Da, da.Veca wrote: 18 May 2021, 21:39 ...jes' lijepo kad se osjecas slobodno i sigurno, pa ako ste i izasli, ako ti se ne svidja, dosadan, skontas nije nikako tvoj tip, a za to je dovoljna jedna recenica-ustanes, platis racun i izadjes!

Moderator: spacebound
Da, da.Veca wrote: 18 May 2021, 21:39 ...jes' lijepo kad se osjecas slobodno i sigurno, pa ako ste i izasli, ako ti se ne svidja, dosadan, skontas nije nikako tvoj tip, a za to je dovoljna jedna recenica-ustanes, platis racun i izadjes!
Nije ti prvi put da si mi se obratio uvredom, to si uradio i na temi o vakcinama gdje si me nazvao 'moronkom' zato sto ne vjerujem u eksperimentalne vakcine koje nisu prosle testiranja na zivotinjama, safety studies, koriste sinteticku mRNA fetalne stanice iz 1973, zivu i formaldehid. <--- Na osnovu navedenog sam imala vise osnova da ja tebe nazovem moronom, ali to nisam ucinila. Pitanje stila i nadasve kucnog odgoja. Na politickim temama gdje nam se misljenje donekle poklapa si sav sladak i ugodan.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 21:44 Pa bizarna jeste na prvu. To što je nedostajalo dodatnih informacija nismo mi krivi.
Dobro ba... u redu je. Kao što rekoh tvoja stvar u svakom slučaju i eto dodatno si pojasnila.Lavlje_srce wrote: 18 May 2021, 21:53Nije ti prvi put da si mi se obratio uvredom, to si uradio i na temi o vakcinama gdje si me nazvao 'moronkom' zato sto ne vjerujem u eksperimentalne vakcine koje nisu prosle testiranja na zivotinjama, safety studies, koriste sinteticku mRNA fetalne stanice iz 1973, zivu i formaldehid. <--- Na osnovu navedenog sam imala vise osnova da ja tebe nazovem moronom, ali to nisam ucinila. Pitanje stila i nadasve kucnog odgoja. Na politickim temama gdje nam se misljenje donekle poklapa si sav sladak i ugodan.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 21:44 Pa bizarna jeste na prvu. To što je nedostajalo dodatnih informacija nismo mi krivi.
Treceg puta nece biti. Preskaci moje postove.
Evo sad i izmisljas.MarlboroGold wrote: 18 May 2021, 22:11Dobro ba... u redu je. Kao što rekoh tvoja stvar u svakom slučaju i eto dodatno si pojasnila.Lavlje_srce wrote: 18 May 2021, 21:53
Nije ti prvi put da si mi se obratio uvredom, to si uradio i na temi o vakcinama gdje si me nazvao 'moronkom' zato sto ne vjerujem u eksperimentalne vakcine koje nisu prosle testiranja na zivotinjama, safety studies, koriste sinteticku mRNA fetalne stanice iz 1973, zivu i formaldehid. <--- Na osnovu navedenog sam imala vise osnova da ja tebe nazovem moronom, ali to nisam ucinila. Pitanje stila i nadasve kucnog odgoja. Na politickim temama gdje nam se misljenje donekle poklapa si sav sladak i ugodan.
Treceg puta nece biti. Preskaci moje postove.
Što se tiče vaših teorija zavjere i ostalog stojim iza svake napisane riječi. Da je to samo bilo u vezi toga što si napisala... udrobili ste Gatesa, Great reset, masu fake news i svega ostalog.
Nećemo se sigurno u vezi svega slagati. To je i nemoguće.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest