Ne popušta Trumpa i njegovu milijardersku raju, a toliko detalja izdvojeno i obrađeno, da će ovo zajebati Fahrenheit 9/11
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Vodja , cojek iz naroda
Krokodil Behko wrote: 03 May 2020, 18:40 Novo samoprosipanje Trumpa, identično onima u Italiji.
Zaprimili rusku pomoć (sve neadekvatno ili neispravno) a potom im Rusi poslali račun za to.
Krokodil Behko wrote: 14 May 2020, 09:30 Sinoć sam odgledao cijelu sezonu John Olivera. Kako ih čovjek mlati, sve po zubima
Ne popušta Trumpa i njegovu milijardersku raju, a toliko detalja izdvojeno i obrađeno, da će ovo zajebati Fahrenheit 9/11
rocko wrote: 14 May 2020, 09:48 Moze on pricat kad tog niko ne slusa , onaj naglasak ko da nije dobar u glavi. razumijes ciljana publika,
Behko mojne mislit dokazao si da to to ne ide bas najbolje.Krokodil Behko wrote: 14 May 2020, 09:51rocko wrote: 14 May 2020, 09:48 Moze on pricat kad tog niko ne slusa , onaj naglasak ko da nije dobar u glavi. razumijes ciljana publika,
Jesil to cugno varikine na sabahu, pa ne vidiš broj pregleda, a mogu mislit direktno na HBO
Nema predstave na šta cilja ovim pitanjem, ali općenito uvijek sam imao negativan stav o bespotrebnom nošenju naoružanja, prije Tarmpa i za vrijeme njegove vladavine.rocko wrote: 14 May 2020, 09:34 Nego ko ono ubi zastitara u Flint MI? Jesu li Trumpovi ili Bajdenovi?
Nemas predstave niti imas pojma sta pricas,Trafalgar Law wrote: 14 May 2020, 10:37Nema predstave na šta cilja ovim pitanjem, ali općenito uvijek sam imao negativan stav o bespotrebnom nošenju naoružanja, prije Tarmpa i za vrijeme njegove vladavine.rocko wrote: 14 May 2020, 09:34 Nego ko ono ubi zastitara u Flint MI? Jesu li Trumpovi ili Bajdenovi?
Za mene ovo šepurenje oružjem u okolini automatski ne znači oličenje mačo profila muškarca, koji bi trebao ulijevati neko strahopoštovanje u odonsu na druge. Čisti kretenizam, kao što to rade ovi mahalaši po Alpašinom polju, Švrakinu, Bjelavama,etc...Hoš' da te upucam u koljeno i tako to...
Po ponašanju i ophođenju prema drugima si klasično oličenje egomanijaka kakav ti je i onaj za koga glasaš.rocko wrote: 14 May 2020, 11:07Nemas predstave niti imas pojma sta pricas,Trafalgar Law wrote: 14 May 2020, 10:37
Nema predstave na šta cilja ovim pitanjem, ali općenito uvijek sam imao negativan stav o bespotrebnom nošenju naoružanja, prije Tarmpa i za vrijeme njegove vladavine.
Za mene ovo šepurenje oružjem u okolini automatski ne znači oličenje mačo profila muškarca, koji bi trebao ulijevati neko strahopoštovanje u odonsu na druge. Čisti kretenizam, kao što to rade ovi mahalaši po Alpašinom polju, Švrakinu, Bjelavama,etc...Hoš' da te upucam u koljeno i tako to...
nista oni nikom ne ulijevaju i ti birasa postene ljude koji prate zakone sa jalijasima .
Ko te ubjedi da neces ti bit podjebavan?Krokodil Behko wrote: 14 May 2020, 10:15 Ukratko, da ne bih trošio vrijeme na tebe, samo ti šaraj, sačekat ću izbore, a ne čudi me što misliš kako će Trump proći. koliko god da zamisliš podjebavanje s moje strane poslije izbora, pomnoži to sa stotinu.
Nameces svoje svjetonazore a sve sto znas naucio sa google .Trafalgar Law wrote: 14 May 2020, 11:15Po ponašanju i ophođenju prema drugima si klasično oličenje egomanijaka kakav ti je i onaj za koga glasaš.rocko wrote: 14 May 2020, 11:07
Nemas predstave niti imas pojma sta pricas,
nista oni nikom ne ulijevaju i ti birasa postene ljude koji prate zakone sa jalijasima .