To Mila mojima radispacebound wrote: 19 May 2021, 14:15 Joj ova moja macka kad god ko sta jede sjedne kraj tebe i gleda k'o siroce. I sta ces, moras joj datBit ce k'o tenk
![]()
Sad je ne zovem Mica nego Gica
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To Mila mojima radispacebound wrote: 19 May 2021, 14:15 Joj ova moja macka kad god ko sta jede sjedne kraj tebe i gleda k'o siroce. I sta ces, moras joj datBit ce k'o tenk
![]()

Uzmi Tinkija Vinkija, on je meščini ozbiljniji ili neku nindža kornjaču...Julia-Klara wrote: 19 May 2021, 15:01 nemam ideju sebi za novi avatar
moram se uozbiljit, ipak sam ja zena u godinama ()

Neku vješticuJulia-Klara wrote: 19 May 2021, 15:01 nemam ideju sebi za novi avatar

Il' ce otpast' il' narast'Fuddo wrote: 19 May 2021, 14:26Moras ga poslije u jogurt pokiselt po satagreeneyes wrote: 19 May 2021, 12:33 A ko male nas stariji nafurali da natrljamo mlicike na cundaru-ko biva instant ce se povecati. Grdne rane, kakve su to muke bile
A nije se nista povec'o
Da nabubri
More to
Sam trljaj mlicikom

Ova vrsta bokvice je dobra i za cErkulaciju.paja patak wrote: 19 May 2021, 12:28Evo ovo
Ako nemas u bašti, ima negdje po livadama. Bude toga i pored puteva. Kad vidis, natrljaj dobro kuda te boli. Ovako svježe iscupas i natrljas. Osjetices brzo![]()

Nema veze s tim koliko sam tu, bude nekad neprijatnih prozivki ali je do mene, ne reagujem, ne ulazim u političke rasprave jer me ne zanimaju, niti obraćam pažnju na one kojima se bljuje zbog ekavice, da ne navodim sad ekstremnije komentareMarlboroGold wrote: 18 May 2021, 23:53srculence je odavno ovdje... ja govorim za novoprijavljene. Evo i Mirada ste nazvali Mitrom (neko), a ima ok stavove.MunDzi wrote: 18 May 2021, 23:49
Kako da ne.
Kad god se @srculence pojavi, svima pozli.![]()
Hajde sad opet.
Kme. Kme. Kme.
Totem je likvidiran, ali jeste zaslužio. O onom Vladi da ne govorim.

Nije ali vrlo bitno da je tolerantna i u većini slučajeva razumna kod nekih odluka
drugi teletabisi mi nisu lijepiarzuhal wrote: 19 May 2021, 15:03Uzmi Tinkija Vinkija, on je meščini ozbiljniji ili neku nindža kornjaču...Julia-Klara wrote: 19 May 2021, 15:01 nemam ideju sebi za novi avatar
![]()
On ima anger issue, ostali ga moraju smirivat kad pokanti... Uzmi Mikelanđela, on je raja...Julia-Klara wrote: 19 May 2021, 18:00drugi teletabisi mi nisu lijepiarzuhal wrote: 19 May 2021, 15:03
Uzmi Tinkija Vinkija, on je meščini ozbiljniji ili neku nindža kornjaču...![]()
mozda Rafaelonisam nikad bila nindza kornjaca
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest