Nažalost, kad se tone i za slamku se hvata.
Svakako je bolja vijest nekoliko stihova Bosni i Hercegovini, koja izražava ljubav i domoljublje nego 70 % danas objavljenih vijesti.
Kako ste negativni.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Oni su prije bili pozitivni pa sta je bilo, hajmo probat bit negativni sadChloe wrote: 06 Jun 2019, 19:36 Pjesmica je simpa sve da ju je napisala i Mejra.
Svakako je bolja vijest nekoliko stihova Bosni i Hercegovini, koja izražava ljubav i domoljublje nego 70 % danas objavljenih vijesti.
Kako ste negativni.![]()
Mozda, kad vas ukabure.Zagorka wrote: 06 Jun 2019, 20:15 Nama što ostajemo i kad odlučimo otići i pola posla obavimo....sve batalimo pa ostanemo...nama spomenik da dignu..![]()
Nek umire kome je do toga
Bio je portal i printani medij Novo vrijeme.ElTriconi wrote: 06 Jun 2019, 19:55Oni su prije bili pozitivni pa sta je bilo, hajmo probat bit negativni sadChloe wrote: 06 Jun 2019, 19:36 Pjesmica je simpa sve da ju je napisala i Mejra.
Kako ste negativni.![]()
![]()
Ko kaze? Ja tri godine ne citam vijesti nikakve. Ne moras bit hiperinteligentan da bi skonto odnose medju nacijama u bosni. Sutra da se sta zakuha bilo bi oni na polozaje a mi protesti protiv rataChloe wrote: 06 Jun 2019, 20:21Bio je portal i printani medij Novo vrijeme.ElTriconi wrote: 06 Jun 2019, 19:55
Oni su prije bili pozitivni pa sta je bilo, hajmo probat bit negativni sad![]()
Izvjeștavali su samo pozitivne vijesti o Bosni i Hercegovini, uspjesima naših firmi, ljudi, djece. Pozitivan pnačin izvještavanja i informisanja gradjana.
Bila sam dobra ekipom iz uredništva. Sve su to krasni ljudi, puni optimizma i elana za napredak BiH, ali nisu mogli opstati na taj način. Nije trażeno...
Prvo su ukinuli tisak pa i portal jer nisu se mogli finansirati. Nije bilo klikova, reklama.... Nije bilo rubrika Crna krnonika i Sex.
Mi smo negativan narod. Mi se hranimo lošim vijestima, nesrećom, tračevima.... Nažalost.![]()
Neka, ja sam sam zasluzan za ovo sta mislim i percepciju tih stvari. Da sam van bosne ne bih se tim ni zamaro al vako jok.Chloe wrote: 06 Jun 2019, 20:41 Pusti nacionalizam. Ja u porodici imam svega, od lani i kineza...
Inače ne volim vjeru i politiku miješati, ali ovaj ajet pravo volim "Allah neće izmijeniti jedan narod dok on sam sebe ne izmijeni."
Zanemari narod, svedi na pojedinca. Ako nećeș ajet, potraži psihologiju, šta se svakom pojedincu preporučuje koji je nezadovoljan i nesretan. Šta mijenja? Sebe ili okolinu? Pogled i pristup životu ili nešto drugo?
Sve je do nas. Kakvi mi takva nam drżava.![]()
Pa ima zašto i da ga dignu
ma jooook.ElTriconi wrote: 06 Jun 2019, 20:49 ali svjestan sam toga da bi se to sve rasprstilo u slucaju kakvih zajebancija.
KOMESAR wrote: 12 Jun 2019, 09:59 BiH je srpska,jer oni odlučuju o svemu,ostali samo statiraju i kradu, i ubijaju.
Našu stranku je osnovao Danis Tanović.Krokodil Behko wrote: 12 Jun 2019, 10:30KOMESAR wrote: 12 Jun 2019, 09:59 BiH je srpska,jer oni odlučuju o svemu,ostali samo statiraju i kradu, i ubijaju.
Jel ovo sad za Našu stranku?