Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 22:39
greeneyes wrote: 28 Nov 2020, 22:22Ali je i lud ko struja. Ustvari, ja ne znam da ima ijedan Turcin da je smiren insan
Kako se covjeku sad stuca.
On je presmiren i sladak je, ali nije nikakav frajercina. Najvise me osvojio ponasanjem. Prije nekoliko dana sam stavila sliku lika koji je super hot, ali dzaba mu jer je u glavi totalno sjeban, zaljubljen u sebe i iskompleksiran do daske. Ovaj lik je divan i mozete vi pisati sta god hocete, samo sto to nece promijeniti cinjenice.
Onaj moj ima 32 godine, ne znam koliko tvoj ima.. Mislim da se do 40 sigurno nece ozeniti niti zeli. Njemu nije do ljubavi, ni do porodice, ni do zene.. Njemu je fino jer svako 3 dana on nadje drugu. Nemaju kocnice, najgore sto im to postane kao ovisnost i onda vjerovatno nastave tako i u braku. Upravo zato sto su zenama neodoljivi oni lako dolaze do njih. To su bona nauceni ljubavnici ispraksirani

Kad si s njim uradit ce sve da se osjecas najbolje na svijetu, pruzit ce ti svu paznju, gledat ce u tebe ko u boga i ljubav si njegovog zivota dok se ne pojavi neka ljepsa i zanimljivija koja ce mu isto tako trajati mjesec il dva maksimalno.
Vidim da je situacija ista kao i kod mene, cim pises eto ako je sudjeno super, ako nije drago mi je sto sam ga upoznala.. u svojoj glavi ti kao da si vec otpisala to i kao da znas da od toga nema nista

ili grijesim?