A poenta mog posta je da zena koja ne zeli trpiti ima izlaz, a to prije u vecini slucajeva nije bilo moguce.
Moderator: Krokodil Behko
Jesam prije odredjenog vremena ukazivao na forumske malverzacije? Jesam li? Pokusao pokrenuti mase, hajmo ljudi, nevalja ovo ovako, ne moze vise... Krenem u promjene, tajac. Niko nista. Par forumasa podrzalo ostali nesta.spacebound wrote: 17 Oct 2017, 08:12 A trpimo svi svasta na sve strane, od djece, roditelja, poslodavca, komsije...I ne postoje 2 iste osobe na svijetu.Uvijek ce ti nesto smetat, ako nista a ono sto srce supu![]()
Ma da,može birati,u ovakvoj sredini bogami teško.Ne kažem gdje je država uređena i žena ima zaštitu,ali ovdje kod nas to je nemoguća misija.Što se tiče toga na nivou smo naših baka.A poenta mog posta je da zena koja ne zeli trpiti ima izlaz, a to prije u vecini slucajeva nije bilo moguce.
Skrolaj gore pa ces vidit. Sve crno na bijelo. E nikad ne valjas Konsu nikad...
:jonas ... o čemu ti sad? Ne idi u krajnost ...Konsultant wrote: 17 Oct 2017, 08:59Skrolaj gore pa ces vidit. Sve crno na bijelo. E nikad ne valjas Konsu nikad...![]()
Obrisala post, na njegovo spominjanje sam se sjetila da je već jednom koncert odgođen, nisam primjetila neke reklame koncerta a kao da sam u Sa vidjela plakate, post pisala sa mobitela pa nisam imala volje provjeravati jesam li dobro vidjela .... ništa posebno ... bezveze.Krokodil Behko wrote: 17 Oct 2017, 10:19
Ja, ii?
Nisam primjetio da je to tema po medijima i čini mi se da će to biti neki koncert za zaborav![]()
Jeste,rodni mu je grad.
sta je ostalo jos od Titove... nekih 100-tinjak koraka...
Masi i YU-nostalgiCarima je dovoljno da im kaze,baci supljak...RAJVOSA volim te.....Nice try wrote: 18 Oct 2017, 07:59Jeste,rodni mu je grad.
Ali,znamo svi da već odavno tu ne živi i kako nazvati njegov koncert nego gostovanje.Nažalost,on je tu gost.Bar ja tako osjećam.Neka svako zove kako želi.
Prva bačena granata i odmah nogom za Beograd.Pasaga wrote: 09 Nov 2017, 18:33Masi i YU-nostalgiCarima je dovoljno da im kaze,baci supljak...RAJVOSA volim te.....Nice try wrote: 18 Oct 2017, 07:59Jeste,rodni mu je grad.
Ali,znamo svi da već odavno tu ne živi i kako nazvati njegov koncert nego gostovanje.Nažalost,on je tu gost.Bar ja tako osjećam.Neka svako zove kako želi.
...pomete lovu i ...noga u Begis ....![]()
![]()
Ma,svima bolan,nevažno kakvi su osjećaji,yugonostalgija ili ne...samo prati po novinama ili portalima...ne kažu o nekom gradu godinama ništa,a čim im padne na pamet da bi mogli napraviti koncert odmah ide priča,jao,moj omiljeni/rodni grad,tamo je publika najthebestPasaga wrote: 09 Nov 2017, 18:33Masi i YU-nostalgiCarima je dovoljno da im kaze,baci supljak...RAJVOSA volim te.....Nice try wrote: 18 Oct 2017, 07:59Jeste,rodni mu je grad.
![]()
Sine, Cola je otisao iz Sarajeva davnih 80-tih... prije rata ihahaaaajjjj...Podrinjac wrote: 09 Nov 2017, 21:00Prva bačena granata i odmah nogom za Beograd.Pasaga wrote: 09 Nov 2017, 18:33Masi i YU-nostalgiCarima je dovoljno da im kaze,baci supljak...RAJVOSA volim te.....Nice try wrote: 18 Oct 2017, 07:59Jeste,rodni mu je grad.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests