Ali tacno sam znala koga ce nabrojati bez da citam post
E vala neka nisu Buba i Jala, pa neka je k'o god drugi....Sabit iz Tarcina ako treba....
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ali tacno sam znala koga ce nabrojati bez da citam post

O te u bmv--Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2023, 14:32 Pa dobro, ubacivanje i izbacivanje slova H znači na našim prostorima nešto drugo, najmanje gramatika i pravopis.
Pa o tome govorim, to što neko ubacuje ili izostavlja slovo, i to slovo H koje od svih slova ima najjaču ulogu, nema nikakve veze sa pismenošću.Matan wrote: 02 Jan 2023, 14:38O te u bmv--Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2023, 14:32 Pa dobro, ubacivanje i izbacivanje slova H znači na našim prostorima nešto drugo, najmanje gramatika i pravopis.
sta znaci..
da pisem u skoli, ja bi pisao pravilno..
ja na forumu pisem kako govorim..i to je to..
nema veze sa nekim promislima kao sto ti mislis..

Pa jel ti kad izgovaras npr. rijec reko ti ja, ubacujes h..Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2023, 14:41Pa o tome govorim, to što neko ubacuje ili izostavlja slovo, i to slovo H koje od svih slova ima najjaču ulogu, nema nikakve veze sa pismenošću.Matan wrote: 02 Jan 2023, 14:38
O te u bmv--
sta znaci..
da pisem u skoli, ja bi pisao pravilno..
ja na forumu pisem kako govorim..i to je to..
nema veze sa nekim promislima kao sto ti mislis..

Dzaba kad se samo do Kulovice culoDori wrote: 02 Jan 2023, 12:31Vas? Nas? Njihov?Laser wrote: 02 Jan 2023, 12:10
Šuti bolje ti je.
Hadži Skaka i hadži Dino vam naprave bolju atmosferu za taj vaš ivent nego što vi sami sebi napravite.![]()
Nemate pojma ni o čemu, samo znate vrtit neke bezvezne spinove. Čak pozovete na feštu bend da vam vrti te iste spinove kad se trebate veselit.![]()
![]()

Utuši i Merlin zajedno s njima, a nije se ni on pokazao nekim čovjekom... ono s ljudske strane. Ne znam zbog čega ga izdvajaš od spomenutih osim ako je iz ideoloških razloga, jer i sam Merlin je itekakav interesdžija poput mnogih. Jala i Buba su zanimljivi uglavnom generacijama do nekih 25 godina, ali razumijem da su popularni pa neka i njih prije Merlina zbog toga što si naveo.Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2023, 13:44 Pa normalno da neće valjati. Eno npr. Hrvatska. I njih decenijama tuši Toni Cetinski, Tonči Huljić, Severina, ali zato im navrate svjetski umjetnici.
Kod nas 30 godina Žera, Loša, Brega, Čola, Tifa, Đuro.
Pravo poređenje, Sabit iz Tarčina i duo koji su bili broj 1 na austrijskoj top listi.Dori wrote: 02 Jan 2023, 14:37Ali tacno sam znala koga ce nabrojati bez da citam post![]()
E vala neka nisu Buba i Jala, pa neka je k'o god drugi....Sabit iz Tarcina ako treba....

Kao i vi po Merlinu, sve zbog jedne pjesme.Chan wrote: 02 Jan 2023, 14:58 U suštini Haris, ti i drugi samo koristite priliku lošeg ozvučenja da se dodatno poserete po Dubiozi i onome šta ta grupa predstavlja. To je poenta cijele ove priče.

Pari da ti ka sad želiš na vrat na nos okončat raspravu sa gljivomChan wrote: 02 Jan 2023, 14:58 U suštini Haris, ti i drugi samo koristite priliku lošeg ozvučenja da se dodatno poserete po Dubiozi i onome šta ta grupa predstavlja. To je poenta cijele ove priče.

Nemam pojma na koju pjesmu misliš. Slušam ja i dalje Merlina, ali stare pjesme uglavnom. Novije mi nisu legle.

Pa to jeste poenta. Kad Beni kaže da su bili loši to je tako. Znam od još neke moje raje koji su bili u Sarajevu.
Joj što laže.
Netacno, bar kad sam ja u pitanju.

Koje?

Sto su im ono uhapsili mednadzera? I njih malo, malo policija privodi? Napad na Bosnjake?Naseef Mushroom wrote: 02 Jan 2023, 14:57
Pravo poređenje, Sabit iz Tarčina i duo koji su bili broj 1 na austrijskoj top listi.
Najgore je što je to ismijavanje Bube i Jale krenulo iz Beograda a Bošnjaci koji su još jednom dokazali da zbog kompleksa iz onog sistema ispadaju neinteligentni (iako su pametni ali ih kompleksi ometaju) pa su to odmah prihvatili objeručke.