Ja samo kontam da ondje samo gošća valja.
Ostalo mi nista nije jasno.
Hoce li biti opet kakvo izvješće na TV Inđija?
Moderator: VIP

Ja samo kontam da ondje samo gošća valja.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Popijel se stasrculence7 wrote: 09 Sep 2021, 23:33 Ma kakvi dosadno, jos sve nisam okom pohvatala, citav dan neka jurnjava, zujanje a imam i zabavnu literaturu
Sutra je taj događaj sa SAD ambasadom, a ovi nasi vazdan neke protokole smisljaju, treba sve to popamtiti...evo gledam agendu![]()

Et, veze nisam imao da imamo ambasadu u Surdulici.srculence7 wrote: 09 Sep 2021, 23:33 Ma kakvi dosadno, jos sve nisam okom pohvatala, citav dan neka jurnjava, zujanje a imam i zabavnu literaturu
Sutra je taj događaj sa SAD ambasadom, a ovi nasi vazdan neke protokole smisljaju, treba sve to popamtiti...evo gledam agendu![]()
Ma ne mogu kad sam na duznosti, to cemo sutra kad se sve zavrsi
Fuddo wrote: 09 Sep 2021, 23:40
Et, veze nisam imao da imamo ambasadu u Surdulici.
Stvarno smo sila.
Ima se, more se.
Reci ambasadoru, haudujudu.

A gdje mi brt Serga jel to klepa po hotelu opetsrculence7 wrote: 09 Sep 2021, 23:40Ma ne mogu kad sam na duznosti, to cemo sutra kad se sve zavrsi![]()

srculence7 wrote: 09 Sep 2021, 23:46 Kad bi Segija ovde dovela, taman bi trebalo čitav sprat zakupiti kao što je nekad radio Michael Jackson, da moze voziti trotinet niz hodnik![]()

Ostrige.
Ja tenisa igro u hodniku u Putniku u Novom Sadu '86. A nisam ništa zakupio.srculence7 wrote: 09 Sep 2021, 23:46 Kad bi Segija ovde dovela, taman bi trebalo čitav sprat zakupiti kao što je nekad radio Michael Jackson, da moze voziti trotinet niz hodnik![]()

Tako i treba..