaju najbolja krila, golmana, ne igraju ni atraktivno kao nekada, nemaju ni sirove snage kao neki drugi. Ko je tu vođa?
Odlična reprezentacija, ima dobrih igrača ali ni po čemu posebna.
Goluža se obrukao i na klupi i van nje.
Španija..nit smrdi nit miriše. Možda su i bolji od Danaca trenutno.
Francuzi.
Igrali su taman toliko koliko treba da osvoje titulu, rutinski, pokazali daleko najviše u svim segmentima igre.
Kada treba igrati odbranu odigraju je, kada treba zabiti 40 golova u finalu-zabiju, dat gol sa 2 igrača manje-nema problema, odbraniti par napada sa igračem manje, odigrali su i prelijepih akcija.
Savršen spoj je ta reprezentacija. Iskustva imaju i previše, trenera koji je sa njima osvojo apsolutno sve i to više puta, traju 10-ak godina Zvijezde odrade svoj posao pa kad nema Karabatića igra Guigou, Abalo, Narcis..na prvenstvu eksplodira i ovaj Porte. Golmani vrhunski, Omeyer ebe protivnike samom svojom pojavom.
Danci su dobili što su i zaslužili. Gledajući današnji rezultat možda bi za finale bilo bolje da su Hrvati prošli mada je glupo o tme, ŠBBKBB. I oni bi izgubili od Francuza ali možda ne ovako ubjedljivo.
Hrvatska me nije očarala..šta ću. Nije to ista reprezentacija kao prije. Fale tu Lino, Džomba, Balić. Duvnjak jeste dobar, kažu njabolji mada meni nije ni blizu toga al hajd, valjda se gleda neka statistika. Golman nije bio u top formi
Ni u čemu nisu posebni. Odbrana nije najbolja, nemaju najbolja krila, golmana, ne igraju ni atraktivno kao nekada, nemaju ni sirove snage kao neki drugi. Ko je tu vođa?
Goluža se obrukao i na klupi i van nje.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Mislim da bi danas francuzi potrgali svakoga u istom stilu....onesta je tempirao formu na ove dvije utakmice i to je to...možda bi u koji gol bilo razlike....fakat ekipa za tron...ostali su svi tu negdje, hrvatska daleko od one zadnjih godina....goluža je pokazao da nezna i zbogom a ima tu dobrih igraća za napraviti rezultat, možda ne za sami vrh ali za polufinale uvijek.....samo uz pravog izbornika i trenera...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Oprosti!storm wrote:
naši...ne ljutim se ja ali na svaku stvar zapinješ...ne zanima me koliko znaš, ni koliko si opterećen s time naši vaši,a očito si jako, jer non stop to nabijaš...ako želiš možemo normalno pričati i diskutirati ako ne odi se liječiti na drugo mjesto....za početak kreni sa normalnom konverzacijom, pa ćemo se lako dogovoriti za predavanje![]()
možda te mogu trpiti na drugim forumima na sportu sigurno nečeš stalno te nacionalne fore potezat....jasno
Ja nikad neću moći pojmiti da neko može srcem navijati za tuđu repku.
Takav mi mentalni sklop.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Složio bih se s tvojim komentarom ,osim u jednom.Lebowski wrote:Današnja utakmica za treće mjesto nije bila čemu ali je svakako bila bolje nego polufinale Hrvatska-Danska. Finale dobro za gledati ali bez rezultatske neizvjesnosti.
Francuzi.![]()
Ni u čemu nisu posebni. Odbrana nije najbolja, nemaju najbolja krila, golmana, ne igraju ni atraktivno kao nekada, nemaju ni sirove snage kao neki drugi. Ko je tu vođa?Odlična reprezentacija, ima dobrih igrača ali ni po čemu posebna.
Goluža se obrukao i na klupi i van nje.![]()
Danci imaju kvalitet,igru...Radi se o psihološkom padu.Isto se je desilo i u onom finalu sa Španijom.
Jednostavno,teško se vraćaju.
Eh, da ih Švabo vodi!