Bolje i to nego pendrek u zube

Ovo su fotke huligana, samo za odgovor muti....trudnice se sprijeda vežu valjda

Moderator: Krokodil Behko
Bolje i to nego pendrek u zube
jel zbog ovog na 2:00 hahazloćko tokmak wrote: 24 Aug 2017, 17:19 ciji je interes izgradnja tih hidroelektrana?
a ja bih ove specijalce tako rado izmlatio pendrecima,nadam se da cu biti u prilici imati tu mogucnost nekada...
Pa dobro reecimo da nisi sa njima, nego da su samo te vezice metnute, šta ja znam ganjaju druge a nije još došlo pojačanje, haj budi malo maštovitstorm wrote: 24 Aug 2017, 19:17
To su slikice za net trollove
da si vidio u reali kako to izgleda....uvidio bi kakvu glupost postavljaš
ovako to ide
![]()
to isto u sebi govori i onaj iza njih s slemom
A kad vec jeste... trebalo je izlemati...
Hlupetas.Hannibal wrote: 24 Aug 2017, 22:41 ja ne bi nikad udario trudnicu osim ako me ne iznervira, tad bi udario
Pa trebala se drzati opasnih mjesta, cak da je bila u publici.
AKO su je samo prenijeli s puta naravno da nije udaranje.REMB wrote: 24 Aug 2017, 23:10 Nesto ne vjerujem da je policija udarala zene i to jos trudnice. Ako su je prenijeli s puta do busa ne znaci udaranje.
To ipak ne daje nikakvo pravo bilo kakvoj vrsti nasilja...i to jos na nerodjeno.Mutevelija wrote: 24 Aug 2017, 23:13Pa trebala se drzati opasnih mjesta, cak da je bila u publici.
Da je posmatrala proteste rizicno je ili nije rizicno??
Snimatelju bih u ovom slučaju, nakon brisanja video materijala, telefon u usta ugurao, morao bi ga pojesti, cijelog ili u komadima.Mutevelija wrote: 24 Aug 2017, 17:44 Ma treba im neko dupe braniti, a i lakše je biti policajac nego raditi u rudniku.
A evo kakva je Viteška policija.
pa i ovaj sef zatvora je sandzo ....
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests