Nope. Slazem se s tobom.Zagorka wrote:ja rekoh prozvala me,rukavice navukla i cekam
Ovaj put.

Moderator: spacebound
Nope. Slazem se s tobom.Zagorka wrote:ja rekoh prozvala me,rukavice navukla i cekam
haj' detaljnijestorm wrote:varanje jasno .... i ako lažeš, opet je varanjeZagorka wrote:Ako nekome govoris/pises volim te,zelim te,sanjam te,zelim sex/zivot s tobom,i pri tome ozbiljno mislite,naravno da je varanje,svasta.
Ako sve to pričaš i misliš, varaš jel tako ( naravno ako si u reali u vezi) .... ako nekome to online samo složiš, da se on/ona samo otkine .... opet varaš, sad onoga sa druge strane linijeZagorka wrote:haj' detaljnijestorm wrote:varanje jasno .... i ako lažeš, opet je varanjeZagorka wrote:Ako nekome govoris/pises volim te,zelim te,sanjam te,zelim sex/zivot s tobom,i pri tome ozbiljno mislite,naravno da je varanje,svasta.
heidi ucvikala........pih...................................
Slušao ja to... ko biba kod vragbabeZagorka wrote:Ne znam zasto bi neko nekome pisao da ga voli cisto da ga otkaci.Druzis se s vrlo cudnim ljudima.
Nauči se isključitistorm wrote:Slušao ja to... ko biba kod vragbabeZagorka wrote:Ne znam zasto bi neko nekome pisao da ga voli cisto da ga otkaci.Druzis se s vrlo cudnim ljudima.
check outZagorka wrote:Nauči se isključitistorm wrote:Slušao ja to... ko biba kod vragbabeZagorka wrote:Ne znam zasto bi neko nekome pisao da ga voli cisto da ga otkaci.Druzis se s vrlo cudnim ljudima.
u biti si u pravu. jedino je ovo opravdanje kad se jedna veza lagano gasi druga pocinje.Zagorka wrote:Ako nekome govoris/pises volim te,zelim te,sanjam te,zelim sex/zivot s tobom,i pri tome ozbiljno mislite,naravno da je varanje,svasta.
Čuj zafrkancija?Luna. wrote: Zafrkanciju po forumima otvoreno ja vidim samo kao zafrkanciju.
Nikad ne znaš gdje ti može zatrebatKrokodil Behko wrote:Čuj zafrkancija?Luna. wrote: Zafrkanciju po forumima otvoreno ja vidim samo kao zafrkanciju.
Ma idi biži tamo. Otkako te nema, pola muških sa foruma je posjetilo berberina.
Koji će nam bez tebe?
Pa normalno da nije. Ja mislim na dopisivanja kad se ljudi ponašaju onako kako se ponašaju ljudi u vezi.storm wrote:Nije ni svako pisanje na pp flert, izljev nježnosti i automatski online varanje.. .
Nekad popricas i oko uobičajenih stvari, za koje smatras, da se ne tiču bas cijelog foruma i stotine gostiju
Ponudis novim clanovima pomoć oko snalaženja, smiris sukob mišljenja s teme i tak to![]()
Na temu pp.
Luna. wrote:Pa naravno da je prevara. To je uglavnom afera, koja je online a ne fizička samo zbog geografskih distanci. Da postoji mogućnost za fizičkim kontaktom, sve bi te afere bile prave.
Da se razumijemo, mislim na dopisivanja s nekim na netu. Da li na pp na forumu, na fejsu, whatsapp sa ozbiljnim izljevima nježnosti, pisanja o osjećajima i sexu.
Zafrkanciju po forumima otvoreno ja vidim samo kao zafrkanciju.