Dizajnirajte novu BiH zastavu
Moderator: Krokodil Behko
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Dizajnirajte novu BiH zastavu
ja reko zasto pisu i oklen mrznja prema srbima... aj ne moraju je na svakom ispoljiti ali cim im neko uzvrati... odma agresori, zadojena srpska nacija, srbi stariji i od ameba... bla bla bla...kompleks djedova koji su u svojoj mrznji uvjek izvlacili deblji kraj u ratu pa je mrznja postajala sve veca a samim tim i kompleks... ami krivi što se srbi borili protiv fašista i tih handžarista i austrougraskih tirana... nije problem od 1991, samo lud bi rekao da jeste... mrznja prema srbinu je odavnina u takvih... koji su na zalost vecina
sta bi tek bilo da sa jasno profilisanim cetnikom imaju konverzaciju...
agresori smo tek koliko i liliputanci... ne odgovara ranko, ne odgovaraju tek oni u srpskoj... kako rece harlekin najlepse bi bilo stavit cenzuru na celu srbiju... nece da moze drugovi i drugarice...
sta bi tek bilo da sa jasno profilisanim cetnikom imaju konverzaciju...
agresori smo tek koliko i liliputanci... ne odgovara ranko, ne odgovaraju tek oni u srpskoj... kako rece harlekin najlepse bi bilo stavit cenzuru na celu srbiju... nece da moze drugovi i drugarice...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
A o kojim je dobivenim ratovima riječ?
Prvi srpski ustanak se završio porazom Srba.
Drugi srpski ustanak (bar u oružanom smislu) nikada se nije ni desio.
Prvi balkanski rat, nije ni bio nešto težak, jer je bilo mnogo država na otrcano osmansko carstvo.
Drugi balkanski rat, sigurno bi izgubili, da se Rumunija nije upetljala i spasila Srbiju od Bugarske.
U Prvom svjetskom ratu, potukla vas Njemačka, a tek ste pripomagali pri oslobađanju, pa tako da malo smanji ribu.
U drugom svjetskom ratu, kako god okrenemo, izgubili ste. Prvo je Hitler pregazio Jugoslaviju, a potom crvena armija. Nije valjda, da računaš tu partizane, koji su od 41, do oslobođenja BG, uspjeli pobiti samo 1000 njemalkih vojnika?
Rat u HR ste izgubili.
Rat u BiH završili neriješeno, uz insistiranje kauboja da se prestanu napadati srpske linije.
Rat na Kosovu izgubili.
CG se otcijepila.
Kosovo se otcijepilo.
Prvi balkanski rat, nije ni bio nešto težak, jer je bilo mnogo država na otrcano osmansko carstvo.
Drugi balkanski rat, sigurno bi izgubili, da se Rumunija nije upetljala i spasila Srbiju od Bugarske.
U Prvom svjetskom ratu, potukla vas Njemačka, a tek ste pripomagali pri oslobađanju, pa tako da malo smanji ribu.
U drugom svjetskom ratu, kako god okrenemo, izgubili ste. Prvo je Hitler pregazio Jugoslaviju, a potom crvena armija. Nije valjda, da računaš tu partizane, koji su od 41, do oslobođenja BG, uspjeli pobiti samo 1000 njemalkih vojnika?
Rat u HR ste izgubili.
Rat u BiH završili neriješeno, uz insistiranje kauboja da se prestanu napadati srpske linije.
Rat na Kosovu izgubili.
CG se otcijepila.
Kosovo se otcijepilo.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Krokodil Behko wrote:A o kojim je dobivenim ratovima riječ?
Rat u HR ste izgubili.
Rat na Kosovu izgubili.
CG se otcijepila.
Kosovo se otcijepilo.
nemam rječi, kakvo tumačenje, laži i kakv kompleks.
behko odabij.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
...nediraj u rak ranu.....JCR wrote:Svaki ste rat dobili kao i kosovski mit pardon boj
to im je pocetak kraja....
djece ba k.urva rec da je to sto jest....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Još uvijek se oni drže podvala ideologa zla Dobrice Ćosića, kako Srbi uvijek dobijaju u ratu, a gube u miru.JCR wrote:Svaki ste rat dobili kao i kosovski mit pardon boj
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma

ideolog zla... 
- drugrankovic
- Inventar foruma

dobrica cosic borac protiv titoista... borac protiv tiranije... e sad što je tiranija bila usmjerena protiv srpstva... normalno da je kod njihovih sledbenika zlo... ali rekoh fuckamo mi na to... laka ti zemlja druze ćosiću
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Jedan od najvažnijih zadataka SANU-a je bio oživjeti "četničku uspomenu".Četnici su za Titov socijalistički režim bili izdajnici države za vrijeme Drugog svjetskog rata te saradnici sa nacistima.'80-ih godina,srpski nacionalisti su se usprotivili takvom tumačenju i počeli da govore o četničkom pokretu kao "herojskom".Godine 1985.Dobrica Ćosić,jedan od glavnih članova SANU-a,izdao je roman u kome je glavnog četničkog ideologa Dragišu Vasića opisao kao heroja.drugrankovic wrote:dobrica cosic borac protiv titoista... borac protiv tiranije... e sad što je tiranija bila usmjerena protiv srpstva... normalno da je kod njihovih sledbenika zlo... ali rekoh fuckamo mi na to... laka ti zemlja druze ćosiću
Iste godine srpski historičar Veselin Đuretić izdao je knjigu prepunu priča o četnicima koju je SANU predstavila kao veliki uspjeh.
Osokoljeni,već u januaru organizuju potpisivanje Deklaracije o genocidu nad Srbima i "albanskim napadima" na Kosovu.Deklaraciju je potpisalo oko 200 pisaca i univerzitetskih profesora.U njoj se je istakao kompleks ugroženosti Srba o kom sam već pisao.
Iste godine je odštampan Memorandum.Memorandum je takođe djelo SANU-a i na njemu je najviše radio Dobrica Ćosić.
U Memorandumu je pisalo da je Titov cilj bio slabljenje Srbije,također su ponavljane iste pretenzije i osude o Kosovu.Još se spominje da su Srbi izvan Srbije,u Hrvatskoj i BiH, pa čak i u Crnoj Gori podložni "nasilnoj asimilaciji",da na tim prostorima nema mogućnosti za razvoj srpskog jezika i kulture.Najvažnija tačka je da "sav srpski" narod, na prostorima Jugoslavije, mora da oformi jedan entitet i da svi Srbi, pa makar i nasilno,moraju se integrisati.Stvaranje jednog entiteta i srpsko "integrisanje" značilo je svaranje Dražine "velike Srbije", i to "homogene".Ustvari,bilo je to izlaganje četničke ideologije diplomatskim jezikom.
Postojala je jedna bitna razlika između četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata i SANU-a iz '80-ih godina.Dražini četnici su neprijatelje svrstavali u tri grupeartizani,ustaše i muslimani.Sada partizana nema,hrvatski nacionalisti mogli su se primjetiti u ustašama ali četnike nisu uznemiravali.Naročito za bosanske Srbe,stvarni neprijatelj su bosanski muslimani.
Prema izlaganju Noela Malcoma, mjesto "ustaša" uzeli su "islamski fundamentalisi"
Sto se lahko "mijenjas" na relaciji cetnik-komunjaradrugrankovic wrote:dobrica cosic borac protiv titoista... borac protiv tiranije... e sad što je tiranija bila usmjerena protiv srpstva... normalno da je kod njihovih sledbenika zlo... ali rekoh fuckamo mi na to... laka ti zemlja druze ćosiću
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
KOMESAR wrote:Jedan od najvažnijih zadataka SANU-a je bio oživjeti "četničku uspomenu".Četnici su za Titov socijalistički režim bili izdajnici države za vrijeme Drugog svjetskog rata te saradnici sa nacistima.'80-ih godina,srpski nacionalisti su se usprotivili takvom tumačenju i počeli da govore o četničkom pokretu kao "herojskom".Godine 1985.Dobrica Ćosić,jedan od glavnih članova SANU-a,izdao je roman u kome je glavnog četničkog ideologa Dragišu Vasića opisao kao heroja.drugrankovic wrote:dobrica cosic borac protiv titoista... borac protiv tiranije... e sad što je tiranija bila usmjerena protiv srpstva... normalno da je kod njihovih sledbenika zlo... ali rekoh fuckamo mi na to... laka ti zemlja druze ćosiću
Iste godine srpski historičar Veselin Đuretić izdao je knjigu prepunu priča o četnicima koju je SANU predstavila kao veliki uspjeh.
Osokoljeni,već u januaru organizuju potpisivanje Deklaracije o genocidu nad Srbima i "albanskim napadima" na Kosovu.Deklaraciju je potpisalo oko 200 pisaca i univerzitetskih profesora.U njoj se je istakao kompleks ugroženosti Srba o kom sam već pisao.
Iste godine je odštampan Memorandum.Memorandum je takođe djelo SANU-a i na njemu je najviše radio Dobrica Ćosić.
U Memorandumu je pisalo da je Titov cilj bio slabljenje Srbije,također su ponavljane iste pretenzije i osude o Kosovu.Još se spominje da su Srbi izvan Srbije,u Hrvatskoj i BiH, pa čak i u Crnoj Gori podložni "nasilnoj asimilaciji",da na tim prostorima nema mogućnosti za razvoj srpskog jezika i kulture.Najvažnija tačka je da "sav srpski" narod, na prostorima Jugoslavije, mora da oformi jedan entitet i da svi Srbi, pa makar i nasilno,moraju se integrisati.Stvaranje jednog entiteta i srpsko "integrisanje" značilo je svaranje Dražine "velike Srbije", i to "homogene".Ustvari,bilo je to izlaganje četničke ideologije diplomatskim jezikom.
Postojala je jedna bitna razlika između četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata i SANU-a iz '80-ih godina.Dražini četnici su neprijatelje svrstavali u tri grupeartizani,ustaše i muslimani.Sada partizana nema,hrvatski nacionalisti mogli su se primjetiti u ustašama ali četnike nisu uznemiravali.Naročito za bosanske Srbe,stvarni neprijatelj su bosanski muslimani.
Prema izlaganju Noela Malcoma, mjesto "ustaša" uzeli su "islamski fundamentalisi"
Zaboravio si spomenuti ono glavno.
Najveći srpski historičar ikada, Sima Ćirković, nije potpisao taj memorandum i rekao je, da je to dokument koji će nas sve odvesti u propast, a Srbe prvenstveno. Čini mi se, da se to upravo i desilo.
Tako je to kad se ne sluša riječ STRUKE, jer šta je Dobrica Ćosić, prema Ćirkoviću ako govorimo o historiji?
- drugrankovic
- Inventar foruma

cosic je zeleo oziveti cetnicku ideologiju koliko i krokodil...
aj ne laprdajte
aj ne laprdajte
Dobro se častite, samo nastavite - valjda je to dozvoljeno?!
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Zasto bi bilo zabranjeno vrijedjati okorjelog cetnika i ovakvog koji ga obozava
- drugrankovic
- Inventar foruma

cosic okorjeli cetnik
ako je neko ustao protiv titoisticke diktature odmah je okorjeli cetnik...
pa da promjene ustava, šovinističke i destruktivne samo po srbiju, trebalo je prećutat potpuno... ko god je ustao protiv strahovlade odma je zlo... ne ide to, protiv zla ustat nije isto, nije zlo...
no zlo srbima tebi je dobro... ma hajde ti lepo pokrij se oslobodjenjem, posiroke su osim za klanjanje dobre su i umjesto deke...
ako je neko ustao protiv titoisticke diktature odmah je okorjeli cetnik...
pa da promjene ustava, šovinističke i destruktivne samo po srbiju, trebalo je prećutat potpuno... ko god je ustao protiv strahovlade odma je zlo... ne ide to, protiv zla ustat nije isto, nije zlo...
no zlo srbima tebi je dobro... ma hajde ti lepo pokrij se oslobodjenjem, posiroke su osim za klanjanje dobre su i umjesto deke...
Ne ne on je ideolog tzv velike srbije. Znas ti dobro o cemu ja pricam. A ne odgovori mi ti na ono kad se ti premjesti iz komunjare i titoljubca u chetnika? U 2. Sv. ste radili obrnuto 
Dakle , četnici, ustaše i balije - sve nabiti na qurac, jesil to mislio?
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
A jadni! Zar vam nije žao srba? Sad kad se još odcijepe Vojvodina i Sandžak spast će na svoje prirodne granice - beogradski pašaluk. Mi svi znamo da im je i to previše al` ne znaju oni jer su navikli na "kruva povrh pogače" ... Ajmo napraviti jednu humanitarnu akciju, nek se svatko od nas odrekne malo svoje avlije u korist srba, pa da opet imaju puno više nego što im treba i uz to obavezno darivati komad pite jer pitu ne jede ko ima, nego ko je naviko. Humanitarnu akciju bi mogli nazvat "Svi i sve za srbe". I iz svake familije da se barem jedan član ubije u ime srba jer je očito da im je Srebrenica i Vukovar bilo malo. Evo, ja ću se prvi odreći dijela svoga nasljedstva u Dalmaciji, dat ću im dio avlije gdje je moj dida odlagao gnoj, oni to zovu đubre, skraćeno bre, a bre im je stalno u ustima, pa eto im da im ne ponestane. Ja ću prvi svoj život darivati srbima i to odmah, čim umrem. Stvarno je bilo bezobrazno u ratu im poklanjati njihovu smrt. Evo, jednog dana kada umrem nek si slobodno uzmu moju smrt. Ovim putem bih molio srbe da napišu broj žiro-računa na koji bih m mogao poslati smrtne donacije.Krokodil Behko wrote:A o kojim je dobivenim ratovima riječ?
Rat u HR ste izgubili.
Rat na Kosovu izgubili.
CG se otcijepila.
Kosovo se otcijepilo.
"Pomoz Bog"
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ti i Alija!Salahuddin wrote:A sta je to po tebi "balija"?mrki62 wrote:Dakle , četnici, ustaše i balije - sve nabiti na qurac, jesil to mislio?
I mi ostali.