Jesu li Sarajlijice superiornija vrsta?
Moderator: Krokodil Behko
-
Alpha
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Jesu li Sarajlijice superiornija vrsta?
vazda u zvotu... 
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Jadno sarajvo kad ga takvi brane.
Zato ce ucijek i ostat kasaba a ima sve predispozicije, i istorijske i geografske, da bude svjetska metropola.
Zato ce ucijek i ostat kasaba a ima sve predispozicije, i istorijske i geografske, da bude svjetska metropola.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Alpha
- Inventar foruma

ti bas smaras i dosadna si... 
molim te ostani u toj metropoli
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Luna.
- Inventar foruma

U vrijeme globaliza imam srecu da biram gdje cu da zivim.Alpha wrote:ti bas smaras i dosadna si...
A ti ostani u sarajevu i pravi selfije u kupatilu... to ti i jest domet
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Alpha
- Inventar foruma

zamaras i sebe i mene bezveze...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Mislim da je luna pobijedila u ovoj raspravi iako sam navijo za alphu
🐽
-
Alpha
- Inventar foruma

jesi zetonHannibal Lecter wrote:Mislim da je luna pobijedila u ovoj raspravi iako sam navijo za alphu
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Luna.
- Inventar foruma

Necu vise. Znam da prelazi tvoje kapaciteteAlpha wrote:zamaras i sebe i mene bezveze...
Djole
Djole
-
Alpha
- Inventar foruma

mrsko mi se prepucavatiLuna. wrote:Necu vise. Znam da prelazi tvoje kapaciteteAlpha wrote:zamaras i sebe i mene bezveze...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Luna.
- Inventar foruma

Pa ne mozes i da hocesAlpha wrote:mrsko mi se prepucavatiLuna. wrote:Necu vise. Znam da prelazi tvoje kapaciteteAlpha wrote:zamaras i sebe i mene bezveze...![]()
Djole
Djole
-
Alpha
- Inventar foruma

ti bas ne odustajes 
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Jesi sigurna?vila wrote: vidim da su se neki bunili na ovu temu..pa nije maja to izmislila
Znaš šta znači 300 000+ ljudi strpat u isti koš i ne izostavit nijednog, pa čak ni onog iz Turbeta?
Jedna je stvar kada se ljudi šale, a sasvim druga kada se među njima pokušava izazvat sukob. Sukobi su već prisutni i na ovoj temi.
Pa sta fali sto je Maja tako postavila temu. Mngi postavljaju teme i ne mora znaciti da se sa njim odmah treba sloziti i da je tacno to sto kaze. Maja je vjerovtano tako postavila zbog provokacije. I ne bih bas rekla da se svi stavljaju u isti kos ili kako je vec neko rekao pljuje se. Pa vecina nije nista toliko lose ni napisala o Sarajlijama. Samo da postoji taj dio Sarajlija koji si umislja da je nesto posebno zato sto je rodjen u glavnom gradu ( a takvih ima svugdje, ne samo u Sa)
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
-
Alpha
- Inventar foruma

Bezveze.. 
Fataju se za slamke, rekla kazala.. ako ti necu pomoci ,necu ti ni odmoci..
Fataju se za slamke, rekla kazala.. ako ti necu pomoci ,necu ti ni odmoci..
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
Alpha
- Inventar foruma

Kao da je neko nekome duzan nesto..
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
@Alpha, ti kada nemas argumenata onda pokusavas vrijedjati. I na moj post (iako u njemu nema niceg malignog) odgovaras "dzaba kad je to drugi mentalitet, a kog i briga sta cete VI raditi" . Nemas pojma ni odakle sam ja ni da li sam medju tim "dosljacima" a vec pokusavas da me uvrijedis a time samo govoris o sebi.
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
...a nije sarajlijica...aaaa pomijesao samgreeneyes wrote:Alfa brani čast Sarajlija.
Question everything.
-
Alpha
- Inventar foruma

Pa sama se pronalazis kao da je to negativno ja nisam napisao da je to lose ,u svak9m gradu razmisljaju drukcije i ni jedan grad nije isti ..i sto bi me bilo briga i radi cega ,koga? Pa sta ako si dosljo uklopi se nisi ni prva ni zadnja..Ideja wrote:@Alpha, ti kada nemas argumenata onda pokusavas vrijedjati. I na moj post (iako u njemu nema niceg malignog) odgovaras "dzaba kad je to drugi mentalitet, a kog i briga sta cete VI raditi" . Nemas pojma ni odakle sam ja ni da li sam medju tim "dosljacima" a vec pokusavas da me uvrijedis a time samo govoris o sebi.
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Ne kontas, ne moram se ja a ni mnogi drugi uklopiti jer nema tih nekih razlika da bi se neko bas toliko morao truditi. To sto si vidio/cuo da neko u stanu cijepa drva (evo me sa sela, ibretim se), baa smece svukud, istresa mrve sa prozora,pa to su pojedinci i ti na osnovu takvih pljujes po svima.
To je samo u tvojoj glavi jer ne podnosis ljude koji dodju zivjeti u Sa ( a iz Bosne su) i to ne znas sakriti.
Evo vidi, zena sve rekla u nekoliko redaka, bez vrijedjanja a ti se osjetio prozvan i ni mukajet. Al zato @titichi, za koju sam skontala da je iz Hr (nista nemam protiv nje) aplauz - sve si rekao o sebiinasab wrote:Kao seosko dijete vjerovala sam da je Sarajevo Amerika.
Mastala da cu se tamo skolovati, zaposliti i udati. Roditi mu fudbalski
tim i kadkad i jordamiti po carsiji. Nesreca u sreci je ispisala drugacije puteve, i neka je.
Ipak i dan danas Sarajevo blista posebno u mojim ocima a tako i vecina Sarajlija koje sam upoznala.
Svi najcesce govorimo iz vlastitog iskustva. A srela sam i onaj manji broj koji uzvisava svoju superiornost.
Takvi to najmanje i jesu. Rado krive nas obicne seljake, upiruci prste i govoreci da smo im zarazili, i
na neki nacin pokvarili, ugled i miris velikog i maestoznog grada.
Takvim je uvijek neko drugi kriv. Uvijek je neko drugi gori. Slicnih ima svugdje.
-
Alpha
- Inventar foruma

Izvini al nisam ja napisao "svi" i "vi" tako da to ne mozes tako predstavljati .. vec sam naveo kakvi su to i sta rade i usput taj sto je cjepao drva je klasicni papak koji je prije rata dobio na bingu , u ratu se uvalio u stan u sarajevu ,totalno bez ikakvoga odgoja a ni djecu nista nije naucio pa mu je sin zavrsio u zatvoru jer je izbo onoga denisa mrnjavca u tranvaju i kome takvi trebaju?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬