Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Na čemu si ti Mundži?
Zašto ja odmah u uvodnom postu, moram dati svoje viđenje?
Zašto misliš da sam sad dao definiciju prodoice?
Zašto misliš da se treba zaključati tema, sve i da jesam?
Nešto imam osjećaj, ako kažem da tema nije o gejevima, izbijam vam toljagu iz ruku, pa nemate čime mlatiti po neistomišljenicima.
Upravo si tonom, stilom pisanja ovog posta rekao dovoljno.
Narocito prvom bahatom recenicom i zadnjom bahatom recenicom.
Tako da pitanja u sredini ne zavredjuju odgovor.
Ali, kako sam ja sad tu bahat, pobogu brate, kad sam pustio desetine stranica, da pišete šta hoćete
Krokodil Behko wrote: 25 Aug 2020, 20:25
I ja se slažem, da smo napravili mnogo tradicionalnog offtopica ovdje
Već u uvodnom postu sam rekao, a nekoliko postova kasnije i ponovio, nije ovo tema o gejevima i njihovim brakovima, ali uzalud.
Šta fali normalnoj porodici, kakva je bila i do sada.
Usput, recimo i to, porodica nije definisana kao zajednica određenog broja ljudi. Može ih biti desetoro, a može čovjek biti i samac i sam svoja porodica.
Baš me zanima, koliko ćete postova izdržati, a da ne krenete s gejevima.
Ne fali joj ništa. Nećemo je kvariti. Samo ćemo toj porodici dodati druge oblike porodice kao ravnopravne. Ona će ostati ista, ali će dobiti društvo da ne bude usamljena.
Žene su nasilne. Nastupaju smišljeno. Prvo oćeraju Muteveliju, a onda raspale po nama i na temi o silovanju i na ovoj i na svakoj drugoj temi. Jestel i vi to primjetili.