Jes
Da bogdom nisam odmah poliv polio po njojzi, da sam je malo pretisno
Moderator: VIP

Jes

Ja procitah sorcu

Oho, kad vidim zvjezdu padalicu znam sta cu pozelit
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mrak pun manijaka

Lele

Bogami bi se moj rahmetli komo Fehim okrenuo u mezaru ,pada ona njegova za zene koje razvijaju pitu nešto drže.ElTriconi wrote: 06 Jun 2021, 18:45 Pravio pitu i sta ce ti bit nekakva ne svidja mi se
Valda malo dok ohladi sta ja znam![]()

E mogu mislitElTriconi wrote: 06 Jun 2021, 18:45 Pravio pitu i sta ce ti bit nekakva ne svidja mi se
Valda malo dok ohladi sta ja znam![]()

Oklagiju

Bizi bolan nisam mahnit, metno po kile sira, dvesto grama pavlake, jedno cetristo grama brasna, po kile blitve, tri jajeta, po litra mljeka i masla kasiku zalio

Meso za takve poslove i hljeb cijeli pojesti.greeneyes wrote: 06 Jun 2021, 18:56 Ka'smo mi zavrsavali osnovnu skolu i pogodimo s Hidajetom(zensko) da joj kopamo drenazu oko kuce, a posto je kuca imala ukopan podrum znaci to je bilo duboko preko dva metra i haj sad to je i nebitno.
I mi ti sad spremili se da to kopamo i ona nam govori haj eto krenite s radom, a ja cu vam tikvenjacu napraviti. More l? More.
Kontamo mi-super, samo neka je pita, iako se od tikvenjace brzo ogladni. I tako mi kopali, yebeno bilo haos, to usko, vode bilo do kolina i u tom ona nas zove-hajte ka'e gotova pita.
I mi zasjeli da jedemo, znaci ljudovi dragi, ona je to napravila s nakim brasnom sto je bilo u toj vikendici jos od kad je istu kupila 70 i neke godine. Nista se to tijesto nije sastavilo, isto komadici plastelina, a mi bili gladni i na kraju i pojeli to. Ali eto, hvala joj i na tome..![]()

Dobro brt, probat cu makar na siluMutevelija wrote: 06 Jun 2021, 18:58Meso za takve poslove i hljeb cijeli pojesti.greeneyes wrote: 06 Jun 2021, 18:56 Ka'smo mi zavrsavali osnovnu skolu i pogodimo s Hidajetom(zensko) da joj kopamo drenazu oko kuce, a posto je kuca imala ukopan podrum znaci to je bilo duboko preko dva metra i haj sad to je i nebitno.
I mi ti sad spremili se da to kopamo i ona nam govori haj eto krenite s radom, a ja cu vam tikvenjacu napraviti. More l? More.
Kontamo mi-super, samo neka je pita, iako se od tikvenjace brzo ogladni. I tako mi kopali, yebeno bilo haos, to usko, vode bilo do kolina i u tom ona nas zove-hajte ka'e gotova pita.
I mi zasjeli da jedemo, znaci ljudovi dragi, ona je to napravila s nakim brasnom sto je bilo u toj vikendici jos od kad je istu kupila 70 i neke godine. Nista se to tijesto nije sastavilo, isto komadici plastelina, a mi bili gladni i na kraju i pojeli to. Ali eto, hvala joj i na tome..![]()

o'ma daj vamo da prevedemogreeneyes wrote: 06 Jun 2021, 21:01 Ka'e tetovirala sam ime ljubavnika na arapskom. Eto koliko je to namazano![]()

Preveo sam, ka'e gulugl SafetBelay Queen wrote: 06 Jun 2021, 21:06o'ma daj vamo da prevedemogreeneyes wrote: 06 Jun 2021, 21:01 Ka'e tetovirala sam ime ljubavnika na arapskom. Eto koliko je to namazano![]()
![]()