Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24179 times
- Status: Online
Re: Lokalni izbori u BiH
Divi cetvoRke, divi nade, divi postenih i neiskvarenih...divi Bosanaca, patriota.
Tri osobe uhapšene zbog izbornih prevara u Srebrenici
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, na području Srebrenice i Tuzle, lišili slobode tri osobe zbog izbornih prevara.
Tri osobe su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo iz člana 249. Krivičnog zakona BiH "Udruživanje radi vršenja krivičnih djela", u vezi sa krivičnim
djelom iz člana 248. istog zakona "Pripremanje krivičnog djela", te krivičnim djelima iz člana 347. Krivičnog zakona Republike Srpske “Falsifikovanje isprave“, člana 157. "Nedozvoljeno korištenje ličnih podataka“ i člana 217. "Povreda biračkog prava“ istog zakona, saopćeno je iz SIPA-e.
Prilikom realizacije navedenih aktivnosti, policijski službenici SIPA-e pretresli su šest lokacija i tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli više mobilnih telefona, rokovnika, kopije izvoda sa biračkih spiskova, pištolj te druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku.
Navedene aktivnosti izvršene su po naredbama Tužilaštva BiH i Suda BiH. Osumnjičene osobe privedena su u prostorije SIPA-e i nad njima se vrši kriminalistička obrada.
Podsjećamo, za izborne prevare u Srebrenici osumnjičeni su članovi SDP-a, koji su pogodovali Mladenu Grujičiću.
Iz te stranke su kazali da nisu imali informacije niti su učestvovali u izbornim prevarama, te da će pojedinci, ukoliko se dokaže njihova krivica, biti isključeni iz stranke.
Kako nezvanično saznajemo, za sada su osumnjičene osobe iz Općinskog odbora Socijaldemokratske partije BiH u Srebrenici - predsjednik Bego Bektić, te Enver Hamzić...
Djesu crveni, vidi im ceVorke
Pa ja, nada za bolje sutra...
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, na području Srebrenice i Tuzle, lišili slobode tri osobe zbog izbornih prevara.
Tri osobe su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo iz člana 249. Krivičnog zakona BiH "Udruživanje radi vršenja krivičnih djela", u vezi sa krivičnim
djelom iz člana 248. istog zakona "Pripremanje krivičnog djela", te krivičnim djelima iz člana 347. Krivičnog zakona Republike Srpske “Falsifikovanje isprave“, člana 157. "Nedozvoljeno korištenje ličnih podataka“ i člana 217. "Povreda biračkog prava“ istog zakona, saopćeno je iz SIPA-e.
Prilikom realizacije navedenih aktivnosti, policijski službenici SIPA-e pretresli su šest lokacija i tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli više mobilnih telefona, rokovnika, kopije izvoda sa biračkih spiskova, pištolj te druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku.
Navedene aktivnosti izvršene su po naredbama Tužilaštva BiH i Suda BiH. Osumnjičene osobe privedena su u prostorije SIPA-e i nad njima se vrši kriminalistička obrada.
Podsjećamo, za izborne prevare u Srebrenici osumnjičeni su članovi SDP-a, koji su pogodovali Mladenu Grujičiću.
Iz te stranke su kazali da nisu imali informacije niti su učestvovali u izbornim prevarama, te da će pojedinci, ukoliko se dokaže njihova krivica, biti isključeni iz stranke.
Kako nezvanično saznajemo, za sada su osumnjičene osobe iz Općinskog odbora Socijaldemokratske partije BiH u Srebrenici - predsjednik Bego Bektić, te Enver Hamzić...
Djesu crveni, vidi im ceVorke
Pa ja, nada za bolje sutra...
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 4064 times
Eee, Nermine, Nermine.
Hoš ti kavgat sa Osmicom.
Hoš ti kavgat sa Osmicom.
Klanjam džematile po parkovima.
Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Jel ono SDA u bjeljini nesto podpisala sa dodikom !?
Jel ono SDA u bjeljini nesto podpisala sa dodikom !?
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Drug komunjara, riječ je o krađi glasova.rima wrote: 01 Dec 2020, 13:31 Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Jel ono SDA u bjeljini nesto podpisala sa dodikom !?![]()
Elem, SDP je krao glasove Bošnjaka i prodavao ih SNSD-u.
Haj sad ponovo.
Evo ponovoLaser wrote: 01 Dec 2020, 13:57Drug komunjara, riječ je o krađi glasova.rima wrote: 01 Dec 2020, 13:31 Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Elem, SDP je krao glasove Bošnjaka i prodavao ih SNSD-u.
Haj sad ponovo.![]()
Citao sam clanak, kradja je zlocin to treba najostrije kaznit, Tita mi
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
NURKIĆ KONAKOVIĆU: "“Dinokio, Dino svi moji uspjesi su posljedica teške borbe i muke, za razliku od tvoje karijere", sportske i političke, koja je lake ruke. Budžeti od 600K, pa helikopteri i razne finte dokaz su tvog djela, teško pored takvih da BiH bude ponosna i cijela.”
. 
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Ja döneklen razumijem tu trojicu "Bosnjaka" ako su uspjeli stom kradjom barem asvaltirat neki dio blatnjave ulice kojom hodaju
jer bosnjacke stranke u republici sumskoj neasvaltiraju. 
- SociologBosmal
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 106 times
Nerviraju me likovi i forumashi, kojo zie daleko odavde, pametuju, i mijesaju se u izbore, a svoje dupe izmjestili na bezbjedno.rima wrote: 01 Dec 2020, 13:31 Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Sto ne zive u Srebrenici, ili Cajnicu pa da onda budu patrIjOte.
Ne mogu rende kora, dijasporskog, koje se mijesa u nase izbore, ne poznaje lokalne prilike politike ljude
Nemaju oni prijatelju pojma vecina bosnjaka za srebrenicu je culi kao i ja zbog genocida. Koje glasanje, koje postenje u BiH!?SociologBosmal wrote: 01 Dec 2020, 14:46Nerviraju me likovi i forumashi, kojo zie daleko odavde, pametuju, i mijesaju se u izbore, a svoje dupe izmjestili na bezbjedno.rima wrote: 01 Dec 2020, 13:31 Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Ne mogu rende kora, dijasporskog, koje se mijesa u nase izbore, ne poznaje lokalne prilike politike ljude
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Reci to dijaspori iz Izraela, Kosova, Turske, Hrvatske. Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.SociologBosmal wrote: 01 Dec 2020, 14:46Nerviraju me likovi i forumashi, kojo zie daleko odavde, pametuju, i mijesaju se u izbore, a svoje dupe izmjestili na bezbjedno.rima wrote: 01 Dec 2020, 13:31 Fudo i Laser jeste vas dva iz Srebrenice tj. zivite u Srebrenica i sad?
Više smeta što Srebreničanin glasa demokratski iz Štokholma nego što su Srbijanci na dan izbora naštancali lažne lične karte. Eto treba živjeti ovdje da se poznaju prilike i da se vodi ko je Bakir, ko Dodik, ko Hadžikadić a ko Flautar. Neće glasati za tvog komšiju ili tvog pekara pa da moraju znati neke stvari.
Eto trebaju se svi Srebreničani vratiti i biti građani drugog reda da bi dobili odobrenje nekih da glasaju, treba im i taj zadnji most sa domovinom srušiti jer bi naša strana opet neku pravdu ganjala dok su sa druge strane Srbi složni, evo već su uganjali šemu kako da dobiju Srebrenicu, dvije godine za redom.
Eto Mitar zaustavlja Jovana na SRB-BiH granici "Stani patrijoto ti ne znas ovdje lokalne prilike" nego vozi Miško, grad koji su dobili genocidom i sad ga dobijaju na izborima samo se Bošnjak nikad opametiti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom wrote: 01 Dec 2020, 15:08Reci to dijaspori iz Izraela, Kosova, Turske, Hrvatske. Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.SociologBosmal wrote: 01 Dec 2020, 14:46
Nerviraju me likovi i forumashi, kojo zie daleko odavde, pametuju, i mijesaju se u izbore, a svoje dupe izmjestili na bezbjedno.
Više smeta što Srebreničanin glasa demokratski iz Štokholma nego što su Srbijanci na dan izbora naštancali lažne lične karte. Eto treba živjeti ovdje da se poznaju prilike i da se vodi ko je Bakir, ko Dodik, ko Hadžikadić a ko Flautar. Neće glasati za tvog komšiju ili tvog pekara pa da moraju znati neke stvari.
Eto trebaju se svi Srebreničani vratiti i biti građani drugog reda da bi dobili odobrenje nekih da glasaju, treba im i taj zadnji most sa domovinom srušiti jer bi naša strana opet neku pravdu ganjala dok su sa druge strane Srbi složni, evo već su uganjali šemu kako da dobiju Srebrenicu, dvije godine za redom.
Eto Mitar zaustavlja Jovana na SRB-BiH granici "Stani patrijoto ti ne znas ovdje lokalne prilike" nego vozi Miško, grad koji su dobili genocidom i sad ga dobijaju na izborima samo se Bošnjak nikad opametiti.
A brate 27 godina sam vani, i kad se pojavi taj osjecaj srcem za BiH uglavnom je to za period prije rata jer je to uslikano i uramito. Vjeruj mi putujem cesto za BiH busom ljudi dok putuju cesto pricaju o vremenu prije rata, a ostalo ocemu se prica su uglavnom gradjevinski radovi.Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.
I grad sto su dobili genocidom zapecatili su dejtonom. Imaju tamo cak i potpsi. Srebrenicani, bosnjaci glasaju, vise ih neglasa nego sto glasa, to je njihovo pravo. Kod mene u gradu gdje sam imaju dvoje familije e te dvije famislije jebu mater vise bosnjacima nego srbima. A oni znaju zasto se tako osjecaju.
Tesko je to svatiti zato sam pitao fudu i lasera a sad pitam i tebe jeste li vi iz Srebrenica ili jeste li iz RS mislim ziviteli svakodnevno tu.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Odakle si ti?rima wrote: 01 Dec 2020, 15:45Naseef Mushroom wrote: 01 Dec 2020, 15:08
Reci to dijaspori iz Izraela, Kosova, Turske, Hrvatske. Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.
Eto Mitar zaustavlja Jovana na SRB-BiH granici "Stani patrijoto ti ne znas ovdje lokalne prilike" nego vozi Miško, grad koji su dobili genocidom i sad ga dobijaju na izborima samo se Bošnjak nikad opametiti.A brate 27 godina sam vani, i kad se pojavi taj osjecaj srcem za BiH uglavnom je to za period prije rata jer je to uslikano i uramito. Vjeruj mi putujem cesto za BiH busom ljudi dok putuju cesto pricaju o vremenu prije rata, a ostalo ocemu se prica su uglavnom gradjevinski radovi.Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.
I grad sto su dobili genocidom zapecatili su dejtonom. Imaju tamo cak i potpsi. Srebrenicani, bosnjaci glasaju, vise ih neglasa nego sto glasa, to je njihovo pravo. Kod mene u gradu gdje sam imaju dvoje familije e te dvije famislije jebu mater vise bosnjacima nego srbima. A oni znaju zasto se tako osjecaju.
Tesko je to svatiti zato sam pitao fudu i lasera a sad pitam i tebe jeste li vi iz Srebrenica ili jeste li iz RS mislim ziviteli svakodnevno tu.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Kakv kurvin kopilan trebaš bit pa u Srebrenici glasove Bošnjaka prodavat negatorima genocida.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Iz Doboja koji je u rs entitetu, od 1992 godine ne živim tamo, niti sam više prijavljen tu ali imam vikendicu i stan i navraćam često tu.rima wrote: 01 Dec 2020, 15:45Naseef Mushroom wrote: 01 Dec 2020, 15:08
Reci to dijaspori iz Izraela, Kosova, Turske, Hrvatske. Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.
Eto Mitar zaustavlja Jovana na SRB-BiH granici "Stani patrijoto ti ne znas ovdje lokalne prilike" nego vozi Miško, grad koji su dobili genocidom i sad ga dobijaju na izborima samo se Bošnjak nikad opametiti.A brate 27 godina sam vani, i kad se pojavi taj osjecaj srcem za BiH uglavnom je to za period prije rata jer je to uslikano i uramito. Vjeruj mi putujem cesto za BiH busom ljudi dok putuju cesto pricaju o vremenu prije rata, a ostalo ocemu se prica su uglavnom gradjevinski radovi.Samo se Bošnjak pljuje što je fizički vani ali srcem u BiH.
Srebrenica nije Ilidža, Maglaj, Vogošća, Visoko ili Tešanj da moram biti tu i znati stanje na terenu i za koga glasati. Ja mogu živjeti u Japanu, na mjesecu ili na nekom usamljenom ostrvu bez TV i novina, kada dođu izbori ne trebaju mi informacije da znam za koga ću glasati u Srebrenici kao Bošnjak.
Psuju i Srbi Srbinu mater ali kad dođe vrijeme izbora znaju za koga će glasati, najbolji primjer Dodik i Stanivuković, šta govore jedni drugima ali ipak kaže Draško da mu je bliži Dodik od Bogićevića jer obadvojica smatraju rs svojom.
Srbin može komšiju Srbina krenuti klati zbog međe, kada dođu izbori glasat će obadvojica složno za stranku koja ne da na republiku srpsku.
U nas Bošnjak Bošnjaka prevari za 5 km on odmah žali što ne može za Draška glasati jer se kulturno izražava i žali za starom srpskom rajom koji su im bili komšije dok ovi seljaci Bošnjaci iz Foče nisu došli.
Najbolji primjer su Srbi za ove izbore u Srebrenici, složni kao 90ih, varaju CIK, lažna državljanstva i lične karte, masovan prelazak preko granice da svi glasaju a mi hoćemo zabraniti baš u Srebrenici da dijaspora glasa, hajmo i srebreničkoj dijaspori ogaditi grad i državu dok Srbi već sad imaju plan kako da u 2024. dobiju izbore.
Stvarno nas ne shvatam.
Sadik Ahmetović izašao pred kamere sa dokazima da je se desila prevara u Srebrenici, traži novo glasanje i umjesto da ga bar tu podržimo većina komentara ga pljuje što je bio optužen da je spavao sa srednjoškoljkom
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
A, ne ne.. Komunjare nisu nacionalisti, njih ne zanima ko je ko kad je nafaka u pitanju.Laser wrote: 01 Dec 2020, 16:19 Kakv kurvin kopilan trebaš bit pa u Srebrenici glasove Bošnjaka prodavat negatorima genocida.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Znaci otprilike suma sumarum , najbitnije je sa glasamo za “nase” a to ostalo sve nije bitno. 
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
SDP su ljigave oportuniste poput SBBa. Jedina razlika je što je SDP ove izbore igrao na pobjednika a SBB se zahebali. SDP pogotovo u Kantonu Sarajevo nema šta reći i samo su privjesak ove izbore bili pa misle da su relevantni i da je neko za njih glasao zbog promjena.
U rangu kada se bez veze cura slika sa svoje dvije atraktivne prijateljice i onda napiše na Facebooku "Bas smo mačke, ova slika je dobila 10 hiljada lajkova"
U rangu kada se bez veze cura slika sa svoje dvije atraktivne prijateljice i onda napiše na Facebooku "Bas smo mačke, ova slika je dobila 10 hiljada lajkova"
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
U kojem je sad to kontekstu? Ovdje se piše o Srebrenici i prodajom glasova fašisti Grujičiću koji nije naš.MorningStar wrote: 01 Dec 2020, 16:39 Znaci otprilike suma sumarum , najbitnije je sa glasamo za “nase” a to ostalo sve nije bitno.![]()