Kakvi ste bili kao djeca?
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9886 times
- Status: Offline
Re: Kakvi ste bili kao djeca?
Jel to poruka za sve one koji pitaju o banovanim forumasima?

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7660 times
- Been thanked: 18071 times
A imate li i vi neopisivu želju da se vratite u prošlost i gledate sebe kao dijete jedan dan. Kako se igrate, pričate, jedete, spavate, smijete, plačete. Kako bi to bilo kul.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ja bih radije isao u buducnost da se gledam kako ispustam posljednji dah. 

. . . . . . . . .
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ja kad sam lomio ključnu kost, kao dječak, tog događaja se sjećam iz trećeg lica. Tako da sam se već gledaoMaja wrote:A imate li i vi neopisivu želju da se vratite u prošlost i gledate sebe kao dijete jedan dan. Kako se igrate, pričate, jedete, spavate, smijete, plačete. Kako bi to bilo kul.

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Bio mi je gust gostima posakrivati cipele. 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ili gledati svoju sahranu. Imamo li temu kako zamisljate svoju sahranu/dzenazu/kremiranje?
Posebno bi bilo interesantno pratiti svaki trun pepela I sta se sa njim desava.

Posebno bi bilo interesantno pratiti svaki trun pepela I sta se sa njim desava.

. . . . . . . . .
- Maja
- Administrator
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Jel' se ovdje misli na namještaj?Maja wrote:Sjedila sam na jednom kraju ugla a mali je pola sata trčao po uglu
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Maja
- Administrator
-
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Maja wrote:A imate li i vi neopisivu želju da se vratite u prošlost i gledate sebe kao dijete jedan dan. Kako se igrate, pričate, jedete, spavate, smijete, plačete. Kako bi to bilo kul.
U mom slucaju se ne radi o nikakvim zeljama, kod mene je proslost tj djetinjstvo i danas u funkciji buducnosti koju tek treba da stvorim

Potpisao bi sad da u narednih 100 zivota( koje ocekujem

Sjecam se i da je nebo bilo plavlje, da su oblaci bili bjelji i cistiji, da je Sunce grijalo na neki drugi plemenitiji nacin, emitovalo neke florescentne plemenite boje ( bice da puca ozonski omotac

Posebno se sjecam i prvih utakmica u mahali, na " male", kada su me starija raja lozila da sam legendarni Pixi

- Maja
- Administrator
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
To je tek treća stvar koja mi je naumpala, s početka priče sam prvo mislio da je riječ o ulici, pa o ćošku sobe, i ništa se nije slagalo dok mi ovo treće nije naumpalo, ali onda je problem nastao u trčanju po istom.Maja wrote:
Ugaona garnituuuura.

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

-
- Inventar foruma
Eh koja je to cast bila takvim mangupima dohvacati lopte, nisu me morali loziti, to su tek posebna lijepa sjecanja i ponosMaja wrote:To su oni manipulisali tobom da im ideš po loptu

Ko li je tobom manipulisao dok si bila mala, pa danas nikome i nicemu ne vjerujes

-
- Inventar foruma
Pa nisam bio u Zenici 2 puta u zivotu, sta me boli za ZenicuSocrates wrote:A posebno je nebo bilo plavlje u Zenici

Ja sam bila mirna povucena, svog oca sam slusala u svemu a danas je to malo drugacije vec hhhh a uvijek sam mastala o tome eh da sam bar ja u razredu glavna [emoji23] i zamuckivala sam a tek tamo krajem osmog razreda pocetkom srednje sam se usudila ici logopedu, i strasljiva sam bila, pasceta i macke sam se bojala samo tako a dan danas evo preko 20 a nista daleko od 30te nisam zna se desiti da ponegdje zamucam al rjetko kad sto mi bude neugodno pogotovo u nekim ustanovama [emoji85]
Ne daj se,većina zamuca u ustanovamaElsa wrote:Ja sam bila mirna povucena, svog oca sam slusala u svemu a danas je to malo drugacije vec hhhh a uvijek sam mastala o tome eh da sam bar ja u razredu glavna [emoji23] i zamuckivala sam a tek tamo krajem osmog razreda pocetkom srednje sam se usudila ici logopedu, i strasljiva sam bila, pasceta i macke sam se bojala samo tako a dan danas evo preko 20 a nista daleko od 30te nisam zna se desiti da ponegdje zamucam al rjetko kad sto mi bude neugodno pogotovo u nekim ustanovama [emoji85]

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
HahaNice try wrote:Ne daj se,većina zamuca u ustanovamaElsa wrote:Ja sam bila mirna povucena, svog oca sam slusala u svemu a danas je to malo drugacije vec hhhh a uvijek sam mastala o tome eh da sam bar ja u razredu glavna [emoji23] i zamuckivala sam a tek tamo krajem osmog razreda pocetkom srednje sam se usudila ici logopedu, i strasljiva sam bila, pasceta i macke sam se bojala samo tako a dan danas evo preko 20 a nista daleko od 30te nisam zna se desiti da ponegdje zamucam al rjetko kad sto mi bude neugodno pogotovo u nekim ustanovama [emoji85]