A,pa ovo je kod tebe negdje
Pričaj
Moderator: Krokodil Behko
A,pa ovo je kod tebe negdje

Ko je,ustvari kriv?Mutevelija wrote: 28 Aug 2017, 12:50 Sta da ti pricam propucali se, blize su gracanici, mi smo mirni ovde.![]()

A,ne znaš ništa ni za MaočuMutevelija wrote: 28 Aug 2017, 12:55 Nemam pojma stvarno, nisam iz tog sela, kao da me pitas za Maocu

Ne misli na sina, bruka ga.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2017, 17:03 Jak mu babo, u ovog Bešića. Upucali ga sa tri metka, a on poput Mamića, slika se za novine![]()

Zagorka wrote: 29 Aug 2017, 00:07Ne misli na sina, bruka ga.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2017, 17:03 Jak mu babo, u ovog Bešića. Upucali ga sa tri metka, a on poput Mamića, slika se za novine![]()

Negdje djeca razmaze roditelje.Krokodil Behko wrote: 29 Aug 2017, 00:08Zagorka wrote: 29 Aug 2017, 00:07Ne misli na sina, bruka ga.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2017, 17:03 Jak mu babo, u ovog Bešića. Upucali ga sa tri metka, a on poput Mamića, slika se za novine![]()
Možda konta da može sve, upravo zbog toga što mu je sin u reprezentaciji.
Vidio sam mu facu negdje, tipični šaner![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa i pojedini Turci/ Kurdi idu tako, oni napred šibaju a žena /djeca iza njega..Čarobni wrote: 12 Sep 2017, 13:52 Slučaj 2:
Vraća se iz grada sa ženom, žena 5 metara iza njega ide.
Nije to ništa čudno, jedan nas sugrađanin, a svi ga po tom poznaju, više drva ima u proljeće nego u jesen. A, cijelu zimu loziHannibal wrote: 12 Sep 2017, 13:11 a moj amidza u pazaru kupuje drva za tri kuce haha. komsije samo dodju navece i uzmu koliko im treba
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest