Naravno, idealno mu je vrijeme, kiša razmekšala zemlju i izrovio je da ni u damper ne može stati.
E j.... joj tri familije

Moderator: spacebound
spacebound wrote: 29 May 2020, 10:12 Koliko godina ta tvoja krtica imaNeka, jos malo pa ces da je zavolis, nahranis, sjedis i pricas sa njom, a ona ce da njuska okolo i lomi prsticima
Tjerat ces komsijske macke iz avlije![]()
Osjeti ona da je volisKrokodil Behko wrote: 29 May 2020, 10:18spacebound wrote: 29 May 2020, 10:12 Koliko godina ta tvoja krtica imaNeka, jos malo pa ces da je zavolis, nahranis, sjedis i pricas sa njom, a ona ce da njuska okolo i lomi prsticima
Tjerat ces komsijske macke iz avlije![]()
Ma nije mi jasno, iskopa kod mene rupu, uz komšijsku ogradu i umjesto da ode još tih pola metra u njegovu avliju, ona zaokrene i ode deset metara dalje, u moju avliju. Čini mi se da komšije imaju neku posebnu zaštitu. Inače su tersovi, opkoljavaju se nekim ogradama, pa ih renoviraju svakih pet godina. takve ni krtice ne vole.
bem ti zivot,ajd sto ima krticu da ga muci godinama,nego mora jos i bituvijek_kontra wrote: 30 May 2020, 23:23 Krtice praveci te mnogobrojne tunele traze sebi "idealne" partnere.Pisala sam več o tome, čini mi se.
Otac kolac.uvijek_kontra wrote: 30 May 2020, 23:35 Bas obrnuto.
Krt potrazi sebi nevjestu i kad se spoje i ona zatrudni, on je ostavi i ne briga se vise za mladuncad.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest