... ili "gadost" ...arzuhal wrote: 16 Mar 2021, 06:36Kaže se "prvo spolovilo" ili "reproduktivni organ rađajuće osobe".spacebound wrote: 16 Mar 2021, 06:11 Ode ovaj svijet polako ali sigurno u pi.... radjajuceg roditelja

Moderator: spacebound
... ili "gadost" ...arzuhal wrote: 16 Mar 2021, 06:36Kaže se "prvo spolovilo" ili "reproduktivni organ rađajuće osobe".spacebound wrote: 16 Mar 2021, 06:11 Ode ovaj svijet polako ali sigurno u pi.... radjajuceg roditelja
A svastika?
HAVANA wrote: 16 Mar 2021, 06:23 Drugiiii bioloskiiii roditeljuuuuuu... Molim sine? Snesi mi bicikloooo i reci radjajucem roditelju da mi namaze dzema sto je njen radjajuci roditelj daoooo.
Krokodil Behko wrote: 16 Mar 2021, 09:27HAVANA wrote: 16 Mar 2021, 06:23 Drugiiii bioloskiiii roditeljuuuuuu... Molim sine? Snesi mi bicikloooo i reci radjajucem roditelju da mi namaze dzema sto je njen radjajuci roditelj daoooo.
Hajmo pošteno, zajebavali smo Muteta, tvrdili da je zatucan, al vidi ovo, sad smo i mi ispasli zatucani![]()
Vjerujem da nema potrebe da to napišem tebi ali eto ipak se ograđujem da nije upućeno tebi nego bilo kome koga zanima ova i bilo koja osjetljiva tema, posebno ove o ljudskim pravima koje su često tako daleke i neshvatljive kad nas se lično ne tiču ili ne mogu doći na red od svakodnevnih briga.
Pa šta nam je za činiti?Mutevelija wrote: 22 Mar 2021, 09:57Krokodil Behko wrote: 16 Mar 2021, 09:27
Hajmo pošteno, zajebavali smo Muteta, tvrdili da je zatucan, al vidi ovo, sad smo i mi ispasli zatucani![]()
Ne mozes sjediti na grani koju režeš
Bosanska tradicija i kultura ne idu zajedno sa ovim.
En čitam i Captain Amerika postao peder.
Uskoro ćr i Husejn kapetan Gradascevic ili neka vazna licnost historijska postati, jednostavno mora ko ga pita
Show must go on
Do sad sto sam se susreo , bilo je cura sa privjeskom onih duginih boja , al haj tinejdzerica nezrela sta ona zna u sta se upusta.
Nek je nek je , ja sam govorio![]()
Kasno je, prosla je gay parada.Krokodil Behko wrote: 22 Mar 2021, 10:34Pa šta nam je za činiti?Mutevelija wrote: 22 Mar 2021, 09:57
Ne mozes sjediti na grani koju režeš
Bosanska tradicija i kultura ne idu zajedno sa ovim.
En čitam i Captain Amerika postao peder.
Uskoro ćr i Husejn kapetan Gradascevic ili neka vazna licnost historijska postati, jednostavno mora ko ga pita
Show must go on
Do sad sto sam se susreo , bilo je cura sa privjeskom onih duginih boja , al haj tinejdzerica nezrela sta ona zna u sta se upusta.
Nek je nek je , ja sam govorio![]()
Koji pokret, koja stranka?
Krokodil Behko wrote: 15 Mar 2021, 23:06 Jel ovo neki hrvatski izraz?
Mutavelija na aparatima marke AstraZeneca
Druga zena
Users browsing this forum: Beni, HAVANA, Maja, Naseef Mushroom and 3 guests