Socrates wrote: 26 Sep 2018, 14:56
Uostalom, ja i nisam rekao da nije bilo ljubavi.
Nije bilo braka iz ljubavi, dok kapitalisti nisu odlucili da ga introduciraju ljudskoj vrsti. To su dvije razlicite stvari.
Ali i ovo ima veze, dzaba mi pokusavamo nesto idealizovati...
U teskim momentima ce dobra osoba uvijek biti uz tebe. Znaci, molimo za dobru dusu.
Razmisljam i kako smo odrastale mi zene, posebno kod nas.
Prvo su pricali bajke o princezama, princevima, happy endu, sve lijepo bla bla. Tinejdzer, biologija omiljeni predmet

eh, stani sad. Oni princevi, znas oni, sto sam ti citala? ZABORAVI! Pa kako sad to? ZABORAVI! Oni hoce samo jedno! Spusti tu majicu i ne provociraj (tetka), zasto nosis poderane farmerke vidi ti se 10 centimetara koze (strina), vaauuuu. Moras biti kako ti ja kazem, pravi manje korake (nana), ne bacaj se na kauc, sto si se smrkla, nosi tu pi*ku izmedju ociju (neka rodica stoto koljeno), izvadi taj nos iz knjiga, idi izadji, docic es do 21h (?) (mama i tata)
Zatim, sa strane neke price konfuzne: eee, jesi li vidjela onu kuravu, nema ko u nju nije usao, a kako je dobrog ulovila, eee, sve one nadju dobro, a kurvale se ko velike? ....Smisao? ....
I ja sad dodjem kuci, pitam, ok, zar ne bi bilo bolje da djidji-midji i usrecis se?
Mars u sobu!
Ok.

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.